Bröllop

2013-07-20 @ 22:02:00
Idag har Emelie och Jocke gift sig!
 

Ja det blir ...

2013-07-18 @ 18:40:53
... inte så mycke bloggande nu när det är sommar och semester sitter inte så mycke vid datorn. Men det kommer nog komma lite uppdateringar då och då i alla fall :) Det kommer lite tätare uppdateringar med bilder på instagram finns en länk i sidmenyn.
Har ingen skrivar lust nu, här kommer lite bilder i alla fall :)
 

Oj vad dagarna ...

2013-07-15 @ 19:05:00
... springer iväg igen, redan måndag, helgen försvann snabbt.
 
I lördags åkte Jenny, Emelie, Robin och jag först till Skärholmen och letade skor och sedan vidare till IKEA där jag bland annat köpte en bäddsoffa. Har ju haft en temporär lösning sedan 2008 med två sängar och kuddar som soffa men nu var det dax att fixa till det!
I söndags satt vi och väntade på att soffan skulle komma, vi hade beställt hemkörning, de skulle komma mellan 10 - 14. Men när klockan var två ringde jag IKEA och frågade var de var och de var sena men på väg, så vid kvart i tre kom soffan! Sen blev det bygga av, Emelie och Jenny hjälpte till och det blev riktigt bra.
Idag har vi varit till Returen och kastade madrasserna och lite annat skräp, sen har vi stor städat lägenheten, inte riktigt klara men det sista tar vi i morgon.
 
På onsdag ska vi åka och hämta Tobbe vid Skavsta, tyvärr kunde inte hans tjej Lena komma med, det ska bli kul och träffa Tobbe igen, det var ju vid nyår vi träffades sist.

När det är ...

2013-07-09 @ 17:50:15
... varmt ute är det gott med lite glass :)

Jaha så närmar ...

2013-07-07 @ 20:14:04
... sig slutet av helgen och en ny vecka tar vid, den sista innan semestern börjar! Ser verkligen fram emot att få vara ledig fyra veckor i sträck, de sista åren har jag tagit semester (3 veckor) mellan mina jourveckor men i år tog jag även på en jourvecka, förlorar lite pengar på det men så får det vara i år!
 
Igår åkte vi ut till husvagnen och sov kvar där!

Fick ännu en ...

2013-07-05 @ 10:02:44
... sovmorgon då jag är ledig idag. Blev en skogspromenad med tjejerna, blev en hel del hoppa upp på stenar och stockar.
 
Krita och Nova rök ihop igår så vi fick dra isär dem, suck! Som tur var blev ingen skadad de fick tag i nackskinnet bägge två! Det har varit spännt i mellan dem en längra tid, tror det har med hormonerna och göra, Nova har redan löpt och Krita är på G. Det var ett bra tag sedan de rök ihop senast och jag hoppas det slipper bli något mer!

Jo det blev ...

2013-07-04 @ 16:21:16
... lite jobba av i går kväll och i natt, så jag har sovit bort några timmar av dagen.
 
Fick med mig Jenny på morgonrundan i alla fall.

Så var det ...

2013-07-03 @ 10:21:26
... redan onsdag och jag har ett extra jourpass idag, får hoppas det blir lagom mycke att göra. Efter en skön sovmorgon tog jag en stosar runda med Krita och Nova!
Igår kväll hade vi besök av Robin en stund, Emelie ville visa utslag som han fått, det sluta med ett litet besök på närakuten men de sa att det bara var virus, vi får väll se om prickarna försvinner eller ej.
I måndags var vi och titta på en ny husvagn, vi har ett tag funderat på att byta då den vi har nu är lite väl tung att baxa runt 1700 kg, den nya väger 1300 kg. Men när försäljaren låste upp husvagnen hade det varit inbrott i den och de hade tagit kylskåpet och hela diskbänken och lådorna var förstörda. Så nu ska de återställa den och vi kan få den först i augusti, så vi får baxa runt med våran vagn på semestern. Så här ser den nya vagnen ut i alla fall, den räcker gott och väl till Micke och mig.
 

RSS 2.0