Hej

2009-06-30 @ 14:10:34
I morse när jag var ute och gick med hundarna så ser man den här vedtraven som ligger vid gångvägen, tittat på den många gånger och förundrats över att det växer skott på den, vilken livskraft även fast man kapar ner trädet så lever det vidare.

Mina fina hundar

Mitt på dagen gick Jenny och jag till fotbollsplan för jag ville sola lite. Men det var för varmt att ligga där i solen, hundarna låg och flämta i skugan. i morgon åker vi till stranden när jag är ledig. Jag hoppas det blir lungt på jobbet i kväll och natt. Men det vet man ju aldrig hur det blir.


Jenny och hundarna


Flippisar på väg!!!


Ännu en dag

2009-06-29 @ 20:13:10
Hej har jobbat idag, ganska lungt inte så många patienter. På em hade en av läkarna föreläsning om EKG. Jätte intressant och bra, bra med uppdatering.

Nu längtar jag efter semestern, har bara 3 jourpass (tis, tors, lör) kvar sen har jag semester i 3 veckor. Gud va skönt det ska bli. Hoppas vädret håller i sig.

Åkte en liten sväng med hojen. Efter maten var Jenny och jag ut och träna med Krita på fotbollsplan, hon är jätte duktig. Nu ligger hon bredvid mig på stolen och sover.


Krita på fotbollsplan


Välkommen till min blogg

2009-06-28 @ 16:13:51
Hej och välkomen till min blogg. Här kommer jag skriva om min vardag. 

I fredags klippte jag av mig mitt långa hår, jag var så trött på det. Nöjd med resultatet förutom luggen som jag inte får till. Jag får väll köra med spänne i sommar iallafall så man inte blir vit i pannan.

Idag har jag varit ute och åkt hoj, va till Trosa - Sjösa - Björnlunda och sen bar det av hem. Jätte fin hoj väg!! Micke köpte ny hoj (begagnad) igår, en Honda Shadow 750, det var värkligen skillnad att åka på den istället för vår gamla Yamaha Virago 535. Den är ju inte så mycket större men mycket, mycket bekvämare.

Legat på balkongen och solat, för varmt orkar inte sitta där!! Jag vet att man inte ska klaga på värmen och jag vill ha sol men det är för varmt i solen nu.


fin va!!


RSS 2.0