Ja så har ...

2013-02-28 @ 18:26:00
... jag jobbat en dag, känner mig ganska trött och slut! Lär bli tidig sängång! Bjuder på en bild från i går morse när solen sken och fåglarna kvittra!

Fortfarande sjuk, så ...

2013-02-26 @ 14:00:04
... här händer det inte så mycke!
                       
            

Det är lika ...

2013-02-24 @ 15:03:00
... fint väder idag som igår.
Nova var busig och sprang fram och tillbaka på gångvägen.
Krita ville gå och snosa i lugn och ro.
Men se det fick hon inte!
Själv blev jag helt deckad av promenaden, somnade på soffan efter frukosten. Hoppas förkylningen är bättre i morgon!

Jag har gått ...

2013-02-23 @ 10:11:25
... och blivit förkyld, trodde jag skulle klara mig då de andra här hemma var sjuka förra helgen men det gjorde jag inte.
 
Igår var jag ledig, började med en härlig promenad i skogen!
Efter frukost bar det av till affären, Emelie och Robin följde med.
De följde även med hem en stund.
Micke och jag har hunnit med en promenad nu på morgonen också, lika fint väder idag men inte lika kalt som i går.

Ibland undrar jag ...

2013-02-20 @ 20:04:41
... hur man tänker! Var ute och gick med Krita på gångvägen så såg jag att det kom ett par emot mig, hade Krita bredvid mig på vänster sida och vi går på vänster sida på gångvägen. Bakom oss gick en liten hund som Krita ville titta på hela tiden men jag vill ju att hon går bredvid mig och tittar framåt. Jag går på och jobbar med Krita och när jag tittar upp så är damen mitt framför mig och så sa jag du kanske kan gå på andra sidan där hunden inte är. Då svarar hon du kan gå på andra sidan själv och då svarar jag du vet ju inget om min hund, till slut gick hon lite åt sidan och vi gick vidare. Om jag möter någon som är ute och går med hund, så går jag alltid på den sidan som hunden inte är. Hur gör ni?

Ja så var ...

2013-02-17 @ 12:23:26
... det redan söndag, dagarna har sprungit iväg igen!
 
Micke och jag började lördagen med en härlig promenad med tjejrna.
Jag vet inte om det är dagiset eller några andra barn som gjort dessa, tyckte de var jätte fina!
Sen slappa vi och glodde på en film. På sen eftermiddagen kom Emelie och Robin hit och hälsade på. Det är verkligen full rulle på Robin!
Robin tror du jag kan få smaka lite?
I morse följde Emelie och Robin med på promenaden.

Både idag och ...

2013-02-12 @ 19:23:00
... igår har det känts som jag har så dålig kondis när jag är ute med tjejerna och pulsar i snön i skogen. Men jag tror det hänger ihop med att jag jobbade på söndagnatten och sov väldigt få timmar igår. Krita och Nova var inte heller så pigga på och gå idag, de gick efter mig i skogen!
Sen har jag haft besök av Emelie och Robin, på eftermiddagen kom även min mamma och pappa hit. Vi fikade och hade trevligt.
Jenny tyckte Krita skulle ha Robins tröja på sig :)

Ja i natt ...

2013-02-11 @ 19:54:22
... fick vi jobba, så jag har sovit bort en del av dagen och sen har jag varit riktigt seg. 10 övertidstimmar fick vi ihop denna jourvecka!
 
Fick i alla fall med mig Jenny på en promenad i skogen med tjejerna.
Det är dax och rycka Krita och Nova, de är riktigt långhåriga nu men jag får nog vänta tills det blir lite varmare ute!

Idag har vi ...

2013-02-09 @ 18:44:02
... haft besök av Emelie, Jocke och Robin, vi åt gott och hade trevligt.
Robin upptäckte att man kan krypa in i hundburen!

Det blev en ...

2013-02-08 @ 09:39:29
... morgonrunda i skogen igen.

Ja polisen har ...

2013-02-07 @ 19:04:00
...sprungit av och an hela dagen i porten, vet inte vad som hänt. Men de stannade Jenny och mig precis när vi gått in i trappen för de ville veta vem Jennyvar, för de leta efter en tjej som likna henne.
 
Lite bilder från promenaden.
 

En sådan där morgon!

2013-02-07 @ 09:55:00
Var uppe och jobba från midnatt till halv fyra i morse, hade sedan svårt att somna så när väckarklockan ringde var jag helt död! När jag kom hem står en stor skåpbil tvärsöver parkeringen så jag inte kommer fram, han har kört fast i snön, suck. Fick ställa mig på betalparkeringen, ska betala automaten fungerar inte, rotar runt i min ryggsäck, ingen penna. Jaha får väll gå hem och hämta en, nästan hemma ser jag en granne som sitter i rullstol, han har också kört fast. Ringer TB, kö. En annan granne håller på att hjälpa honom loss. När jag väl ska gå in i porten stövlar 6-7 poliser in före mig och går in till en granne under. Undrar vad som hänt, det har varit mycke skrik och bråk där nere, hoppas inget hemskt har hänt. TB svarar klagar på plogningen på parkering och gångväg vid husen, de ska skicka någon så fort de kan! Ut igen fixa parkeringen, hem igen, ut igen med tjejerna och in igen. Nu har jag precis druckit min smootie och tänker bege mig till sängen och sova bort ett par timmar av denna dag!

Godmorgon

2013-02-06 @ 09:57:00
Idag blev det också en snos och stros runda i skogen. Det börjar bli rätt halt på sina ställen.
Igår busade Nova med Jennys mössa, jag försökte fota henne men det var inte lätt att få med henne på bild när hon for runt..
De senaste 2½ veckorna har jag druckit en grön smootie till frukost, i den har man en halv avokado. Men både idag och i förrgår när jag ska ta den halvan har den mögla. Har inte gjort något annorlunda, någon som brukar spara avokado och har några tips på att hålla den fräsch?

I morse när ...

2013-02-05 @ 16:37:00
... jag kom hem från jobbet såg Krita ut som hon "sålt smöret men tappat pengarna", på promenaden gick hon bara och luktade och att hoppa upp på stenar var det inte tal om. Men till nästa runda var hon sig själv, svansen på topp! Jag tror det har att göra med att hon löpt nyligen, dessa hormoner som spelar oss spratt hela livet!
Sen har vi varit och besiktat bilen, tyvärr måste vi dit igen fick två tvåor, suck!

Idag börjar min ...

2013-02-04 @ 09:55:00
... jourvecka, långa denna gång (mån, ons, fre och sön), får se vad den har att erbjuda!
 
Det blev en promenad i skogen, jag längtar efter våren och mjuka skogstigar att promenera på.

Även denna morgon ...

2013-02-03 @ 21:00:00
... gick vi ner till kanalen, tänkte tjejerna skulle få busa idag med. Men idag smällde de om isen och Nova tyckte det var läskigt och ville inte vara där, Krita brydde sig inte och busa på med isbiten.
Sen har vi passat Robin ett par timmar.

Godmorgon

2013-02-02 @ 10:30:00
Idag är det härligt väder, strålande sol! På morgonrundan hamnade vi nere vid kanalen och hade två lyckliga tjejer som sprang och lekte med varsin isbit på isen! Själv tycker jag det är lite läskigt att vara ute på isen.

RSS 2.0