Har jour den här ...

2014-04-30 @ 11:46:54
... veckan, långa (mån, ons, fre och sön). Måndags kvällen och natten var lugn, får se hur resten av veckan blir.
 
Ja det är tredje året som jag har jour på valborgsmässoafton och det kommer bli så nästa år också, sen slipper jag de några år framåt :)
 
Lite bilder från igår!
I morse när jag jag var ute med Nova såg jag att liljekonvaljen är på väg att blomma!
 

Igår morse åkte vi ut ...

2014-04-27 @ 18:22:00
... till husvagnen som står hos mina föräldrar ute i skogen en bit utanför Gnesta. Man kunde ju inte önska bättre väder! På eftermiddagen kom Emelie, Jocke och Robin ut, vi var ner till sjön och Jocke fiskade medans Robin var mer intresserad av alla skogsmyror :) På kvällen grillade vi! Det var en underbart härlig dag!
Idag mitt på dagen åkte vi hem och det är lika fint väder idag! Setat på balkongen och solat, tänk att det är 27 april och det är sommarväder på dagarna, otroligt!
 

Veterinär besök!

2014-04-25 @ 17:29:00
Krita har under 4 veckorstid haltat, ibörjan mera och vart eftersom blivit bättre av vila. Men det ville inte ge med sig helt. Så idag bar det av till Animalen, veterinären klämde och kände, Krita protesterade lite ibland. Veterinären trodde det kunde vara ligamentet, så hon sövdes och röntgades, hittade inget fel, de klämde igen när hon var sövd, kanske problemet satt i bogen, nya bilder men de såg inget. Men Krita har tappat mycket muskler i vänsterbenet, antagligen för att hon använt det mindre när hon haft ont. Så nu ska hon vila, får bara gå ut på korta promenader och så ska hon äta Metacam i 10 dagar och så ska hon till sjukgymnasten, så får vi hoppas att hennes besvär försvinner!

Långhelg!!!

2014-04-21 @ 10:24:43
Snart är den här långa helgen slut, hunnit med en hel del men ändå tagit det lugnt!

Hade besök av Emelie och Robin torsdagkväll till lördagmorgon, alltid lika mysigt att ha dem här!


Lördag mitt på dagen, åkte Micke och jag ut till mina föräldrar, var bjudna på påskmiddag. Vi sov sedan kvar i husvagnen och på söndag tog vi och tvätta av husvagnen, blir mycket mossa på den när den står ute i skogen. Åkte sedan hem och bara kopplade av.Idag började vi dagen med en härlig promenad i skogen och det verkar bli lika fint väder idag också!


Nova 6 år

2014-04-17 @ 20:16:00
Grattis på födelsedagen våran lilla tjej!!! Tänk att du redan blivit sex år, ja åren går snabbt!
 
Här är några bilder på henne som liten valp innan hon kom hem till oss. Det är Nova som ligger med ryggen mot kameran :)
Liten och kaxig :)

Mina hundar kommer bli feta ...

2014-04-16 @ 13:16:23
... om de inte blir klara med bilandet, borrandet, slipande och hamrandet hos grannen under snart!!!!
 
 Periodvis är tjejerna jätte duktiga men sen låter det mer ett tag och det är tydligen läskigt för då måste man skälla! Men om jag sitter med dem och matar godis med jämna mellan rum så går det bra, kanske tur att jag varit sjuk och inte orkat gjort något annat för jag skulle inte få mycke gjort!!!
 
 

Ja här händer ...

2014-04-15 @ 12:30:47
... inte så mycket, är fortfarande sjuk, febern börjar ge med sig iallafall men jag tror det satt sig i bihålorna :-( Jag har ju iallafall sällskap av mina tjejer :-D
Idag håller de på och bilar upp toaletten hos grannen under, så här matas massa godis när tjejerna är tysta :-DGodmorgon

2014-04-10 @ 09:25:53
Är hemma från jobbet idag då jag är sjuk, igen, suck!

I söndags sov Robin över här för att dagis var stängt på måndag och jag var ledig och kunde passa honom. Det är så mysigt att få råom honom själv ibland 😀


Sen har jag en halt liten tjej, det blir bättre och bättre iallafall. Vet inte vad hon gjort, det är vänster ben som hon blev biten i för ett år sedan.

Nova mår bra, även om vi var med om en jobbig sak förra torsdagen. Hon lekte och tuggade på en pinne som sedan fastnade i gommen på henne, hon fick panik och försökte få bort den och då hoppar Krita på henne så det blev värsta slagsmålet. Lyckades tillslut få bort pinnen och få hem hundarna, som tur var blev det bara mindre sår på dem, men jag var helt slut efter detta. Blir så trött på dem att dem att de ska ryka ihop så lätt 😥


Jaha då har ...

2014-04-02 @ 12:41:54
... dagarna sprungit iväg igen, den här veckan har jag kort jourvecka (tis, tor och lör), igår kväll jobba vi lite men det var lungt i natt. Får se vad resten av veckan har att erbjuda.
 
När jag kom hem tog jag tjejerna på en härlig, solig promenad!

RSS 2.0