Camping platser

2016-12-11 @ 17:28:00
I början av året satt jag och planerade inför sommaren och några weekend turer, av de 14 campingplatser jag tittade på blev det 7 campingplatser vi besökte, några vi varit på tidigare och några vi var på för första gången.
 
Gustavsvik Örebro
Här har vi varit tidigare och här började och avslutade vi campingsäsongen. Det är en stor camping med 675 campingtomter, servischus är fräscha och fina, äventyrsbadet Lost city ligger bredvid campingen. Kommer säkert besöka denna camping flera gånger.
 
Djulöbadets Camping och Stugby
Första gången vi var här, camping har 175 campingtomter, ligger fint vid sjön, servischus är fräscha och fina. Hit kan vi tänka oss att åka igen,
 
Vimmerby Camping, Nossebaden
Första gången vi var här, camping har 260 campingtomter, trevlig camping, nära sjö, bra servicehus, hit kan vi tänka oss att åka igen.
 
Glyttinge Camping
Denna camping har vi besökt tidigare, camping har 106 campingtomter. Trevlig camping, bra servicehus, finna motionsspår nära campingen, ända nackdelen är att det inte finns någon sjö nära campingen. Hit kommer vi säkert åka igen.
 
Movänta Camping
Första gången vi var här, camping har 81 campingtomter. Liten camping, ligger fin vid sjön, bra servicehus men det var ändå något som gjorde att vi känner att hit kommer vi inte åka igen.
 
Växjö Swecamp Evedal
Första gången vi var här, camping har 153 campingtomter. Trevlig camping som ligger fint vid sjön (som även har allmän badplats med restauranger), bra och fina srevicehus, hit kan vi tänka oss att åka igen.
 
Haga Park Camping och Stugby
Även på denna camping har vi varit på tidigare, en stor camping som har 350 campingtomter. Trevlig camping, bra men lite slitna servicehus, väldigt stenig strand som är ett minus då vi har stentokiga hundar. Hit kommer vi säkert åka igen.

RSS 2.0