Här är skörden ...

2011-08-31 @ 13:26:03
... efter 3 - 4 dagars stickande, den svart-grå-röda mössan och vit-röda vantarna gjorde jag för att testa och se. Nu ska jag göra ett par matchande vantar till den gråa mössan. Jag ska göra en egen sida till allt jag stickar och syr, det lär nog bli en hel del till bebisen kan jag tänka!

Känner mig trött ...

2011-08-31 @ 11:13:13
... och sliten idag, jag borde ju vara pigg och utvilad när jag har varit ledig ett par dagar, konstigt! Hoppas det inte är något skit på G, vi åker ju till Berlin på fredag och då vill man ju vara pigg och kry.

Har i alla fall varit ute på en runda med tjejerna och sen träna jag när jag kom hem. För deras del blev det aktivtet på promenaden, hoppa upp på stenar, gå balansgång på trädstammar, sen blev det träd slalom och kontaktfälts övning på plankan i skogen. Nu sover de gott bredvid varandra i sängen, det är ovanligt, fast det kanske är sams nu, de rök ihop här förut så de damma om det!
Krita titta ju upp såklart när jag tog kortet!

Nu är mössan ...

2011-08-30 @ 21:25:54
... nästan helt klar, lite trådar att fästa!

Kommer ni i ...

2011-08-30 @ 19:03:47
... ihåg att jag visade i våras när de beskar våra träd på gården? Då såg det ut så här

nu ser det ut så här!

Pilträden växer väldigt snabbt!

Här går tvättmaskinen ...

2011-08-30 @ 12:38:15
... för fullt, måste ju ha något rent att ha på oss i Berlin :) Annars har det varit en lugn morgon, varit ute på en kortare tur med Krita och Nova.Sitter och stickar på en mössa, använder Quick Knit något jag hittat via en blogg, som jag tycker mer och mer om.

Idag var jag ...

2011-08-29 @ 21:41:18
... ner en sväng till stan och med mig hem följde dessa fina stövlar!Sen åkte jag föbi Weda och tygaffären och köpte med mig lite garn, håller på att stickar mössor och vantar.

Var ute en sväng och träna med Krita på kvällen, gick ganska skapligt. Nä nu är det väll dags och krypa ner i sängen, godnatt!

Idag bestämde jag ...

2011-08-29 @ 11:57:23
... mig för att ta en lite längre tur med tjejerna, packa ryggan med lite matsäck och iväg! Hade läst i LT här om veckan om Ragnhildsborg, tänkte jag går förbi där och ser. Här är rundan vi gick, var ute i en timme och 45 minuter.Efter vi skrotat runt och tittat så var det dags för matsäcken, fin utsikt jag hade va!

Även tjejrna fick sin frukost ute.


Sen gick vi vidare och Nova skulle så klart bada!

Och busa måste man ju också göra!

I morse fick ...

2011-08-28 @ 12:42:04
... jag med mig Jenny på morgonrundan, hitta en stig vi aldrig gått på tidigare, här är rundan.


Vi gick förbi en grusgrop, som var jätte brant, ser inte så brant ut på kortet, men det gick nästan rakt ner.

Nova ville så gärna gå ner dit men våga inte riktigt.

Tillslut när vi gick ner,då våga hon :)

Det är så ...

2011-08-27 @ 17:23:09
... skönt när man är ledig och kan börja dagen med en längre promenad. Här är rundan för idag!


Efter frukosten åkte vi till Expert och köpte en extern hårddisk, så nu ska jag lägga över bilder så de inte försvinner om nu datorn skulle krasha! Sen åkte vi ner till stan, det var tydligen Telgedagarna och massor med folk och underhållning m.m.


Hitta dessa stövlar som ska få följa med mig hem någon dag, satt jätte skönt och snygga var de med!

Sen var Micke och jag ut en sväng med hundarna, gick förbi rastgården, hade tänkt de skulle få busa av sig. Men Nova ville bara gräva efter stenar, så då gick vi vidare.

Nu börjar det bli dax för att laga middag, knorrar i magen på mig!

I går hade ...

2011-08-27 @ 10:22:15
... vi besök av Emelie, alltid lika trevligt när hon hälsar på! Jag ska berätta en liten hemlis för er, i februari ska Emelie bli mamma, nu hoppas vi bara att allt ska gå bra! Känns lite konstigt att mitt barn ska ha barn, att jag ska bli mormor.

Det blev en ...

2011-08-26 @ 13:53:00
... härlig promenad med tjejerna, här är rundan vi gick.

Lite bilder från rundan.
Ja jouren var ...

2011-08-26 @ 09:30:28
... lugn även igår och i natt, skönt! Och nu har jag semester till den 7 september, känns jätte skönt!!! Har inga större planer förutom nästa helg då Micke och jag åker till Berlin, annars ska jag ta dagen som den kommer! Kanske jag kan få till lite mer träning med Krita och Nova, vi får se.


I morse när ...

2011-08-25 @ 12:01:47
... jag var ute med tjejerna hade jag mätprogramet igång, sen när jag kom hem såg jag att den stängts av precis när Micke ringde. Måste fixa något annat som inte störs av andra saker. Här är i alla fall rundan för idag, fick rita in den själv, vill ju veta hur långa eller korta våra rundor är.

Jag har i alla fall lyckats hitta bilderna som försvann här om dagen, men de syns bara på datorn inte i mobilen.

Lite bilder från promenaden idag.Tjejerna busar runt i ljungen :)

Förutom att hoppa upp på stenar och gå balansgång, blev det träna kontaktfält på vår planka i skogen.

Varit ute och ...

2011-08-24 @ 21:11:47
... tränat med tjejerna, äntligen fick jag tummen ur arslet och kom ut och Jenny fick jag med mig också. Vi trände med en i taget, gick ganska bra! Men tjejerna orkar inte så mycke, måste träna upp deras kondis.

Godmorgon

2011-08-24 @ 10:22:00
Det var lungt på jobbet igår, inte en enda patient på hela passet. Igår satt vi och diskuterade om att det känns ju fel att önska att man får något att göra, för det måste ju någon få en hjärtinfarkt och det önskar man ju ingen!

Har i alla fall varit ute på en härlig promenad med tjejerna, hade mätprogramet på i mobilen, men den hade lagt av efter halva. Men jag gick in och mäte upp i efter hand och även fast jag varit ute en timme med hundarna hade vi inte gått längre än 2,1 km. Det går ju inte så fort när det ska snosas och undersökas visa sträkor kan man gå på.

Tydligen kan man inte fota samtidigt som programmet är på, för inget av korten jag tog finns sparat, suck. Set var så många spindelnät över allt, men inga bilder, :(

Hitta dem, jippi :) Några fler bilder finns här!
Idag har jag ...

2011-08-23 @ 10:32:33
... jour, det är min kortvecka och den blir kortare än vanligt, har redan jobbat in lördagen så jag är ledig då och sen ska jag ha en vecka semester, det ska bli skönt!

Idag när jag gick ut med tjejerna stötte jag på Marie och hennes sheltieliga, så vi slog följe en bit. Nova tyckte inte det var så kul, gick och bromsa hela tiden, Krita däremot tycker om det! Krita fick gå lös en bra bit idag och det gick hur bra som helst, jätte skönt!

Jag har fixat ...

2011-08-21 @ 14:11:35
... ett program, Endomondo, som man laddar ner i mobilen, så ser man bla vart man gått och hur länge. Det här är min runda idag, sen gjorde jag mina övningar när jag kom hem. Känns så skönt att jag kommit igång med min träning igen.

Igår när vi varit och handla såg vi en hel del tappra själar som trotsade vädret och åkte Mälaren Runt! Blev lite sugen att åka när man såg dem, men det är inte skönt att åka hoj i regnet, det får bli nästa år för oss!

Var ute med ...

2011-08-21 @ 11:10:00
... med tjejerna på en liten promis, idag regnar det i alla fall inte.


Jag har uppdaterat min mobil och då försvinner alla telenummer utom ett på alla mina kontakter. Så nu har jag inte alla nummer som jag behöver, bla till mina barn, smart jobbat Carina!!!

Det blir ingen ...

2011-08-20 @ 09:49:35
... Mälaren runt idag, det regnar och då är det inget kul att åka.

Varit ute med tjejerna, tog med mig kameran och fota lite, sen blev det det vanliga för tjejerna, hoppa upp på stenar, leta godis, gå balansgång. Sen hitta jag några små kantareller, så varje gång Krita och Nova lukta på dem fick de godis. Sen slängde jag ut två små i riset och så fick de söka, gick ganska bra för att vara första gången.


Blev jätte nöjd med den här bilden.

Ja dottern kom ...

2011-08-19 @ 20:50:30
... iväg som hon skulle till Berlin, skönt att det gick bra. Hoppas hon får en trevlig helg där nere.

Det var jätte dimmigt i morse när vi åkte till Nyköping och Skavsta flygplats.

Själv känner jag mig sliten efter veckan, varit mycke på jobbet. Jobbat över både idag och i onsdags, så det känns så skönt med ledig helg nu. Får se om det är bra väder i morgon då kanske vi åker Mälaren runt, fast inte hela utan bara en bit.

Här hemma har ...

2011-08-18 @ 18:43:46
... jag en nervös dotter och måste väll erkänna att jag är nervös själv också! I morgon bitti ska jag och Jenny upp vid halv fyra, sen bär det av till Skavsta, där går flyget till Berlin vid sjutiden. Hon ska åka ner och hälsa på Tobbe och vara där över helgen, det blir kul och spännande för henne.

När jag kom hem från jobbet regnade det, nu skiner solen igen och himlen är blå.

Ibland blir jag ...

2011-08-16 @ 06:02:00
... lite trött på att bo i den här staden! Igår på kvällen mellan fem och sex smällde de av två smällare som lät som bomber. Sen när jag var ute med tjejerna på kvällsrundan smällde de smällare, då ville Nova bara hem! Sen när vi lagt oss och sov smällde de igen och då far ju Nova upp och ner för trappen, in och ut på toan, skakandes och flämtandes. Så det tog en bra stund innan hon lugna ner sig och vi somna. Jag vill bo på landet där de inte smälls så ofta som i den här staden!

Sätter mig ner ...

2011-08-14 @ 13:32:50
... här en stund och pustar ut efter jag sprungit runt med dammsugaren, sen är det duschen som gäller. Emelie ska komma på besök idag och äta lite mat, alltid trevligt när hon tittar förbi.

Här kommer lite bilder från igår när vi var nere vid kanalen.
Kvällspromenad

2011-08-13 @ 19:27:21
Gud va det är varmt och skönt ute! Satt nere vid kanalen en lång stund och bara njöt, tjejerna var i vattnet så klart.
Solen skiner idag ...

2011-08-13 @ 09:48:32
... med och det är härligt ute! Som vanligt varit ute med tjejerna på en morgonrunda.


Sen gick jag en sveng med kameran i högsta hugg, har inte fotat så mycke i sommar som jag brukar. Fler bilder finns här.

Kvällspromenad

2011-08-12 @ 19:59:44
Micke och jag har varit ute på en kvällsrunda med tjejerna, gick ner till kanalen och tillbaka.Nu blir det filmtime :)

När jag vaknade ...

2011-08-12 @ 10:45:16
... var det sol och blå himmel, tog först ut tjejerna på en kortare promenad men var i alla fall ute i 35 minuter. De fick gå lösa (kopplet hängandes efter) kortare stunder när jag aktivera dem, gick jätte bra.


Sen väckte jag Jenny och så tog vi en rask promenad på 55 minuter och så körde jag mina övningar efter. Så nu sitter jag här vid datorn och äter min frukost och känner mig ganska nöjd!

Varit ute på ...

2011-08-09 @ 20:30:42
... en promenad med tjejerna, gick bort till rastgården så det fick vara lite lösa. Det är bara 19 grader ute och det känns nästan lite "höstigt" i luften och en del löv har börjat gulna, det känns lite tidigt! Hoppas värmen kommer tillbaka!
Idag har jag varit och hämtat ut mina nya glasögon, så nu ska jag skärpa mig och använda dem också!


Gick även förbi intersport och köpte mig ett par nya arbetsskor.

Krita 5 år

2011-08-09 @ 10:11:00
Idag får vi säga grattis till Krita som blir 5 år! Vad tiden går fort, kommer ihåg dagen vi åkte och hämta hem henne, och Jenny och Emelie ringde var femte minut och undra om vi inte var hemma snart :blush:


INSEKT MINUS CONCENTRATE

2011-08-07 @ 20:02:55
Någon som testat detta på sina hundar?

Jag undrar om det fungerar, ingredienserna är olika eteriska oljor som, förändrar hundens doft som blir outhärdlig för insekter som mygg, flugor, fästingar, loppor etc.

Här har det ...

2011-08-07 @ 12:12:32
... regnat hela förmiddagen, kom en riktig åskknall men inget mera. Känns som det blir en inne sittar dag!

Hade en bra jour i går, var lungt till straxt innan tolv sen kom det fyra patienter, var klara vid halv sex. Sen var det lungt fram till halv åtta i morse, så då hinner man bara precis börja så kom nästa jourgäng och löser av en.

Malmsjön

2011-08-05 @ 16:38:32
Idag stack Jenny och jag i väg och bada vid Malmsjön, det var faktiskt första gången jag bada i år, 5 Augusti. Jag har ju varit i vattnet med hundarna tidigare men då har det inte blivit av att jag badat själv. Men det var i alla fall jätte skönt att bada och sola.

I morgon ska jag ha jour igen, har bytt så jag kan vara ledig och fira min bror när han fyller 40 år om tre veckor.

I går var ...

2011-08-05 @ 09:12:44
... jag riktigt trött när jag kom hem efter jobbet, men jag tog en promenad med vikterna och gjorde mina övningar. Efter tre dagpass i bly, börjar det kännas lite i nacken, fast det är inget mot vad det varit. Men jag undrar om jag nogonsin kommer bli helt bra igen.

Tog tjejerna på en kortare promenad nu på morgonen, men vi var nog ute i alla fall i en halvtimme. Det blev lite godis sök, och bus för tjejerna,

och även lite hoppa upp på stenar.

Ser att det är dax för trimmnig för båda, Krita har så mycke hår på tassarna och Nova är riktig långhårig igen!

Promenad

2011-08-03 @ 20:18:14
Nu har Micke och jag varit ute med Krita och Nova, gick ner till kanalen. Båda bada så klart och båda simma, nästa år ska jag köpa flytvästar åt dem.


Krita spanar ut över vattnet.

Nova busade med ett äpple, sen börja hon äta på det.

Tobias 21 år

2011-08-03 @ 08:02:00
Idag fyller Tobias år, grattis på födelsedagen gubben :)

Dygnspasset i går ...

2011-08-01 @ 19:31:02
... var ganska lugnt, hade en patient vid tvåtiden på eftermiddagen, sen var det lungt till halv två på natten, men det blev avblåst. Det var bara upp till jourrummet och försöka sova och det var ju lättare sagt än gjort, sen sökte det vid halv sex och så jobba vi fram till sju. Så idag har jag sovit bort det fina vädret, det blir så ibland.

Fick med mig Jenny på en promenad på em i alla fall, var varmt fast solen inte var framme.RSS 2.0