I dag har ...

2012-09-24 @ 21:04:53
... jag haft besök av Emelie och Robin. Vi tog en promenad till Wedaköpcentrum och sedan gick vi vidare bort till Jula, där Emelie köpte en resväska. Vi flyger ju till Berlin på torsdag, ska bli kul och träffa sonen igen!
Det blev ingen lång promenad idag då Nova haltar lite, hon har fått som ett litet "skavsår" av klon. Tror det kom efter jag klippt klorna, så nu har jag filat alla klor så ingen är vass och kan skava.

Jaha så var ...

2012-09-23 @ 19:16:49
... den hä helgen också slut och även min jourvecka för den här gången, inte en timme övertid blev det. Men vi jobba en hel del under dagen och kvällen i går men natten var lugn.
 
Idag var Micke, Jenny och jag bjudna hem till Emelie, Jocke och Robin. God mat hade hon gjort dottern min, tur hon tar efter pappas matlagnings talanger och inte mina, jag är värdelös på att laga mat. Robin var det full rulle på som vanligt, man ser inte så mycke på korten men han har ett blåmärke i pannan och ett under ögat efter sina framfarter.

Varit ute med ...

2012-09-21 @ 11:20:12
... tjejerna på en härlig morgonrunda, börjar vara lite kyligt på mornarna men idag sken solen så det var så fint. Det är verkligen ro för själen att strosa runt i skogen!
Nu är snart min jourvecka slut, bara lördag dygn kvar. Har fått sova både tisdag och torsdag natt, skönt!

Onsdag

2012-09-19 @ 15:04:00
Började dagen med en härlig morgonrunda i skogen!

Sen har jag varit hem till Emelie en stund, den här lilla killen är det full rulle på!

På eftermidagen har jag varit ut och träna lite med hundarna, så nu sover det gott i soffan!

Micke och jag ...

2012-09-16 @ 17:57:05
... började dagen med en härlig promenad i solen, lika fintväder idag!

På förmiddagen åkte Emelie, Robin och jag en sväng till IKEA, klart man måste ta en fika där!

Efter IKEA besöket åkte vi hem till oss och då kom även Jocke hit. Idag blev söndagsmaten lapskojs, jätte gott var det, tyckte även Robin!

Ja det har ...

2012-09-15 @ 21:31:28
... inte blivit så mycke bloggande den här veckan heller. Varit trött när jag kommer från jobbet och inte orkat så mycke på kvällarna, vet inte vad man ska skylla på men det blir väll bättre snart.
 
Idag har vi i alla fall haft strålande sol och det har varit riktigt skönt.

Har du något gott och bjuda på?
 

Ja så var ...

2012-09-08 @ 15:24:22
... det helg igen! I går var vi barnvakt till Robin, han fick sova hos oss för första gången! Det gick bra, han är så himla mysig lillkillen :) Men det är inte många sekunder han är stilla förutom när han sover!Pga att det regnade ...

2012-09-02 @ 14:29:35
... hela fredagen åkte vi inte ut till Gnesta förrens på lördag förmiddag. Vi har varit kattvakt då mina föräldrar varit borta. Det regnade även på lördag förmiddag men det lätta upp på eftermiddagen och på kvällen kom även solen fram. Emelie, Jocke och Robin har också varit ute och sov kvar i lillstugan.

Majskrokar är gott!

Efter middagen blev det en promenad. Glada gänget ;)

Emelie och Robin.

Jag och Robin.

RSS 2.0