Idag har vi ...

2011-10-30 @ 18:39:39
... varit hem till mina föräldrar, vi har eldat ris, Krita och Nova har nästan varit ute hela dagen. Även Emelie och Jocke kom ut och hälsa på. Efter allt eldande blev vi bjudna på mat!

Nova hade ett paradis innan vi eldade upp alla kvistar :)


Det var frost ...

2011-10-29 @ 11:51:41
... och kyligt ute på morgonrundan med tjejerna men nu skiner solen och himlen är blå!


Ja i kväll ...

2011-10-28 @ 20:28:42
... är jag ensam hemma, Micke är ute med jobbet och Jenny är hos en kompis. För min del blir det en lugn kväll!

Ja idag har ...

2011-10-24 @ 13:43:31
... jag inte gjort så många knop, setat här vid datorn och gjort en ny design till Emelies blogg. Och i veckan som var gjode jag en åt min granne, jag tycker det är kul att hålla på.

Emelies blogg

Maries blogg

Ja nu är ...

2011-10-23 @ 15:13:09
... jourveckan över för den här gången och nog fick vi jobba igår och i natt också. Så jag har fått ihop 12 övertidstimmar på kort veckanveckan! Så jag har sovit bort halva dagen idag med, känner mig ganska trött och sliten.

De här två busfiorna väckte mig :-)


Varit ute en kortare tur med tjejerna, så jag har fått njuta lite av det fina vädret!


Nog sjutton fick ...

2011-10-21 @ 14:57:29
... jobba i natt också, lade oss vid kvart i tre. Så jag har sovit bort halva dagen idag med och känner mig fortfarande seg. Men nu är det bara 24-timmars passet kvar i morgon och så är jourveckan över för den här gången.

Här kommer lite bilder från morgonpromenaden igår, blev lite aktivering men lite skrotande också.


Godmorgon, eller rättare ...

2011-10-19 @ 13:44:13
... sagt god eftermiddag! Har ganska precis vaknat, sitter och får i mig lite mat och försöker vakna till innan jag ska ta och gå ut med tjejerna.

Det blev lite jobb igår på jouren, avsluta en patient när vi kom, sen var det lungt till kvart i nio och så jobba vi fram till halv elva. Stängde labbet, gick och tog en fika, skulle precis krypa ner i sängen när de sökte kvart i tolv, jobba fram till hal två upp och sov.

Sen kom sista sökningen kvart i fem och så jobba vi till sju och då var det ju ingen ide att gå och lägga sig, tog lite frukost innan vi gick och bädda ur oss och åkte hem vid åtta. Jag måste ju hem och ut med tjejerna, så jag ligger aldrig kvar där på dagen och sover, och det är ju alltid skönast att sova i egen säng!

Tävling

2011-10-18 @ 12:02:36
Det pågår en tävling på bloggen Virka amigurumi, man kan vinna boken "Virka roliga amigurumis" skriven av Mia Bengtsson.

Godmorgon

2011-10-18 @ 10:16:01
Har precis varit ute med Krita och Nova på en morgonrunda, var inte så kallt sju grader, kändes helt okej.
Det är förbaskat fint ute nu med alla färger, sen blåste det lite så löven yrde i luften, fint var det!


Idag vid tio ...

2011-10-16 @ 21:03:59
... åkte vi till IKEA jag, Micke och Emelie, när klockan var halv ett var vi hemma igen. Vi hade hela bilen fullpackad och ändå tog vi hemkörning på soffan. Så hela eftermiddagen och kvällen har det packats upp och skruvats ihop möbler. Så det var tur att Emelie ville hjälpa till, Micke hjälpte till med det som var tungt, annars tycker han inte det här är så kul medans jag tycker det!

Vi hade ju två små hjälpredor :)


Här är det vi köpte, jag vet att det blev mycke vitt, men vi ska köpa till kuddar och lite annat i färg.

Nationell hoppning ponny och junior

2011-10-15 @ 15:44:00
Idag fick jag i alla fall sovmorgon i två timmar, gick upp kvart i sju. Har varit sjukvårdare på SRK det är nationell hoppning för ponny och juniorer hela helgen. Men det var lungt, inga skador på mitt pass, skönt!

Vi till bringa största delen på framridningen, då det är där det oftast händer något då alla är nervösa och spända.

Några hopp såg jag i alla fall.

Det var kallt och frost i morse och med tanke på att jag skulle tillbringa tid inne i ridhuset, åkte understället på och de behövdes!

När jag var ...

2011-10-14 @ 22:11:37
... ute med tjejerna på kvällsrundan kom en liten svart hund farande lös mot oss och jag tänkte snart kommer matte, men det gjorde hon inte. Han for runt och hälsa på Krita och Nova och det gick ganska bra med Nova hon var intresserad att hälsa men lite rädd, rätt var det är springer han mot stora vägen men jag ropa och kalla honom till mig. Så gick jag in mot området igen, jag brukar möta honom och matte ibland men jag vet inte i vilket radhus de bor. Gick runt i området lite och titta om hon var ute och leta efter honom, han följde med mig snällt. Ringde Micke tillslut som visste i vilket hus de bor, gick och ringde på, matte visste inte ens att han var ute på rymmen. Men hon tacka så mycke! Jag var bara glad att han kom till rätta och inte blev skadad. Men jag undrar vad jag skulle gjort om jag inte hittat var hon bodde!

Nova älskar att ...

2011-10-13 @ 20:11:33
... busa med saker som prasslar, hon fick tag på en IKEA kasse idag.


Ja nu har ...

2011-10-13 @ 19:49:10
... vi varit till återvinningsstationen och kastat massa skräp och gamla möbler, kändes skönt att få det gjort! Emelie och Jocke kasta också en hel del. Så nu är det de roliga kvar! Att åka till IKEA och handla, jag vet att Micke har en helt annan åsikt om att åka till IKEA!

Nu ska jag bara sitta här och slappa en stund innan det är dax att krypa ner i sängen!

I morse var ...

2011-10-12 @ 18:02:54
... det frost ute, vi hade 0,5 grader ute.

Är förbaskat trött idag och varit hela veckan, blir tidig sängång idag. Ja det var ju helt ointressant information men det blir så ibland.

Ja sedan Tobbe ...

2011-10-09 @ 21:05:33
... flytta till Berlin har hans rum blivit ett skrott rum, allt möjligt har hamnat där. Vi har ända sedan han flytta tänkt flytta in dit och inte sova i vardagsrummet/allrummet längre, men vi har inte riktigt orkat ta tag i det. Men idag gjorde vi slag i saken, så nu har Micke och jag ett sovrum med en dörr :)

Nu är det bara vardagsrummet/allrummet som vi måste fixa till. Först måste vi ta en tripp till återvinningsgården och kasta en heldel. Sen måste vi ta en tripp till IKEA för inhandla lite nya saker, vi ska få in en datahörna, syhörna och sen även en soffa och tvbänk. Tror det kan bli jätte bra!

Ja idag var ...

2011-10-09 @ 13:06:46
... det bara fyra grader när jag gick ut vid nio-tiden, fast jag tror det var varmare i solen, men kallt var det. Det blev en kortare aktivitetsrunda med hoppa på stenar, söka godis i träd och på gräset.Till det här trädet har Krita och Nova alltid bråttom, den här lilla rackarn håller ofta till här. Han kanske bor i fågelholken.

Sen har jag stickat klart mina fingervantar, garnet räckte inte riktigt så jag skarva med lite grått. Får bli mina hundvantar!

Har haft dotter ...

2011-10-08 @ 19:56:39
... och svärson på besök idag, alltid lika trevligt att ha dem här på besök. Bebismagen växer så det knakar, halvtid nu :)

Månen lyste så fint ute, svårt att få fint kort, den här bilden tog jag med mobilen. Måste skaffa stativ till systemkameran så man kan änvända längre slutartid.

Godmorgon

2011-10-08 @ 10:34:54
Det blir bara kallare och kallare på nätterna, var ute med hundarna vid niotiden och då var det bara 6 grader. Bara vi inte får snö lika tidigt i år som förra, läste någonstans att det ska bli ännu en kall vinter. Ja vi får väll se hur det blir!

När jag var ute med tjejerna hitta jag trattkantareller stora och fina precis bedvid stigen. Så på ett och samma ställe plocka jag över en halv bajspåse.

Fröknarna snos, det går inte fort fram alla gånger, det ska luktas och luktas.

Ja nu är ...

2011-10-06 @ 21:09:01
... det mörkt när man går till jobbet på morgonen, än så länge är det ljus när man går hem från jobbet. Men jag tycker det är en jobbig tid vi har framför oss, när man inte ser ljuset mer än på helgerna. Jag jobbar ju inomhus och vi har inga fönster så det är inte mycke dagsljus man ser under dagarna.

Ja i kväll ...

2011-10-05 @ 20:45:42
... har Jenny och jag haft syjunta, Micke tycker vi är tråkiga. De ända dilemmat är att jag inte tror garnet räcker, använder rester från när jag stickade hundarnas tröjor, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Slutar kanske med att jag får köpa nytt garn.


Godmorgon

2011-10-05 @ 10:15:31
Igår när vi kom till jobbet hade vi en patient, sen vid halv nio nio kom nästa och sen blev vi sökta vid kvart i tolv och så jobba vi fram till två. Så jag ska ta och krypa ner i sängen och sova några timmar, får hoppas det fina vädret är kvar när jag vaknar!

Fröknarna snos ute på promenad!

Krita och Nova fick springa lite löst i lilla skogen, och Nova springer fram och tillbaka på stigen och ser så lycklig ut. Jag önskar verkligen jag kunde ha dem lösa mera.

Efter att ha sprungit runt och busat ett tag är det gott och tugga pinne :)


Lite godis sök tycker tjejerna tillhör när man är ute på promenad :)

Nej nu ska jag byta stolen mot sängen :tired:

Ja ha nu skiner ...

2011-10-04 @ 13:59:11
... solen ute och himlen är klar blå, synd att man inte kan ut och njuta, kan ju hoppas det är fint väder i morgon också.
Godmorgon

2011-10-04 @ 10:15:47
Idag är det gråmulet och regnet hänger i luften, men det blev en härlig promenad ändå. Idag provade jag mitt Endomondo program igen, fungerade ju inte så bra i min gamla mobil, men nu fungerade det så fint!

Idag har jag en extra jour, vi har två tomma jour rader som behöver täckas, så då får vi andra dela på dem, jag hoppas de snart blir tillsatta, för det märks att vi är lite folk, svårt att få ut ledigheter m.m.

Jenny och jag ...

2011-10-02 @ 20:01:59
... var ute med Krita och Nova. Och på en sekund flyger Krita fram och biter en groda, ingen av oss han reagera innan det var över. Men gud va den måste smakat illa, hon for runt och ruska huvuvdet och tugga fragga. Gick och tugga gräs hela vägen hem. Nu har hon lugnat sig, men ligger fortfarande och dreglar. Har googlat om det och vad jag fattar det som är inte grodor giftiga i alla fall. Man får ju hoppas hon lärde sig något och inte gör om det!

Igår satt jag ...

2011-10-02 @ 12:03:11
... och virkade klart en amigurumi flicka. Blev riktigt nöjd med den.


Varit ute en sväng med Krita och Nova på morgonen, det är gråmulet men inte så kallt runt 12 grader.
Idag har jag ...

2011-10-01 @ 19:16:27
... köpt ny mobil, Xperia Ray, håller på och knappar runt eller rättare sagt touchar runt, inte van vid det. Men den tar otroligt fina bilder och jag älskar ju och ta kort, så det blir perfekt!
RSS 2.0