Weekend på Parken zoo camping

2015-06-30 @ 11:40:00
I fedags packade vi bilen och åkte och hämtade Robin som skulle följa med oss och campa medan Emelie skulle passa hundarna. Det var en förväntans full Robin som hade frågat när vi skulle komma sedan halv sex på morgonen.
Målet för helgen var Parken zoo camping och stugby. Efter att ha åkt bil i nästan två timmar var det mycke spring i Robins ben.
Men vi han även med att rita och pyssla en stund.
På kvällen blev det korvgrillning.
Vi fick sällskap av fåglarna som inte var ett dugg rädda.
På lördagen efter frukost och att vi gjort oss i ordning, gick vi till Parken zoo. Vi var och tittade på dinosaurier och de rörde på sig och lät, Robin tyckte de var lite läskiga.
Sen såg vi många olika djur, jag var ganska glad att många av dem sov och inte var framme vid rutorna eller stängslen.
Robin han även med att leka lite.
Senare på kvällen blev det grillning igen, denna gång blev det hamburgare.
Efter frukost på söndagen var det dags att packa ihop och åka hem efter en trevlig helg.
Parken zoo camping var en mindre camping med väldigt fint servicehus, hit kan jag tänka mig att åka igen.

Midsommarafton

2015-06-21 @ 19:35:43
Ja det var en riktigt blöt midsommarafton, minns inte när det regnat så mycket sist en midsommarafton. Vi var hemma hos min bror med familj, även mina föräldrar hade kommit upp från småland, Emelie med familj och Jenny var också med. Så trots vädret fick vi en trevlig midsommarsfton!

Idag är det ...

2015-06-07 @ 19:20:00
... 22 år sedan den här lilla tjejen kom till värden.
Grattis på födelsedagen Jenny!

Weekend på Malmköpings camping.

2015-06-07 @ 18:19:00
I fredags hade Micke och jag tagit semester för att vi skulle åka iväg med husvagnen, första campningen för säsongen.
Vi ville inte åka så långt då vi bara skulle vara borta över helgen men vi ville åka någonstans vi inte varit förut, så då valde vi Malmköpings camping. En trevlig camping, inte så stor men jätte fint servicehus.
Solen tittade fram på eftermiddagen så vi fick en härlig kväll, Krita och Nova stortrivs när de får vara ute hela tiden.
Lördag förmiddag bjöd på regn men vi var en sväng in till Malmköpings centrum som inte hade så mycket att bjuda på och så klart tog vi promenader runt campingen.
Bakom campingen gick ett gamalt spår där det körde spårvagnar på och de dundrade på när de åkte bakom husvagnen så Nova satt och skakade ända tills det slutat regna, så jag tror hon trodde det var åskan som lät.
Men mot kvällen kom solen fram igen och vi kunde sitta ute och njuta i värmen. De hade även trubadur uppe vid restaurangen som vi gick och lyssnade på, en härlig kväll.
På söndag förmiddag efter promenad och frukost packade vi ihop och åkte hemåt. Kan tänka mig att åka tillbaka till Malmköpings camping igen, var en väldigt trevlig och välskött camping.
 

RSS 2.0