Det som är ...

2011-05-31 @ 14:44:45
... skönt med jourveckorna är att man är ledig på dagarna, jag tycker det är så härligt när man får börja dagen med en längre promenad. Det bästa är om man inte har några måsten som hänger över en! Har ett måste som jag skjutit på men jag behöver springa runt och jaga dammråttorna innan de anfaller!

Krita mår bra nu, det är precis som gräset har en lugnande effekt på magen.

Varit ute på en långpromenad i en och en halv timme, det är så skönt ute, ja förutom blåsten då. Gick ner till kanalen och Krita och Nova busa i vattnet. Jag önskar jag kunde ha dem lösa, så de fick springa runt i vattnet utan ett koppel som bromsar dem.

Nova hitta en planka som hon sprang om kring med, hon såg för härlig ut, ut i vattnet upp i sanden, grävde och stöka runt ut o vattnet och så höll hon på.


Godmorgon

2011-05-31 @ 10:12:55
Fick avlösa dagpersonalen och avsluta en patient när jag kom till jobbet igår, sen var kvällen lugn. Blev väckt vid fem i morse, det är ganska bra tid att bli väckt, sen jobba jag fram tills jag sluta vid åtta. Har varit ute med tjejerna, men Krita bara kasta sig på gräset och käka, så jag fick dra runt henne. Gav henne bara halva frukosten, hennes mage "snackar" för fullt nu. Hoppas hon mår bättre snart.

Det ser ut och bli mycke rönnbär i år!

Ja sitter här ...

2011-05-30 @ 09:57:16
... framför datorn och äter frukost och läser bloggar, varit ute med tjejerna på en härlig morgonrunda, ända negativa var nog att det blåste så dant. Idag börjar min jourvecka, har långvecka (må, on, fr & sö) den här gången, hoppas det blir en lugn vecka!

Fröknarna snos, Krita ska lukat, kissa och sprätta över allt, tror löpningen är på G nu, vill inte komma igång. Trodde hon var på G redan när Nova löpte i Mars/April.

Mördarsniglar har vi gott om här omkring.
Idag har vi ...

2011-05-29 @ 21:23:52
... varit till Gnesta ocg grattat min mamma i efterskott och på morsdag. När vi kom dit hade det slutat regna, så vi satt i solen på altanen och fika. Krita och Nova fick vara ute vid lillstugan men de satt mest vid staketet och tittade efter oss.

Nu på kvällen var jag ute och träna med tjejerna, gick ganska bra.

När vi kom in tog jag och passa på och träna själv när jag ändå var uppvärmd.

Ja idag är ...

2011-05-29 @ 10:26:16
... det inget roligt väder, regnar för fullt. Så det blev en kortare promenad nu på morgonen, kan ju hoppas det klarnar upp lite mot eftermiddagen, annars får det bli en längre promenad i regnet i alla fall!


Idag har vi ...

2011-05-28 @ 21:03:55
... kört med munkorgen i stället för tratten på Nova och det fungerar mycke bättre, hon var riktigt irriterad på tratten.
Ny header

2011-05-28 @ 13:09:05
Det var någon anonym som tyckte jag skulle byta header bild för det såg så kallt ut! Jag tror det var Emelie eller Tobbe, ni skrev aldrig ert namn :) Blev det bättre så här då?

För ett tag ...

2011-05-27 @ 18:52:46
... sedan var jag med i en blogg tävling på Csigoras hundbutik, jag vann inte men fick ett tröstpris som var uppskattat utav Krita och Nova.

Har varit med ...

2011-05-26 @ 19:58:07
... Nova till veterinären idag, hon har klåda på svanesen och i mungipan. Hon har dermatid, så hon fick en salva jag ska smörja med två gånger per dag, så får vi hoppas det blir bra.

Nova är inte så glad åt tratten!


Ja inte var ...

2011-05-25 @ 18:22:34
... jag något trevligt sällskap igår, däcka redan vid åtta tiden, men det var väll vad jag behövde! Vi har haft en hel del att göra på jobbet idag, långa undersökningar, så jag är inte så pigg nu heller. Men jag ställde mig i alla fall på crosstrainern när jag kom hem, varit lite dåligt med träningen den sista tiden får ta och skärpa mig, jag vet ju att jag mår så mycke bättre i nacken när jag tränar.

Snart är denna ...

2011-05-24 @ 19:51:24
... dag slut, skönt för jag har varit så trött hela dagen.
Har nyss ätit ...

2011-05-23 @ 20:37:51
... midag, har setat med Emelie på närakuten, hon klämde fingrarna på jobbet idag, men som tur var det ingen skelettskada utan mjukdelarna. Så hon får vara hemma några dagar från jobbet och vila handen så får vi hoppas det är bra sedan.

Paris och PCR kongressen

2011-05-22 @ 15:18:16
Tisdag 17/5:

Kom fram till Paris vid halv tio, sen blev det taxi till Terass hotell, men vi kunde bara lämna in våra väskor rummen var inte klara. Gick och åt på en mysig restaurang på vägen, sen blev det tunnelbana till kongressen, gick hur smidigt som helst! Var runt och titta, var så klar till montern där Angiox var, de var ju de som bjudit med mig! Gick sen på en sjuksköterske föreläsning, Nurses reseach from daily cathlab, det var en del intressant föredrag.

Tog sedan tunnelbanan tillbaka till hotellet och installera mig på rummet, mysigt rum som hade utsikt mot gatan. Sen var det bara och göra i ordning sig och upp för ett glas vin på terassen, sen gick hela Angioxsällskapet till en restaurang inte så långt bort från hotellet. All mat föll inte mig i smaken, men jag är väldigt kinkig när det gäller mat. Efter restaurangbesöket blev det ett glas vin på terassen igen, kom i säng vid tolvtiden.

Onsdag 18/5:

Upp vid halv åtta och duscha, ner och käka frukost. Gjorde i ordning mig och åkte i väg till kongressen. var runt och kolla i montrar och självklart var vi till Angiox:s. Var och titta en stund på live case, var sedan på sjuksköterske föreläsning, Coronary clinical cases from a nursing perspektiv, vi jobbar ju inte helt lika i alla länder. Sen var det lunch och efter det var det var de simulator träning, jätte kul och få testa men svårt!

Sen blev det tunnelbana tillbaka till hotellet, göra i ordning mig och sen blev det bussfärd till en restaurang på Automobile Club de France. Maten var inte här heller i min smak, men de andra tyckte det var jätte gott. Tog taxi hem till hotellet och så ett glas vin på terassen, kom i säng vid halv ett.

Luxorobelisken som står på Place de la Concorde.
Torsdag 19/5:

Upp vid halv åtta, duscha ner och käka frukost. Fick några utslag på armen efter frukost så det var bara att leta upp ett apotek och köpa allergitabletter. Sen i väg till kongressen och sjuksköterske föreläsning, New developments in modern cathlab, var rätt intressant. Sen blev det lunch och efter det var det ett symposium som The Medicines Company (Angiox) ordnade.

Efter det tog vi oss på en liten sightseeing tur, gick först till Triumfbågen och sen vidare till Eiffeltornet, var aldrig upp i någon, tiden räckte inte till, men det var fina att titta på. Sen blev det tunnelbana hem, var ganska trött i benen efter denna promenad. Hade lite tid på mig innan vi skulle ut och äta, så jag tog ett bad det var härligt för trötta ben. Sen bar det av till restaurangen, det hade mat helt i min smak! Sen försökte vi få tag i en taxi hem men alla var upptagna så det fick bli tunnelbanan, var inte hemma fören halv ett.

Fredag 20/5:

Upp vid halv åtta, duscha, käka frukost, fick även denna morgon utslag på armarna vet inte vad det var jag inte tålde, packa ihop allt och checka ut från hotellet, tog tunnelbanan till kongressen, gick runt lite bland montrarna, var inte mycke folk där alls om man jämförde med de andra dagarna. Gick och käka på en restaurang bredvid kongressen, tog bussen ut till Charles De Gaulle och flög hem, Micke kom och hämta mig vid Arlanda, var hemma vid åtta tiden.
Idag har vi ...

2011-05-22 @ 13:39:27
... sol och varmt, blåser lite men det är okej. Tog en långpromenad på morgonen med tjejerna, på ena sidan där gångvägen går vid skogen är det svalt och skugga och på andra sidan vid Birkavägen var det  sol och jätte varmt, så vi var en aning svettiga och varma när vi kom hem!Sen efter frukosten stack Micke och jag iväg med hojen, jag plockade en stor bukett med lilekonvaljer, som vi sedan satte på Seppos grav. Vi var väll ute och åkte i en och en halv timme, jätte härligt var det.


Vad det var ...

2011-05-21 @ 18:13:09
... skönt att få sova i sin egen säng i natt, men jag är fortfarande trött! Får se hur länge jag håller mig vaken!


Liljekonvaljen har börjat blomma,vi  ska åka ut med en bukett till svärfarsgrav i morgon, han älskade liljekonvaljer.

Nu är jag ...

2011-05-20 @ 21:29:49
... hemma från Paris, det har varit en intressant och trevligt resa men jag känner mig lite sliten, sena kvällar och tidiga mornar! Här var min utsikt från hotellet, inte så illa va :)

Ja nu är ...

2011-05-16 @ 21:09:38
... jag riktigt nervös, undra om jag kommer sova något i natt?! Flyget går klockan 06:50, så det blir att gå upp tidigt i morgon, Micke ska skjusa mig till Arlanda. Tror jag packat ner allt men det känns ändå som jag glömt något men så känns det väll alltid!

Varit ute med ...

2011-05-15 @ 19:47:38
... tjejerna en och en, tog först en liten kortare promenad, sen gick jag till fotbollsplanen och träna lite. Möte hundar med båda och det gick bra, sådan skillnad när jag bara har en och koncentrera mig på.


Ja idag regnar ...

2011-05-15 @ 13:31:14
... det, kan säga att vi var ganska blöta efter morgonrundan, men det var skönt med en promenad i alla fall och vi var nästan ensama ute.

Jag håller på att tvättar kläder och sen är det dax att packa, ska åka till PCR kongressen i Paris på tisdag. Ska bli jätte kul men jag är sjukt nervös, har aldrig rest så långt själv tidigare.

Nu kom Emelie, så nu ska jag ta och vara lite social.

Ja idag har ...

2011-05-14 @ 18:21:07
... jag tillbringat halva dagen på SHK och varit funktionär. Jag blev väldigt peppad av att se all agility, så ny jäklar ska vi träna så vi kan vara med sen, för det är ju så kul!!!

Sen när jag kom hem käka vi pizza och sen så somnade jag på soffan :) Nu har vi precis varit ute på med tjejerna på en strosar runda.Ja så var ...

2011-05-12 @ 21:24:03
... den här dagen till ända! Det bästa av allt är att jag är ledig i morgon, ska bli skönt med sovmorgon!

Så här ser träden ut här hem omkring sedan de beskurit dem ...

... det blir nog bra till slut, men just nu ser det lite kalt och trist ut!

Varit hem till ...

2011-05-11 @ 18:55:27
... Emelie och grattat henne, hela 22 år blir hon idag! Ja jösses vart tar åren vägen? Jag är ju inte äldre än 22 själv, fattar inte hur detta gick till :)

Sol och värme!

2011-05-09 @ 18:17:49
Det är inte bara hundträning vi använder fotbollsplan till, idag låg jag där och mös i solen och käka lite lunch. Hundarna var lugna ända tills fåglarna kom, men det gav sig till slut också och skötte sig riktigt bra.Tävling

2011-05-09 @ 10:26:00
Det pågår en tävling på CSiGORAs hundbutik, klicka in och var med och tävla ni med!

Godmorgon

2011-05-09 @ 10:12:46
Idag skiner solen också och det är så varmt och skönt ute! Varit ute med Krita och Nova på en timmes promenad, gick ner till kanalen och tillbaka, gick på ganska raskt stund vis, var jätte skönt. Krita fick även gå lite lös (koppel hängandes) en bit, hon skötte sig jätte bra.Nu har jag ...

2011-05-08 @ 20:55:53
... varit ute och tränat med tjejerna, Jenny följde med som sällskap.


Nu har Micke ...

2011-05-08 @ 13:15:18
... och jag varit ute en sväng med hojen, jätte härligt!

Ja igår fick vi jobba en hel del, fem patienter, men natten var lugn i alla fal så vi fick sova. Så nu är jourveckan över för denna gång!

Jenny ringde mig igår och berätta att Krita och Nova hade rykt ihop och Nova hade bitit Krita över ögat. Men det hade gått bra trots allt, men hon är lite svullen!


Promenad i solen :)

2011-05-06 @ 11:40:27
Nu har jag varit ute på en härlig promenad i en och en halv timme, möte upp grannen Marie och hennes sheltieliga på vägen. Krita har varit så duktig idag, gått lös (fast kopplet hängandes efter) och kommit på inkallning och lyssnat riktigt bra :) Nova var väll som vanligt, lite jobbigt för min nacke att behöva antingen bromsa eller dra med henne, men bit vis gick hon bra, så jag är nöjd. Nu har jag två utslagna tjejer som sover gott :)


Våra promenad kompisar.

Ja idag var ...

2011-05-05 @ 09:20:10
... det lite skönare ute i alla fall, inget regn och solen börja titta fram. Tog en långpromenad med tjejerna, jätte skönt. Ska straxt göra i ordning mig, ska på utvecklingssamtal med Jenny, hoppas allt är som det ska!
Nirvana day bed

2011-05-04 @ 21:20:31
Den här såg ju jätte skön ut, men inte får den plats på balkongen!
Nirvana day bed, från TGI.

Ja idag har ...

2011-05-04 @ 19:32:21
... har det verkligen varit tråkväder, hade tänkt gå till fotbollsplanen och träna med tjejerna men hade ingen lust när jag vet att det är blöt och kallt! Så det fick bli inomhusträning och de gick bra, enda nackdelen är att det är lite trångt i vardagsrummet!

Hitta gamla bilder från en annan gång vi träna inne!


Ja den här ...

2011-05-04 @ 15:01:45
... dagen har ju gått fort. Hade ju jour i går kväll och natt, vi hade två patienter under kvällen och en i natt. När jag precis hade kommit hem och parkerat bilen så ringde Jenny och fråga om jag kunde köra henne till skolan för bussen hade inte kommit, det går ju bara två bussar till hennes skola på morgonen så jag körde ut henne och en kompis.

Sen hem och ut en kortis med hundarna, käka frukost och sen lade jag mig och sov och jag hade jätte svårt att vakna, snoozade i över en halvtimme och Krita och Nova sov lika gott de, jag fick väcka dem :)


Sen tog jag tjejerna på en längre promenad, men det är inte skönt ute regnet hänger i luften.
De håller på att såga ner några träd i området där jag bor.

Vad är nu ...

2011-05-03 @ 09:07:58
... detta?! SNÖ ... flingor stora som lapphandskar :( Jag vill inte ha snö i maj! Hundarna såg lite fundersamma ut och Krita hade ingen lust att va ute i snön, hon ville hem.
Var ute för ...

2011-05-02 @ 20:56:55
... en stund sedan och träna med Krita, så skönt att jag äntligen fått tummen i arslet och komma i gång igen. Har ju inte tränat ordentligt sen i höstas innan min nacke paja. Jenny körde lite med Nova.Promenad med tjejerna ...

2011-05-01 @ 15:12:32
... på eftermiddagen.


Krita står och spanar på några barn som är på dagiset och leker.

Nova var som en get, stog och tugga i sig massa gräs.

Hade tyvärr bara mobilen med mig, blev inte så bra kort!


Fick med mig ...

2011-05-01 @ 11:39:31
... Jenny idag med på morgonrundan :) Vi stanna till i rastgården, där körde vi en del inkallning, sen körde jag följsamhet med Krita och hoppa upp på stenar. Sen gick vi vidare upp i skogen, där blev det lite balansgång och mera hoppa på stenar. Så nu har vi två utslagna tjejer som sover gott!

Glömde kameran idag så det får bli gammal bild!

RSS 2.0