Nu har Micke ...

2011-04-30 @ 21:02:57
... och jag varit bort till brasan och kollat, men det är kyligt ute, så nu sitter jag här och värmer mig med en kopp te. Tjejerna skötte sig jätte bra :)Ja den här ...

2011-04-30 @ 16:43:52
... dagen bara rinner iväg, började med att jag fick med Jenny på en morgonpromenad, alltid trevligt med sällskap. Sen skulle jag ha klippt mig, men jag ringde och boka en ny tid om tre veckor. Var förbi svärfars grav innan vi åkte och handla, de skulle ha satt dit gravstenen i veckan men det gick inte, nu hade de i alla fall fyllt på med mer jord, så hoppas det kan få dit stenen snart!

Nu ska vi straxt fixa maten, Micke sitter och kollar på hokeyn, sen ska vi nog gå förbi brasen och kika i kväll!
Äntligen fredag ...

2011-04-29 @ 18:27:38
... så skönt! Idag blev det pizza till middag ingen av oss orkade laga mat idag, ibland får man vara lat :)

När jag var ute med tjejerna möte vi grannen med Ellen, det gick bra idag med, men kommer Ellen för nära springer Nova några steg bort, sen vill hon busa med henne men vågar inte riktigt.Idag blev en ...

2011-04-28 @ 20:22:43
... lång dag på jobbet fick jobba över till klockan var halv sex, slutar igentligen halv fyra. Men det är ju ingen som kommer och löser oss, så ibland blir det och jobba på tills man är klara. Känner mig en aning trött nu, blir tidig sängång. Var ute med tjejern på en strosar runda, Krita ska verkligen lukta över allt!

Det här är ...

2011-04-27 @ 16:49:28
... Kritas kullsyskon Kaxe, visst är de lika :)


Jenny och jag ...

2011-04-25 @ 19:44:12
... tog en promenad på eftermiddagen, möte grannen med Ellen. Bestämde att vi skulle gå till hundrastgården så hundarna fick springa lite löst och se hur Nova fungera med Ellen. Gick hur bra som helst, hon vill busa med henne men vågar inte helt men hon var fram till henne ett par gånger och snosa. Sen där i mellan brydde hon sig inte om henne! Så skönt Nova har verkligen gått framåt med hundmöten, men vi har en bra bit kvar, stora hundar går inte alls, men nu har hon ca fem hundar som hon fungerar ganska bra med och det är en bra början!


Ja den här ...

2011-04-25 @ 13:29:49
... förmiddagen gick ju snabbt! Började dagen med en härlig promenad med tjejerna, det är sommarvärme ute.


Sen bar det av och tvätta bilen, så nu skiner den så fint :)


När vi kom hem blev det Novas tur att ryckas klart, så nu har vi fått en ny hund :) Krita är också ny ryckt och fin!


Nu har Micke ...

2011-04-24 @ 13:25:08
... och jag varit ute på premiärturen med hojen för i år, riktigt nice :)


Godmorgon

2011-04-24 @ 10:43:48
Solen skiner även idag, så härligt :) Varit ute på en promis på morgonen med tjejerna, hade ett bra hundmöte av tre. Men det är skönt att vara ute lite tidigare (08.00) på helgerna, då är det inte så många ute.
Nu har vi ...

2011-04-23 @ 17:56:48
... varit ner till mina föräldrar i Gnesta och fikat, satt ute i det fina vädret så har jag tur har jag väll fått lite färg :) Men vi har två trötta tjejer nu, de har ju varit ute med oss hela tiden.


Nova är nyborstad, Jenny kolla igenom så hon inte hade fästingar.

Tog sovmorgon även ...

2011-04-23 @ 10:48:36
... idag :) Men idag fick jag med mig Jenny på morgonrundan, alltid trevligt med sällskap.

Efter storstädnigen ...

2011-04-22 @ 19:12:55
... intog Micke och jag viloläge på balkongen i solen med en kall i handen, underbart :) Krita var så klart med i solen, hon är en riktig soldyrkare.

Krita satt länge och spana ...

... in Indra när hon smög runt i gräset.

Så var det ...

2011-04-22 @ 11:39:36
... fredag och sovmorgon, sov till halv nio, jätte skönt! Varit ute med tjejerna på en morgonrunda, gick förbi rsatgården så de fick springa lite lösa en stund. Ska aldeles straxt sätta fart med städningen, men den kan få vänta lite till :)

Min photshop har låst sig, så jag kan inte redigera mina bilder :( Ska försöka fixa det senare!


Va skönt att ...

2011-04-21 @ 18:44:53
... denna veckan är slut och man kan se fram emot fyra dagars ledighet! Har inget specciellt inbokat förutom på påskaftonen då vi ska hem till mina föräldrar.

Här kommer en ...

2011-04-20 @ 20:33:26
... filmsnutt på Krita när vi var i grustaget i helgen, hon och Nova älskar verkligen att gräva i sanden :)

Idag när jag ...

2011-04-18 @ 20:32:11
... kom hem från jobbet stack jag ut och sprang på en gång och det var jätte länge sedan. Så inte gick det fort och tungt som f - n var det men sprang gjorde jag :)

Jag skickade in ett kort till Canon för ett tag sedan och jag kom med i fotogalleriet, det tycker jag var kul!

Idag har jag ...

2011-04-17 @ 21:23:19
.... Emelie och Jenny varit till Ikea och handlat. Emelie handla sängstomme, byrå m.m. och jag handla en byrå till hallen och lite smått och gott. Man kommer alltid hem med mer än man tänkt. Jenny och jag har nu skruvat ihop byrån, det tog sin lilla tid.

Sen tog vi en promenad med hundarna, gick ner till kanalen, vi satt och mös en stund i solen på bryggan. Gick sedan förbi hundrastgården på vägen hem så Krita och Nova fick springa av sig.
Nova 3 år

2011-04-17 @ 16:07:00
Ja va åren går kommer ihåg när vi fick hem det lilla knytet och Krita kunde inte sova på hela natten hon satt bara och titta på henne, haha va söt hon var!


Nova blev glad för sin present i alla fall :)

Idag tog jag ...

2011-04-17 @ 10:57:06
... med mig systemkameran när jag gick ut med hundarna. Men det tänker jag inte göra mera, jätte bökigt! Men några kort blev det i alla fall och fler finns att titta på här!

Idag har Micke ...

2011-04-16 @ 15:58:14
... och jag varit och tittat på husvagnar, finns väldigt mycket att välja på! Hitta några vi fastna mera för, men vi ska åka runt och titta lite mera innan vi bestämmer oss.

Sen åkte vi hem och hämta tjejerna och åkte iväg med bilen och tog en skogspromenad.

Vi stanna vid grusgropen och tjejerna grävde som galningar!Nu sitter vi här och väntar på att maten ska bli klar, blir bakpotatis och skagenröra, mums!

Godmorgon

2011-04-16 @ 10:35:44
Varit ute en sväng med tjejerna, va jag önska jag hade haft systemkameran med mig, alla knoppar är på bristningsgräns eller redan börjat slå ute, det blir ju inte lika bra bilder med mobilen!
Idag har jag ...

2011-04-15 @ 18:44:15
... tagit bort mina julgardiner, ja jag vet att skulle gjort det för länge, länge, länge sedan, men bättre sent än aldrig :)

Godmorgon

2011-04-15 @ 10:29:34
Det är lika härligt väder idag som igår, men det var lite kallare än jag trodde när jag gick ut med tjejerna så jag hade lite för lite kläder på mig och det är ovanligt för mig, jag brukar alltid sätta på mig för mycket!
Fröknarna snos! Det ska luktas och luktas över allt!
Hasseln har så många pollenhängen nu!
Det blev som vanligt lite aktivering med hoppa upp på stenar och gå balansgång på stockar. Sen hitta vi även en bräda som jag la på en liten sten så de fick öva kontaktfält, fast då band jag upp dem så jag körde en i taget.
Det dröjer nog inte så länge till innan man ser små musöron på björken!

Vilket härligt väder ...

2011-04-14 @ 18:46:39
... det har varit idag, vi har setat ute och fikat för första gången på jobbet :) Så skönt att komma ut lite när man inte har några fönster på labbet.
Tog ut Krita och Nova på en promenad det första jag gjorde när jag kom hem, kände att jag ville ut i det fina vädret. Just nu är det 20 grader på balkongen, jätte skönt :)

Idag kom jag ...

2011-04-13 @ 17:58:02
... iväg från jobbet när jag slutade vid halv fyra, de senaste veckorna har det varit så mycke att jag kommit iväg tidigast fyra och ibland ännu senare. Så jag ställde mig på crosstrainern på en gång när jag kom hem, vid halv sex hade jag tränat klart och duschat, så skönt! Nu väntar vi bara på att maten ska bli klar så vi kan äta :)

Hundmöte

2011-04-12 @ 15:40:40
När jag gick ut på eftermiddagen möte jag grannen hon var hundvakt till Maries Sheltisar. Nova var som vanligt i början, tycker de är så läskiga men sen fick hon syn på Blåndie och då blev hon lite intresserad. Gick upp i lilla skogen, där blev hon jätte intresserad vifta på svansen och skällde och gjorde lekinvit till Blåndie men då tyckte hon Nova var lite läskig, men de var fram till varandra ett par gånger och nosade.

Här busar mor och dotter!
Krita var med och busa lite hon med :)
Nova vill leka med Blåndie :)
Blåndie söker skydd hos syrran Trizz.
Breeze hitta min godisficka och höll sig nära mig :)
Krita gick runt och käka harskit, tyckte det var smasken!
Ett tu tre när jag titta på Nova låg hon och tugga på en pinne och brydde sig inte alls så mycke om hundarna runt omkring henne.
Fina Blåndie som snart flyttar till nytt hem.
Men sen när vi gick där i från, tyckte Nova det var läskiga igen och drog och ville komma bort. Men jag är jätte nöjd med detta hundmöte, tänk om det böjar lossna nu för Nova, hoppas hoppas hoppas det är så!

Godmorgon

2011-04-12 @ 09:52:46
Ja nog sjutton däcka jag tidigt igår och sovit som en stock hela natten, jätte skönt!

Varit ute med tjejerna på en morgonrunda, men det ska snosas på varje sten, stolpe, träd, gren och tuva, sen ska det kissas och skvättas så man blir tokig. Nova är inne på sista veckan av löpet och Krita ska nog börja när som helst.

Det börjar bli så fint ute nu när alla blommor börja komma upp och knopparna på träden slå ut. Måste gå ut en sväng med systemkameran och fota idag. Sen har jag tråkiga saker på schemat också som städning!

Ja vilket arbetspass ...

2011-04-11 @ 16:03:50
... det blev igår, jobba från klockan tio, fick uppehåll för lunch vid halv två, jobba sedan fram till klockan var nio, då käka vi middag. Sen sökte de igen vid tio jobba fram till halv ett, gick och sov och så sökte det igen vid kvart i fyra och så jobba vi till klockan var halv sju. Så sjukt trött både i kroppen och knoppen, fast jag sovit ett par timmar idag. Skönt att jag är ledig i morgon också så man kan bli människa igen.

Var ute med tjejerna precis, mötte grannen med sin vovve Ellen, Nova skötte sig jätte bra skällde lite i början, var till och med intresserad och gick fram till Ellen och lukta på henne när hon var vänd från henne. Gick en bit tillsammans, så skönt, tänk om det alltid kunde vara så här när vi möter hundar.

Sen gick vi upp i skogen och det blev lite aktivitet med att hoppa upp på stenar. Jag har byggt två hinder i skogen som de fick hoppa över och sen blev det lite träslalom bara mellan två, men det var så länge sedan vi träna så det gör inget, se om jag inte kan hitta något ställe som i alla fall har fyra på rad som man kan köra mellan. Lite söka godis blev det även idag och gå balansgång på stockar!

Godmorgon

2011-04-10 @ 09:27:28

Sitter här på jobbet, har ju mitt dygnspass idag, vi har gjort i ordning för i fall det skulle komma någon patient, vi får se vad som händer. Det är nog lite det som är tjusningen med det här jobbet, man vet aldrig riktigt vad som händer om det blir lungt eller mycke att göra.


Ja så var ...

2011-04-09 @ 14:29:32
... fredagsjouren också avklarad, bara dygndspasset kvar på söndag. Körde en patient direkt när vi kom och en sen vid åtta-tiden, sov sen faktiskt ganska skapligt i natt tills vi blev väckta vid fem-tiden, men det vissa sig sen att vi inte skulle köra den patienten. Va klara vid halv sju, gick och la oss en stund men jag kunde inte somna.

Micke har varit i väg och ombesiktat bilen igen, för tredje gången och äntligen gick den igenom, jätte skönt!

Promenad

2011-04-08 @ 10:47:17
Ja idag skiner solen och det är jätte skönt ute, fåglarna sjöng så fin för oss :)
Det är en härlig tid vi har framför oss nu, det kommer bli mycket kort på knoppar m.m. nu här i bloggen!
Jag stanna till i hundrastgården idag så tjejerna fick springa av sig lite :)
Tyvärr hade jag bara mobilen med mig och de blir inga bra bilder närman zoomar in, men här är familjen rådjur
och här är en hackspätt som hoppa framför oss en bra stund.

Solen kika fram ...

2011-04-07 @ 20:49:32
... på eftermiddagen/kvällen, tjejerna och jag satt och njöt i solen en stund :)

Varit ute en ...

2011-04-07 @ 15:03:56
... sväng med tjejerna, då stötte vi på den här lilla krabaten.
Det är så härligt att se knopparna, de spricker upp mer och mer för varje dag som går.
Titta gräset har börjat växa :)
Ni vet den här knoppen jag undra om, så här ser trädet ut.
Sen har den hängen på sig, men jag vet fortfarande inte vad det är, har asp eller ask hängen?

Nu har jag ...

2011-04-07 @ 13:00:17
...gjort om här på bloggen igen, de fungera inte så bra med de dubbla menykolumnerna, såg olika ut i olika webbläsare. Så nu blev det en menykolumn och nya färger och ny header!

Ja det var ...

2011-04-07 @ 09:52:17
... lungt på jobbet, hade en patient när vi kom och sen ingen mer. Tror ni jag kunde sova i natt för det? Näe låg vaken till klockan var tre, sen har jag slumrat av och till och drömt massa konstigt. Jag tror man ligger lite och spänner sig utan att man tänker på det, man vet ju att de kan söka när som helst. Ska ta och gå och vila en stund här på förmiddagen så jag blir lite piggare.

Idag vakna jag ...

2011-04-06 @ 10:41:18
... halv nio av att Jenny smälde igen dörren och gick till skolan, kan ju undar hur länge jag sovit om hon inte väckt mig, hade ju jour i måndags och vi var uppe och jobba mellan tolv och två på natten, men igår sov jag inget på dagen så jag hade väll lite och ta igen.

Så idag blev det ingen långis på morgonen som igår, idag körde vi aktivitet samma som här om dagen, hoppa upp på stenar, leta godis i träd och på marken och gå balansgång. Var ute i 45 minuter i alla fall, men det är grå mulet och trist!
Fortfarande mycke snö kvar på våran lilla träningsplan :(

Det här har ...

2011-04-05 @ 16:41:11
... jag aldrig sett förut, som en liten blomma i knoppen för lövet.

Långpromenad

2011-04-05 @ 12:24:05
Hade bestämt träff med grannen Marie och sheltiligan. Vi tog en promenad på två timmar, jätte härligt. Men som vanligt hade jag för mycke kläder på mig var dyngsvettig när jag kom hem. Men då passa jag på och träna på en gång!

Krita skötter sig jätte bra förutom vid hundmöten då skall de skällas och hon försöker göra utfall, men jag har henne på andra sidan mot hunden vi möter och så sätter jag mitt ben närmast henne som stopp, fungerar skapligt. Nova tycker jag nog var lite duktigare idag än förra gången, stundvis gick hon bredvid mig utan att dra eller bromsa, så ett litet steg åt rätt håll!

Ja den här ...

2011-04-04 @ 12:10:18
... förmiddagen bara försvann. Var ute med tjejerna på en kortare morgonrunda, men det blev aktivitet, hoppa upp på stenar, leta godis i träd och på marken och balansgång på staketet.
Det här är väll ett vårtecken om något va :)
Sen var det bara att äta frukost och göra i ordning mig, sen bar det av på mammografi i Tumba, inte bekvämt inte men nu är det gjort.
Ja sen har jag en lite halv tokig hund här hemma Nova höglöper, så hon går fram till Krita hela tiden och visar rumpan och viker svansen så fint år sidan och Krita bara tittar på henne och undrar vad hon pysslar med. Men det lugnar ju ner sig snart.

Promenad

2011-04-03 @ 10:13:36
Idag var första gången efter jag varit sjuk som jag tog en långpromenad med tjejerna på morgonen. Mulet ute idag med men något skönare ute än igår. Men jag märker att jag inte har något flås nu, tänkte jag skulle börja med min träning nästa vecka, denna har jag bara kört yoga.
För den som undrar :)

Varit ute med ...

2011-04-02 @ 15:24:31
... Krita och Nova en och en, de sköter sig bra, blev mycke inkallning och stanna som vi träna på.

Sen gick jag ut med kameran och leta vårtecken, än så länge är det lite knoppar och pollenhängen, men snart kommer det väll mera.

Ja idag är ...

2011-04-02 @ 10:00:48
... det grå mullet och lite ruggitgt. Tog och gick i skogen på morgonen rundan med tjejerna men det var väldigt isigt på sina ställen. Men snön har smält bort bra de sista dagarna, fast det ligger mycket kvar ändå. Så fortsätter det så här så är nog snön borta snart.


RSS 2.0