NICC Nordic Invasive Cardiology Conference 22-23 januari 2018

2018-02-02 @ 13:41:00
Den 21/1 bar det av till Aarhus och NICC, planet till Köpenhamn skulle lyfta 18:45 men var försenat och vi fick gå på planet 19:10. Vi var lite oroliga om vi skulle hinna med planet från Köpenhamn till Aarhus som skulle lyfta 20:55 men även de var försenat så vi hann med det.  (null)
(null)
Från Aarhus flygplats till hotellet Radisson Blue tog vi taxi och var inte framme fören 24:00, så det var bara att krypa i säng på en gång.
(null)
(null)
(null)
Efter en god hotellfrukost, gick vi och registrerade oss och tittade runt på utställningen. Föreläsningarna började vid 10-tiden och höll på till 17-tiden med avbrot för två fika pauser och en lunch. Jag är verkligen inte van att sitta ner en hel dag. Det var intressanta föreläsningar med forsknings resultat, fall dragningar och diskussioner mm.
(null)
På kvällen var det middag på konstmuseiumet, började med en kortare guidad tur runt museiumet, uppe på taket är det en cirkel man kan gå runt i som har glas i olika färger.
(null)
(null)
(null)
Efter middagen tog vi ett glas vin i hotellbaren innan det var dax att krypa i säng.
(null)
Tisdagmorgon startade även den med god hotellfrukost, innan det bar av till kongressen och ännu en dag med intressanta föreläsningar.
(null)
Vid två-tiden kom våran taxi som tog oss till Aarhus flygplats, planet till Köpenhamn lyfte i tid 15:50, (tycker det var läskigt att flyga med propellerplan) och även planet till Arlanda lyfte i tid 18:10. 
(null)
Var hemma vid 21-tiden, trött men nöjd med resan.

RSS 2.0