Idag körde jag ...

2010-11-29 @ 21:12:59
... lite inomhus träning igen. Blev samma som tidigare, stanna - kör, inkallning och slalom. Gick lite bättre med slalomet, men det är bara öva som gäller. Tänkte fixa en mindre bräda så jag kan öva kontaktfällt också.När jag körde med Nova satt Krita i trappen och sjöng så vacker för oss. Jag har upptäckt att hundarna inte får röda ögon utan gröna på bild, undra vad det beror på!?


Nä nu ska jag krypa i säng, har i alla fall lite sovmorgon i morgon, får sova till klockan sex i stället för fem, ska till sjukgymnasten vid kvart i åtta, men sen är det jobb efteråt..

1:a advent

2010-11-28 @ 10:51:03
Ja så var det 1:a advent idag!

Idag snöade och blåste när jag var ute med tjejerna på morgon rundan. Det var nästan ingen som varit ute, så vi fick pulsa runt i nysnön, men det är ju bara bra träning!

Nova har ju lite längre päls än Krita så snön fastnar på hennes ben.

När jag kom hem tog jag och träna lite, när jag redan var uppvärmd efter promenaden!

Nu har jag ...

2010-11-27 @ 19:47:37
... nästan städat klart, tar det sista i morgon, Sitter här vid datorn och lyssnar på spotify och den här låten spelas just nu

Lite advents fint har jag fått i alla fall
Hej mitt vinterland!

2010-11-27 @ 11:07:07
Hade den låten på hjärnan när jag var ute med tjejerna på morgon promenaden. Det är så vit och fint ute, vi har fortfarande kallt -10 grader, men det är ju bara och klä sig rätt så fryser man inte!Nä nu ska jag sätta fart och städa!

Ja nu är ...

2010-11-26 @ 19:24:46
... vintern här, vi har -10 grader och snö! Det är riktigt härligt ute, var på en promenad med tjejerna efter jobbet. Nova hoppar runt som en tok över allt, medans Krita går runt och snosar. Men jag fick fart på henne och så sprang vi i djupsnön, men jag har ju ingen kondis, flåsar som bara den!

Bild från förra vintern, ska se om jag inte kan få med mig systemkameran ut och fota i morgon. Sen hade jag tänkt och städa och göra lite adventsfint!

Ja vilka dagar ...

2010-11-25 @ 18:19:48
... jag haft på jobbet idag och i går, jobbat över båda dagarna, Inte kul! Vi har inga som kommer och löser oss när vi slutar, utan vi stänger när vi slutar. Och så går alla akuta patienter till Solna och det är där jag är och jobbar när jag har jouren! I går däckade jag redan klockan åtta, var helt slut och värsta huvudvärken, idag känns det något bättre men det blir nog tidig säng gång idag med!

Ja idag har ...

2010-11-23 @ 19:54:27
... det inte hänt så mycke, ganska skaplig dag på jobbet  hade en långkörare på eftermiddagen som inte var så bra för min nacke men blev avlöst efter två timmar. 

När jag kom hem träna jag, sen fixa Micke och jag fläskpannkaka och nu sitter jag här mätt och belåten, medans Micke är ute med tjejerna i kylan och blåsten!

Körde inomhus träning ...

2010-11-22 @ 19:51:18
... idag med, fungerar bra fast vi inte har så stor yta att vara på. Krita var lugn men framåt, Nova är fortfarande taggad, möjligen lite lugnare idag i alla fall.

Körde med båda:
* Stanna och kör - Krita är jätte duktig, väntar på frikomandot "kör". Gick något bättre med Nova idag, kunde förlänga tiden lite mellan stanna och jag går tillbaka, fast med Nova tar jag bara ett steg bort, medans med Krita kan jag knata runt och hon sitter helt stilla.
* Inkallning - går jätte bra.
* Slalom - körde först med två flaskor, gick bättre idag än igår. Sen satte jag till två till, gick skapligt med båda, så det är bara att öva, öva och öva!


Godmorgon

2010-11-22 @ 10:43:47
Idag är jag ledig, så skönt! Ska till sjukgymnasten på eftermiddagen annars ska jag bara ta det lungt!

Varit ute med tjejerna på en skogspromenad, det har snöat lite i natt, men det var inte så kallt i alla fall. Nova va så spralig och busig, så jag gick förbi hundrastgården så det fick springa och busa lösa en stund! Här kommer lite bilder från promenaden!

Inomhusträning igen :)

2010-11-21 @ 22:25:16
Var ute med tjejerna en och en på eftermiddagen, det är så skönt att gå med en i taget. De har full fokus på matti och jag kan koncentrera mig på dem!

Sen i kväll körde jag lite mer inomhusträning med dem. Krita var lite lugnare men framåt och ville träna, gick jätte bra. Nova var fortfarande jätte taggade, men det gick skapligt bra ändå.

Körde med båda:
* Stanna kör - Nova satt still något bättre än förra gången, Krita satt som vanligt blixtstilla tills jag ger släpp kommandot kör.
* Slalom - körde med två flaskor som förra gången, först bara att de skulle hitta ingången, Krita tittar på mig och väntar komando och Nova går igenom själv ibland. Satte sedan flaskorna på rad och körde på, gick skapligt, ska köra samma nästa gång och sen sätta dit två flaskor till. Här ska övas så det snart kan slalomet!
* Inkallning - kommer som skott!

Ja så var ...

2010-11-21 @ 13:02:51
... jourveckan klar för denna gång. Igår fick vi vår första och enda patient vid 18:00, men det blir lite väll långsamt när det är så lite och göra!

Det bästa vi lärt våra tejer, är nog att när vi går och sätter oss vid matbordet och äter, går det direkt och lägger sig i varsin korg och väntar tills vi är klara!


Min orkide på övervåningen trivs verkligen bra, nu är den på väg att blomma igen. Den jag har nere har aldrig blommat om, ska nog ställa upp den också och se om den trivs bättre där.

Godförmiddag

2010-11-20 @ 10:39:12

Sitter här på jobbet, vi har fyllt på och gjort labbet i ordning i fall det skulle dycka upp någon patient. Har mitt långpass idag (24 timmar) så jag hoppas på skapligt lugnt, men man vet aldrig!

Det hade snöat i natt, så det var bara att soppa av bilen i morse, men sen på vägarna var det slaskigt och blött, så det var jobbigt och köra när sikten är dålig. Det har ju lovat kallare väder, så jag hoppas slasket hinner försvinna så det inte blir isgata ute.


I dag har ...

2010-11-19 @ 20:00:59
... jag faktiskt tränat lite med hundarna inne. Båda var jätte taggade, det var ju så länge sedan jag tränade något med dem. Jag körde med båda:
* Stanna och kör - går jätte bra med Krita hon sitter blixtstilla och sticker inte förns jag säger kör. Nova försöker resa sig lite men blivit mycke bättre, bara att öva på.
* Slalom - körde med bara två flaskor och att det skulle hitta ingången och la till "in" när det gick igenom, gick bra. Tänkte eftersom jag inte tränat på länge tar jag några steg tillbaka och börjar om lite.
* Inkallning - behövs alltid öva!

Sen tog jag ut dem en och en på kvällspromenad. Mötte jätte många hundar med Nova, så det blev många hundmöten som gick relativt bra tycker jag. Känns som det stått still ett tag och till och med gått några steg tillbaka, men idag kändes det bättre, hon skäller till men jag kunde distrahera henne och mata godis det har inte gått sista tiden. Så jag är nöjd!

Godmorgon

2010-11-19 @ 09:47:52
Idag blåste det jätte kallt ute, fast det är 0 grader känns det som flera minusgrader. Tog bara en kort runda i lilla skogen och runt servicehuset, har varit uppe och jobbat i natt. Så långa rundan får bli på eftermiddagen, nu tänker jag krypa ner under täcket och sova några timmar!


Hundbajs

2010-11-18 @ 14:22:20
Va trött jag blir på hundägare som inte kan plocka upp hundbajset efter sig. Trampa i en stor hundskit, på gräset i vårat område. För det första får man inte rasta hundar inom vårat område och skulle de ändå skita där plocka upp det, hur svårt kan det vara!!! Så halva turen med Krita gick åt att försöka få skon ren, så äkligt!!!

Godmorgon

2010-11-18 @ 10:07:17
Känner mig lite seg idag, vet inte varför, tycker jag sovit bra! Börjar ju inte jobba förrens halv fyra så tills dess borde jag ju hinna vakna, hihi!

Varit ute med tjejerna på morgonen i skogen, det är riktigt friskt och skönt ute runt 0 grader.
Nu har även ...

2010-11-17 @ 20:05:40
... Krita testat, tror även hon gav den godkänt. Ja jag vet hon har läppstift i pannan, Jenny som pussat henne :)

Korgar/sovpåsar

2010-11-17 @ 18:40:23
Titta vad som har kommit!


Jag var och hämta ut dem idag. Nova har testat båda och de verkar fått godkänt!

Promenad

2010-11-17 @ 16:03:13
Våran eftermiddags promenad i bilder. Det är så fint ute, önskar verkligen att jag hade haft min systemkamera med mig, för jag hitta massor att fota!

Nova busar som vanligt!

Två söta tjejer som poserar för matti!

Jaha, nu hamnade ...

2010-11-17 @ 13:39:47
... jag är ätandes igen! Det gick bra hos sjukgymnasten, hon fick bort några knutor i nacken och på axlarna, skönt att bli av med dem!

I går kväll jobbade jag från de jag kom vid halv fyra, till klockan var halv tio. Kan ju säga jag var riktigt hungrig då! Sen var natten lugn men jag hade svårt att sova ändå. Så efter sjukgymansten gick jag hem och la mig och sov en stund. Sitter här nu och vaknar till innan jag ska ta ut hundarna på en liten promenad.

Sitter här och ...

2010-11-17 @ 09:28:01
... äter frukost, skall aldeles staxt i väg till sjukgymnasten! Varit ute med tjejerna på en kortare morgon promis. Det är så vitt och fint av frost ute.

Godmorgon

2010-11-16 @ 09:50:25
Varit ute med tjejerna på en promenad i skogen, var riktigt skönt ute, runt 0 grader och solen skiner. Men enligt väderprognosen ska den försvinna på eftermiddagen. Nova har också börjat skvätta, så nu är det väll inte långt kvar innan hon också börjar löpa!


Idag har jag jour, det är kortveckan den här gången (tis, tors och lör), skönt. Så här i november är det jätte skönt med jourveckorna, då man får komma ut på dagtid och se dagsljuset. Annars är det mörkt när man går till jobbet, jobbar inne på ett labb där vi inga fönster har och så går man hem och då är det mörkt igen. Så dom här veckorna är så sköna!

Ja så var ...

2010-11-15 @ 17:41:19
... denna arbetsdag äntligen slut. Har varit yrslig sedan lunch och sen är jag stel och har knutor i nacken. Så jag ringde sjukgymnasten idag och fick en tid på onsdag, skulle ju försöka ha lite längre mellan gångerna. Vet inte om det är träningen som gjort det eller? Men jag tänker fortsätta med min lilla träning om nu inte sjukgymnasten säger något annat på onsdag! Och vad jag längtar tills jag är bra igen!

Godmorgon

2010-11-14 @ 09:41:46
Varit ute på en härlig morgontur med tjejerna, är +3 grader ute, men det känns mycke kyligare. Krita är fortfarande lika snosig och ska kissa över allt, tror hon är i höglöp nu, så snart lugnar det väll ner sig. Men nu verkar det som Nova är på G, börjat bli riktigt PMS-ig. Hon har ju ett j-l humör när hon sätter den sidan till, så nu får man passa lite på tjejerna så de inte ryker ihop.Nu är vi ...

2010-11-13 @ 18:25:03
... äntligen hemma! Vi hämtade upp Mickes syster Sussie på vägen ut till mina svärföräldrar. Sen när vi varit där en liten stund kom Linda (Mickes syster) och Rikard (hennes sambo) också. Så vi åt gott och fikade och hade det trevligt! Svärfar mådde väll efter omständigheterna ganska bra idag, skönt att se!

Här kommer några kort på deras kisse Alice!Sen var vi förbi Ica Maxi på vägen hem, det behövs ju alltid fyllas på i skafferiet!

Godmorgon

2010-11-13 @ 09:40:42
Jag skall straxt göra i ordning mig, skall till frissan och klippa mig, ska bli skönt. Sen ska vi åka och hälsa på Mickes föräldrar och efter det ska vi åka och handla. Så det blir ganska fullt upp idag.

Jag måste visa vad jag beställt till tjejerna, en ny korg/sovpåse, jag hoppas de ska tycka om den. Såg den på Pudelbus bloggen och jag tyckte den såg så mysig ut. Krita sover ju alltid i våran säng under täcket, så jag håller tummarna att den kommer bli bra!

Jag hade ju ...

2010-11-12 @ 19:53:43
... bestämt att jag skulle blogga om hundarna på doggybloggen, men den är så seg och låser sig hela tiden, så nu ger jag nog upp och bara bloggar här i stället!

Idag har vi ...

2010-11-11 @ 18:33:57
... haft mycket att göra på jobbet, kände hur det börja dra ihop sig i nacken, inte bra! Men nu har jag tränat, yogat, strechat och avsluta med linnement, tycker det känns lite bättre!

Krita och Nova vill vara med och skälla på crosstrainer, så det står utanför kompost gallret och kollar när jag tränar.

Almanacka 2011

2010-11-10 @ 20:58:41
Nu har min nya almanacka kommit, som jag beställde från personlig almanacka, blev jätte nöjd med den!Idag har jag ...

2010-11-09 @ 18:33:43
... varit hos sjukgymnasten och jag fråga om jag inte fick börja träna lite? Och de fick jag, inget stort men ändå en början. För jag mår mycke bättre och är inte alls lika stel längre och har inte heller ont hela tiden, kommer bara ibland, precis som yrseln.

Så när jag kom hem från jobbet, sprang jag först runt med dammsugaren på nedervåningen. Sen körde jag crosstrainern i tio minuter, körde de få övningar jag fick, förutom armarna måste köpa ett gumiband, och sen körde jag mina yoga övningar som jag gjort sen jag blev dålig i nacken, när jag var klar smörjde jag nacken med linnement. Så nu hoppas jag att jag inte får ont och mår bra i morgon :)

Ja ha så ...

2010-11-08 @ 17:32:41
... var ordningen återställd, Krita och Nova är med husse på jobbet igen. De hade skött sig jätte bra!!!

Godmorgon

2010-11-07 @ 10:39:55
Ja idag är det kallt, -4 grader, men det var friskt och skönt ute. Har inga planer för idag, får se vad som händer! Jenny jobbar idag, hon fick jobb på sin praktikplats, Hundgrottan. Kul för henne och tjäna lite egna pengar. Och i morgon åker Tobbe till Berlin och blir borta en vecka, jag hoppas han får det trevligt där!!

Va skönt att ...

2010-11-05 @ 21:47:00

... att det är fredag och jag är ledig i helgen! Har gått bättre än jag trodde att jobba den här veckan, det har även varit lite lugnare och mindre patienter, det har nog gjort sitt också. Men peppar, peppar så känns det riktigt skapligt idag, köpte linnement i går och smörjt med, vet inte om det gjort sitt eller så har bara behandlingen jag kört med börjat göra sitt! Jag hoppas bara det håller i sig!


Jag känner att ...

2010-11-03 @ 09:30:48
... jag har inget roligt att blogga om just nu. Nacken är som den är, går väll sakta åt rätt håll, men för sakta för min smak! Detta ger att jag kan inte träna som jag vill med hundarna och då tappar jag lusten. Men jag ska ta mig i kragen för det finns ju en hel del som jag kan träna med dem ändå och i kortare pass!!!

Idag var en ...

2010-11-01 @ 21:38:03
... bra dag på jobbet, ganska lungt inte så många patienter, kan ju hoppas veckan fortsätter så här!

Micke åkte precis iväg och ska jobba natt, han jobbar som anläggare och vissa gator kan inte stängas av dagtid då det går massa bussar och annan trafik där. Så då får de fixa det på kvällen/natten, får se när han kommer hem!

Ja tjejerna och jag ska i alla fall gå och sova nu, godnatt!

RSS 2.0