Ja så har ...

2013-08-31 @ 16:10:38
... Robin åkt hem och Micke och jag känner oss kanska möra! Vi hämtade en hostig och snorig Robin på dagis igår men han mådde rätt skapligt en då. Så vi fick en härlig kväll med honom igår, i natt har han legat och hostat och hostat jag tror han sovit ändå men inte Micke och jag vi har vaknat varenda gång. Så när han vaknade klockan sex i morse var jag riktigt trött men vad gör det när man vaknar av att han säger "momo" "mofa" då smälter mitt hjärta. Men jag passa på och sova när han sov på dagen, så nu är jag något piggare men jag tror jag kommer sova gott i natt!
Nova håller sig nära Robin hela tiden.
Vi han leka en liten stund innan regnet kom och vi fick gå in.

Godmorgon

2013-08-30 @ 10:18:52
Var skönt med sovmorgon idag, tjejerna och jag tog en snos och stros runda i skogen. Sitter här och tar det lungt en stund innan jag ska sätta fart och göra i ordning mig, packa lite i fall vi ska åka till husvagnen (beror på vädret) och sen måste här städas innan Micke kommer hem från jobbet så vi kan åka och handla på en gång och sedan ska vi hämta Robin på dagis!
 

Ja då har ...

2013-08-29 @ 19:13:09
... jag jobbat klart för den här veckan, är ledig i morgon och på kvällen ska vi passa Robin :)
 

Idag är jag ...

2013-08-26 @ 11:13:50
... ledig och jag sov till tjugo över åtta, skönt! Sen tog jag tjejerna på en stros runda, vi gick förbi den lilla bäcken ...
... och det slutar som vanligt med att Krita och Nova börjar leta efter stenar i vattnet och sen leker de med dem på marken. Jag vill inte att de ska leka med stenar, rädd att de pajar sina tänderna.
Nova blev rätt smuttsig ...

Ja så var ...

2013-08-25 @ 13:15:10
... jourveckan slut för denna gång, 7 övertids timmar blev det! Var uppe och jobba till halv två i natt, så jag har sovit bort några timmar av det fina vädret. Men jag ska straxt gå ut med Krita och Nova så jag får lite sol på mig och kanske vaknar till lite bättre ;)
 
 

Har gått igenom ...

2013-08-23 @ 11:54:00
... bilderna från systemkameran och semestern på öland, många var det, här kommer några av dem!
 
Emelie och Jocke hade sitt tält mitt emot våran husvagn ...
... så Robin sprang mellan oss!
En dag var vi till Trollskogen
Vi stannade till vid stranden och sen hade vi picnick innan vi gick vidare.
Krita simmar och dyker efter stenar.
Medan Nova hämtar stenar i vatten och gräver/leker med dem på stranden

Även Robin bada och leta stenar!
Efter badet måste man ju torka sig :)
Robin somnade gott efter promenaden!
Krita och Nova njöt när det fick vara ute hela tiden.
En liten bild på hur det såg ut i förtältet.
Lite ordning och reda måste man ju ha!
Vi hade en dag det regnade fem timmar i sträck ...
... då fick vi lite blött i förtälltet men Micke gjorde en ränna så vattnet i alla fall rann ut igen!
Svalorna tyckte om att sitta på antennen, kan säga vi hade en hel del fågelskit på taket :(
Näst sista dagen plocka vi ner förtältet och satte upp markisen för att det skulle gå snabbare och packa ihop oss på morgonen och tur var väll det för det regnade på kvällen och markisen torkar ju mycke snabbare än ett förtält.
 

Godmorgon

2013-08-22 @ 10:17:29
Nog fick jag jobba i tisdags natt (01:30 - 04:00 och 06:00 - 07:30), så jag var riktigt trött när jag kom hem. Var bara att ta hundarna på en promenad, få i sig lite frukost och sen krypa i säng och sova gott ett par timmar. Sen var jag lite halv seg resten av dagen.
 
Trodde jag skulle sova gott i natt men det såg grannen under till att vi inte fick, jag sover ju bättre än Micke eftersom jag sover med öronproppar! Vi har haft jätte jobbigt med tre av våra granner hela sommaren då de ska festa i tid och otid, vi har ringt störningsjouren och varit i kontakt med TB men det har inte hänt så mycke. Så det är väll dags att se sig om efter något annat boende! Drömmen är ju ett hus på landet med en trädgård som hundarna får springa i men där är vi inte än, så det får väll bli en ny lägenhet någon annan stans som förhoppningsvis inte har några grannar som festar hela nätterna!
 
Nog klagat om det, här kommer lite bilder från morgonens stros runda. Krita och Nova har blivit riktiga sjusovare på semestern, vill inte alls gå upp utan ligger kvar i sängen fast vi går upp.
 

Ja så var ...

2013-08-20 @ 11:12:59
... det dax för min korta jourvecka (tis, tors och lör) får se vad den har att erbjuda!
 
Fick med mig Jenny på morgonrundan, alltid skönt med sällskap. När vi kom hem tränade jag, har varit jätte dålig med att göra mina övningar under semestern och det betalar sig nu när jag börjar jobba igen. Hade jätte ont i huvudet när jag gick hem igår från jobbet, så nu är det skärpning som gäller!

Trots regn och ...

2013-08-18 @ 15:28:00
... grå himmel bestämde vi oss för att åka iväg till Gnesta igår.
 
Vi möte en del motorcyklar när vi svänged av motorvägen vid Läggesta då det var Mälaren Runt.
Det kom lite regn i omgångar men tillslut gav det med sig och till kvällen blev det strålande sol och klar blå himmel.
Min mamma hade gjort pajer som var jätte goda och efter det blev det kräftor.
Robin tyckte kräftorna var jätte läskiga!
Kan ju hoppas Robin fick lite mat i sig också ;)
Efter maten blev det trädgårdsyatzy.
Vi hade en härlig kväll!

Ja det gick ...

2013-08-17 @ 10:43:27
... ju bra att gå upp tidigt igår och jobba men jag var trött på kvällen sen. Nu sitter vi här och inte riktigt vet om vi ska åka till Gnesta eller ej, vädret ser ut som det skulle kunna regna men det skulle kunna klara sig också! Ja vi får se hur det blir.
 
Den här bilden tog jag på Kritas skugga här om dagen, tycker den blev rätt bra.
 

Solen skiner ute ...

2013-08-15 @ 14:44:05
... och det är underbart, själv har jag sovit bort ett par av dessa timmar. Fick jobba i natt mellan 00:00 och 01:30, men jag hade inte somnat när de sökte och jag hade svårt att somna efter, låg bara och snurrade i sängen, så det var skönt att få sova lite när jag kom hem! Just nu sitter jag och väntar på att solen ska komma till balkongen så jag får njuta lite av solen! I morgon ska jag jobba dag och gå upp kl: 4:45 och det var ju ett tag sedan får se hur det går!
 

Jag har ju ...

2013-08-14 @ 10:51:00
... nästan inte lagt upp några bilder från Emelies bröllop, så här kommer några!
 

Det blev en ...

2013-08-13 @ 10:39:28
... lugn start på jobbet inte en enda patient under kvällen och natten. Men jag känner mig trött i alla fall, hade svårt att somna igår, jag får väll lägga mig på soffan och vila en stund!
 
Idag fick jag med mig Jenny på morgonrundan, alltid trevligt med sällskap!
 

Godmorgon

2013-08-12 @ 10:07:54
Idag vaknade jag av att Emelie och Jenny hem vid halv åtta. Jenny visste inte att jag hade jour idag så de skulle hem och ut med hundarna. Så idag fick jag sällskap av både Emelie och Jenny på promenaden :) Sen åt vi frukost tillsammans innan Emelie åkt hem.
Krita var så söt när hon låg och sov på soffan igår.
 

Ja ha så ...

2013-08-11 @ 16:58:20
... var man inne på sin sista semesterdag, känns lite tråkigt, skulle kunna vara ledig i fyra veckor till. Men det blir kul och få träffa jobbarkompisarna igen och höra vad de haft för sig i sommar!
 
Igår åkte vi ut till husvagnen, Emelie, Jocke och Robin kom också ut. Robin fick bada i en balja på mina föräldrars tomt, sen grillade vi ribbs, jätte gott! Efter de åkt hem satt Micke, jag och mina föräldrar ute och pratade och hade jätte trevligt. 

Krita 7 år

2013-08-09 @ 17:22:50
Idag blir Krita 7 år, tänk va tiden går. Minns än den dagen vi åkte och hämta hem henne, barnen ringde flera gånger och undra om vi inte var hemma snart, de var otåliga på att få träffa henne :)
 
 

Ja igår var ...

2013-08-09 @ 11:02:09
... det riktigt tråk väder, fortfarande mulet ute men inget regn, kan ju hoppas det blir bättre och solen kikar fram senare under dagen.
Är nu inne på min sista semestervecka, tiden går så fort! Skulle gärna va ledig några veckor till men det blir kul och få träffa alla jobbarkompisar igen!

Idag har Micke ...

2013-08-06 @ 20:25:11
... och jag varit ut till husvagnen och städat och grillat korv.
Så nu har jag sladden och har laddat upp bilderna, men oj va kort jag tagit 276 stycken och sen har jag även korten från bröllopet att gå igenom också men det får bli en annan dag! Nu blir det äggmacka och film :)

De som är ...

2013-08-05 @ 21:31:00
... skönt när man kommer hem från campingen är att det är så nära till toaletten, att diska, till duschen och att man kan duscha längre än en femkrona räcker. Inget jag tycker är jobbigt när jag är på campingen men sånt jag uppskattar när jag väl är hemma.
 
Här är lite bilder från mobilen, har inte hämtat sladden än så jag kan fortfarande inte ladda upp bilderna från kameran.
 

Ja så var ...

2013-08-04 @ 22:46:50
... vi åter hemma efter två veckor på öland, vi har haft det bra, slöat och mått gott! Tänkte jag skulle sätta mig och ladda ner korten från kameran men se det går inte utan sladden som är kvar i husvagnen men vi ska ut dit i veckan så jag får väll fixa det då! Har ju en del bilder i mobilen också, bjuder på en bild från första kvällen på Böda Hamns Camping.
 

RSS 2.0