BRÖLLOP!

2009-07-31 @ 11:12:33
Ja så var vi då på bröllopet igår i Trosa kyrka. Det var jätte fint, de var fina. Nayoungs klänning var jätte fin. Efteråt var det mat på Trosa Sjökrog, god mat, lite trångt rum, men mysigt ändå. Hoppas bara Pierre och Nayoung är nöjda med gårdagen det var ju deras dag. Här kommer lite bilder.


Nayoung och Pierre

Med föräldrarna

Jag och Micke

Nayoungs familj med

När de anlände till Trosa sjökrog

Dax att skära tårtan

Present dax!

Det blev ingen vals men en tryckare!

Emelie

Jenny

Jag och brudparet

Far och son!

Det var ett litet ur plock av bilder!

I morse när jag var ute och gick med hundarna blev jag så glad!!!! Det var på slutet på rundan som vi möte en dvärgspets som också är lite rädd för andra hundar så den brukar skälla på mina och Nova och Krita på den. Men idag när vi mötte den så skälde den på oss men mina hundar sa inget utan gick snällt förbi, Nova snegla lite på den men var inte alls så där rädd som hon brukar. När vi gått förbi vände Nova sig om och sa "voff" och sen inget mer, de snegla bakåt några gånger men inget mer. Då kände jag bara "YES" det kanske kan bli bra!!!!


Mina duktiga hundar!


Hänt igen!!!

2009-07-30 @ 10:09:06
När jag kom hem från jobbet möte jag en av grannarna som bor i samma hus som de som har pitbullarna. Hon berätta att hennes hund blivit attakerad av pitbullarna i skogen, de flög på hennes hund och bet den, hennes hund hade bara skrikit. Den blev biten vid ögat men klarade sig rätt bra en då, som tur var. Så hon har polisanmält dem, polisen kommer dit idag. Jag som hoppatdes på att de lärt sig något när Nova blev biten, men inte. Så nu får vi se vad som händer.

Ska gå och duscha och göra iordninge mig. Idag ska vi ju på bröllop, det ska bli kul.


Tyst

2009-07-29 @ 11:03:18
Ja här sitter jag vid datan och klockan är tio minuter i elva och alla ungdomar och hundar ligger och sover. Tyst och lungt! Ungdomarn har värkligen vänt på dygnet nu när de är lediga, fast det gjorde ju Micke och jag också men vi sov inte riktigt lika länge som de gör. Men Tobbe börjar ju jobba igen på måndag och Emelie har en vecka kvar efter det. Så sen kanske det blir lite mer normala tider igen. Jenny är ju ledig till 17/8 men hon får nog foga sig efter oss andra och hon ska ju passa hundarna när vi andra jobbar.


Krita och Nova i morse i blåbärsriset. Varför ska det vara så svårt att få bra bilder på hundarna. Man kan se att det sitter så fint och så behöver man bara starta kameran så är det borta. Fick en bra bild på Krita i alla fall!


Visst är hon fin!


Överlevde!

2009-07-28 @ 09:49:42
Jaha, då har man klarat av första arbetspasset. Vi fick börja jobba på en gång när vi kom, Vi såg ambulansen redan utanför men det behöver ju inte betyda att det ligger en patient på bordet för det men det gjorde det den här gången, fick lösa av dagen så det fick gå hem, kände mig lite ringrostig när man varit ledig i tre veckor men det gick bra. Sen var det lungt under kvällen, sen var vi uppe och jobba tre och en halv timme inatt. Vi som trodde det skulle va lungt! Det brukar vara lite lugnare på sommrarna, vi får väll hoppas att inte veckan fortsätter som den börjat.

Ska ta och gå och lägga mig och sova några timmar, har bara sovit ungefär två och en halv timme, det är svårt att somna om när man blivit väckt och jobbat ett tag. Sen går det ju inte och sova på morgonen heller för det håller på att ta bort hela berget bakom där jour rummen ligger, de börja vid halv sju i morse precis när vi lagt oss för att försöka sova en stund, jag slutar ju inte förrens klockan åtta. Men, men nu ska jag sova en stund, godnatt!!


Arbetsdag!

2009-07-27 @ 10:24:25
Ja ha så var det arbetsdag igen, börjar halv fyra. Micke är redan på jobbet, undra hur han har det?

I morse när jag var ute med hundarna försökte jag fota lite men det blir inte så bra. Jag skulle vilja ha Erikssons kamramobil, får väll bli en sån nästa gång jag köper mobil som lär dröja eftersom jag har en relativt ny och den fungerar utmärkt!


Den här bilden blev bra i alla fall, tycker den ser ut som nåt sjöodjur!


Krita och Nova spanar.

Sista semesterdagen!

2009-07-26 @ 16:02:22
Ja så har då tre veckor gått med vindens hastighet. Var tar tiden vägen. När man går och väntar på att det ska bli semester känns tre veckor som en evighet att vänta. Men jag har jour nästa vecka, så om det nu blir fint väder kan man njuta av det på dagarna i alla fall. Hoppas det det blir fint på torsdag i alla fall när Pierre och Nayoung gifter sig!

I morse vacknade Krita vid halv fem, satte sig bara upp i sängen och börja skaka som hon gör om hon är rädd för något. Vi trodde det var åska på gång, för hon hör ju den långt före vi gör. Men nej, ingen åska kom, vi försökte få henne att lägga sig igen, men det gick inte. Hon var uppe och for på övervåningen, så jag klädde på mig tänkte hon kanske var kissnödig eftersom hon inte velat kissa i går kväll innan vi la oss, men nä hon bajs men inte kissa. Fick henne att lägga sig en stund, men sen stack hon upp på övervåningen, vi somna om en stund. Hon var lika dan sedan när vi vakna. Vet inte vad som flugit i henne, nu är hon som vanligt. Det ända är att vi måste gå till veterinären med hennes öra det blir inte bättre, trots örondroppar. Ögonen blev bra på salvan vi köpte på apoteket.

 
Såg den här larven i morse, stor var den, undrar vad den ska bli när den blir "stor". Nova ville inte lämna den i fred men hon fick snällt följa med mig när vi gick, men hon vände sig efter den hela tiden.


Nova och Krita i morse på promenaden.


Det "fina" vädret på min sista semesterdag!!!

Shoppat!

2009-07-24 @ 18:47:58
Idag har vi (jag, Micke, Emelie och Jenny) varit i Skärholmen och handlat kläder till bröllopet. Micke hittade ju så klart på en gång en beigekostym (jätte fin). Medans vi andra fick gå från affär till affärn, men jag hitta en klänning till slut på Oasis, jätte fin. Emelie och Jenny gick också igenom alla affärer innan de hitta något. Sen hitta jag ett par beige skor på Belleshoes. Allt vi handla var det nedsatt pris på, så vi kom billigare undan och det är ju bra.

Sen när vi kom hem så prova vi allt och skulle ta kort, då fick Nova CP-ryck och bett sig tag i Kritas nacke och morra, de hade ju fått ben så Nova skulle ju försvara korgen men hon fick veta att det inte är hon som bestämmer. Men Micke han ju ta av sig allt innan vi han ta kort, tyvärr han var jätte fin!!!


Jag i klänningen och skorna!


Jenny i sin klänning, Fin!


Emelies outfit!

   
Mickes kavaj och skjorta!                 Mina skor!


Nova och Krita samms igen!!!!!


Ännu en dag

2009-07-22 @ 19:34:07
Igår när vi var ute och gick med hundarna möte vi han som äger pitbullen som bet Nova. Han fråga hur det var med henne och vi berätta om tanden och att det nog behöver ta bort rötterna och då sa han samma sak som sin tjej att vi bara skulle säga till vad det kosta så betalar det. Sen bad han så mycket om uräkt för det som hänt. De har kanske fått sig en tankeställare, jag hoppas det i alla fall.

Idag skulle vi ju ha åkt till Skärholmen, blev inte så orka inte och Emelie och Micke tycker det är bättre att vi åker på fredag när vi fått lön och det kan jag ju hålla med om att det är bättre. Jenny blev sur på mig, det förstår jag när jag sagt att vi skulle åka och sen inte gör det, FÖRLÅT Jenny!!!

Sen var Micke och jag ut och åkte hoj, åkte till Nynäshamn, fina hojvägar. Det var skönt att åka idag när det inte blåste. Stanna på vägen i Sorunda och tog varsin Magnum, gott men varmt. När vi kom hem satt jag en stund och sola på balkongen, det var nästan förvarmt. Men det var ändå skönt att få lite sol och värme på sig. Det har ju inte varit så fint väder sen vi kom hem från Öland och sen blir det ju inte samma sak, där är man ju ute nästan hela tiden, här blir det ju bara när man går ut med hundarna, ska man sätta sig ute måste man ju packa med sig lite när man inte bara kan gå rakt ut på en gräsmatta och vi har ju inte sol på balkongen förens vid halv tre ungefär men sen har vi fram till åtta ungefär och det är ju skönt.

    
Krita spejar på katten                           Blommor på balkongen
    
Blommor på balkongen                        Nova på väg ut på balkongen


Sömntuta!!!

2009-07-21 @ 18:00:25
Hej i morse vaknade jag 10 minuter över 10, gick väll inte upp förren halv 11. Jag mins inte när jag sov så länge senast. Men vi har vänt på dygnet lite nu när vi har semester, uppe sent på kvällarna. Men det som fövånar mig mest är att hundarna sov så länge Nova brukar väcka en tidigt. Fast de hade sovit i Jennys säng i natt och kom ner till oss tidigt i morse, så det somna väll om gott de också.

Idag var Jenny och jag nere på stan och leta klänningar till Pierre och Nayoungs bröllop, men det fanns inte så mycket att välja på, hitta två som jag ändå tyckte om, hängt undan dem till fredag. Har en gamal klänning som jag tycker om men den är svart kanske inte så passande till ett sommar bröllop. Vi får ta och åka till Skärholmen i morgon och se om vi kan hitta något bättre där. Micke behöver ju också byxor och skjorta och Jenny hitta inget heller idag.


Såg bättre ut på, än på kortet!                Den tyckte jag om!

 
En gamal klänning, fin men så mörk!

Tog en kort promenad med hundarna i lilla skogen, hitta hallon då. Jenny vräkte i sig av skogen skatter, smulltron, blåbär och hallon. Vi borde nog ta en tur och plocka lite bär.

Hej

2009-07-20 @ 21:29:56

På morgonen var jag ute och tog en promenad med hundarna i skogen. De fick hoppa upp på stenar och gå balansgång på trädstammar, de tycker det är jätte kul. Såg att det finns jätte mycket blåbär, man kanske ska ta en runda och plocka lite.På eftermiddagen var Micke och jag ute och åkte en sväng med hojen, var till Nykvarn - Vällinge - Salem och hem igen. Det blåste mycket så det var inte så skönt att åka.När vi kom hem gjorde vi fläskpannkaka, satt en stund i solen på balkongen och läste. Läser inte lika mycket nu när vi kommit hem som när vi var på Öland. Sen titta vi på film, Harry Potter. Nu ska jag ta mig en kopp te och se om det fnns något att se på tv.


Hej

2009-07-19 @ 17:38:03
Idag har det inte hänt så mycket, varit ut med hundarna i skogen en sväng, va till apoteket och köpte ögonsalva till Krita hon ser inte klok ut i sina ögon. Har sköljt hennes ögon med koksalt men det har inte hjälpt så mycket. Blir det inte bättre nu får det väll bli en sväng till till veterinären, hoppas vi inte behöver det. Sen kollade vi på film, Ice age. Har precis varit och handlat och Micke står nu och lagar mat, kyklinggryta och pasta, det ska bli gott!!


Krita går balansgång

 
Nova sitter och spejar.


Hej

2009-07-19 @ 00:27:33
Nu mår Nova mycket bättre men hon är mycket räddare när man går ut och det förstår man ju.

Var inne på nätet och sökte på Duvefjord igen, hitta väldigt mycket bilder på Linda och Therese när de är ute och vimlar i storstan. Hitta även Emelie på facebook och Tobbes band - The Riddlers. Och sen har jag fattat fel vad gäller Duvefjord som jag trodde var en liten, liten ö utan för svalbard, det är en fjord - en vik.

 

I wikipadian står det:
 

Duvefjorden er ein fjord på nordsida av NordaustlandetSvalbard. Han strekkjer seg om lag 35 km sørover mellom Platenhalvøya i aust og Glenhalvøya i vest og er 12-13 km brei.

Fjorden har innløp mellom Kapp Platen i vest og Repøyane i aust. Vest for Platenhalvøya ligg Rijpfjorden og Nordenskiöldbukta.

Så nu har jag fått rät sida på det. Det vore häftigt att åka till svalbard och titta. Nä nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt.


FAN!!!

2009-07-18 @ 19:38:08
Idag när vi var i Trosa så ringer Tobbe och berättar att Nova blivit biten av en pitbull, i nacken. Så vi satte oss i bilen och körde hem fort som fan. Nova var okej, förutom att hon tappat en framtand. Micke och Emelie var till ägarn och prata, tog namn så vi kunde polisanmäla. Det här var andra gången de anföll oss men föra gången kom ingen till skada. Sen kom tjejen som äger hundarna hit och prata, så hon lova att ha hundarna inne bara vi inte gjorde polisanmälan.

Vi prata med telgebostäder och de sa att det var polis sak. Micke ringde till polisen och prata, vi ville ha det ner skrivet någonstans men inte anmäla men så gick inte att göra, så vi gjorde ingen anmälan eftersom vi pratat med tjejen och hon sa att hon skulle betala om det blev några veterinär kostnader. Jag var i kontakt med veterinären så vi ska dit den 31/7 och de ska plocka bort roten från tanden och blir det infektion får vi åka in tidigare. Fan va rädd jag blev när Tobbe ringde, jag tänkte nu är det kört. Men det var det inte som tur är!!!


Tandlösa Nova


Hemma igen!

2009-07-18 @ 10:30:22
Hej så var man hemma igen efter en vecka på öland.

9/7 Torsdag:
Packa in allt i bilen, fick plats, trodde inte det. Rengnet pissa ner, stanna på halva vägen och käka mackor, mulet men inget regn längre. Kom fram till Böda hamn vid 19-tiden. Satte upp tältet och gjorde i ordning. Blåste som bara den, men inget regn. Gjorde i ordning korv och spagettiringar. Tog en promenad ner till hamnen med hundarna.


Allt klart, skönt nu kan vi njuta!!!

10/7 Fredag:
Idag skiner solen, skönt. Käkar frukost, går med hundarna på en promenad, gör i ordning oss åker in till Löttorp, Handlar mat och böcker. Krita börjar dra sig i gräset med ansiktet. Ser att hon blivit svullen på läpparna. Hon käkade ju en geting eller något vid 12-tiden nu är kl rund 14-tiden. Hon svullnar bara mer och mer i hela ansiktet. Åker i ilfart till veterinären i Borgholm. Hon flämtar och hela kroppen skakar. Väl framme har hon slutat och svullna, men vill inte ha något att äta, får en kortisonspruta och recept på Betapred. Sen sover hon i bilen hela vägen hem. Går och lägger sig i tältet och sover nästan resten av kvällen. Vi är också trötta efter färden!! Grillar kött, som blev helt misslyckat (suck) jag som såg fram emot en saftig god köttbit, Micke hade köpt någon korv som visa sig va lammkött, inte god alls.


En trött tjej!! Fortfarande lite svullen.

11/7 Lördag:
Tog en promenad med hundarna, mulet väder. Gjorde i ordning oss, åkte in till Borgholm. Gick runt och kolla på stan, börja det regna. Åkte till Borgholmsslott och gick runt och kolla, varit där många gånger men trevligt än då. Åkte hem, köpte med pizza till tältet (mums, jätte gott). Sluta regna, skönt. Va ner tillstranden, Nova bada men inte Krita. De grävde som galningar i sanden. Solen kom fram på kvällen, skönt!!


Micke och jag på Borgholmsslott


Nova och Krita in action

12/7 Söndag:
Åkte till trollskogen, hade picknik på stranden, solen sken jätte mysigt. En skön skogspromenad.
På kvällen grilla vi korv.


Jenny på stranden i trollskogen


Nova och Krita

13/7 Måndag:
Va in till Löttorp och handlade. Solade och läste bok under dagen. Grilla korv på kvällen. När vi lagt oss började det spöregna, men jag somna så gott.


Nova och jag

14/7 Tisdag:
Satt och läste, solade. Va till Byxelkrok och handla. På vägen hem köpte vi grillad kykling, det var jätte gott. All mat smakar mycket godare när man tältar, vet inte varför.


Krita och Nova spejar ut över hamnen

15/7 Onsdag:
Solade på morgonen. Tvättade i tvättstugan och passa på att ladda mobiler och kameran. Åkte in till Löttorp och handla, köpte pizza och Jenny fick hamburgare med pommes. Satt och kolla på alla som börja komma till campingen. Från början var det vi där och tre husvagnar, nu är det ca fem husvagnar och fjorton tält. Vad ska man med tv till när man har så mycket att titta på?? :)


Nova kan stå på händer!!

16/7 Torsdag:
På morgonen när vi skulle gå ut med hundarna så låg det en skadad liten hare på gräset, tält grannen tog en hammare och skickade den lilla till de sälla jaktmarkerna. Tyckte synd om den :( Käka frukost, sola lite åkte sedan till Byxelkrok så Jenny kunde köpa mer böcker. Åkte till Neptuniåkrar och hade picknik på stranden. Åkte till tältet, sola lite, va för varmt, satt i skuggan och läste. Käka köttbullar i gräddsås och potatismos.


Nova hoppar efter vatten!!


På stranden


Jenny och jag läser

17/7 Fredag:
Tog en promenad med hundarna, käka frukost, sola lite. Packa ihop allt och begav oss hemåt, stanna på sibylla på vägen och käka hamburgare och pommes. Var hemma vid halv sju tiden, packa ur allt, både tråkigt och skönt att vara hemma. Jag blev biten av en blinning på campingen och nu är jag svullen som sjutton!

Fint va!!!

Nu ska vi åka till Trosa och lämna Emelies katt hos farmor och farfar, den ska bo där tills Emelie hittar egen lägenhet. Det funkar inte med katten och hundarna.


Alice


Hej!

2009-07-08 @ 22:22:17
Just nu håller vi på att packa till campingen, oj vad grejor det blir. Hur ska vi få plats med allt!!!! Tältet är jätte stort och tar hur mycket plats som helst. Vi skulle verkligen behöva en kombi. Men vi har tvättat och städat bilen idag, städat lägenheten och Jenny håller på att tvättar sina kläder i  tvättstugan.

Micke och jag var ute och åkte en sväng med hojen idag, Nykvarn runt. Blev inte så lång tur, tyvärr för nu dröjer det ett tag innan vi kan ut och åka igen. Få se hur många dagar vi är borta och campar, beror lite på vad det är för väder. Tobbe är ju i Skottland och kommer hem på mån. Emelie kommer hit nästa vecka också. Så han och Emelie får hålla ställningarna hemma.

Va ut och gick i skogen i morse med hundarna, skönt då sken solen. På kvällen fick de springa på fotbollsplan ett tag. Nova är så snabb, Krita hinner nästan inte i fatt henne. Men Nova är ju lättare i kroppen än Krita så det är väll inte så konstigt.

Nu lär jag inte skriva på ett tag.

Regn!!

2009-07-07 @ 15:34:37
Ännu en semseterdag med regn, blä.

Fast idag har vi varit och handlat ett nytt campingbord, jätte fint. I går köpte vi nya stolar, sovtäcken till Micke och mig och luftmadrass till Jenny. Så nu har vi allt vi behöver. När vi flytta förra året kasta vi allt som var trasigt.

I kväll har vi tvättstugan och i morgon blir det städning av lägenhet, tvätta och städa bilen. Sen kan vi packa bilen full och sticka iväg och camping på torsdag. Va skönt det ska bli, hoppas bara att det blir bättre väder.

I går var jag och Nova på hundpromenad, vi var bara fyra hundar allt som allt. Men för Nova skull är det ju bra. Det gick något bättre den här gången. Små framsteg varje gång. Var inte alls lika flåsig efter som hon var första gången. Men nu ska jag gå på privatlektioner med Nova för att jobba bort hennes räddsla för andra hundar. Vi gick ju grundkurs i våras och det gick över mina förväntningar, men hundarna får ju inte hälsa på varndra och man jobbar ju en bitt i från varandra. Jag trodde inte hon skulle göra något alls utan att titta på det andra hundarna och skälla! Men det gjorde hon inte så mycket utan hon var jätte duktig och gjorde det hon skulle. I höst ska vi gå fortsättningskurs. Krita gick den nu i maj/juni och hon tycker värkligen om att jobba, tittar på en och undrar vad ska vi göra nu!!!Godmorgon!

2009-07-06 @ 10:53:40
Ja så var det försa dagen på semestern, mulet ute, typiskt. Men idag ska vi handla lite grejor till campingen så det gör inte så mycket just idag. Men sen vill jag ha sol och värme, det är inte så kul att tälta i regn!!  Och blir det inte bättre väder kanske vi inte kan åka nu i veckan utan får skjuta på det. Hoppas inte för jag vill komma i väg.

I kväll ska jag och Jenny gå på hundpromenad i kuensbacke, se om det går bättre idag med Nova. Sist var något bättre men hon är jätte rädd, skakar som ett asplöv. Går vi först drar hon för att komma i från, går vi sist stannar hon och vill inte gå. Så någon stans i mitten är bäst att promenera. Men jag tycker så synd om henne samtidigt, att hon ska behöva vara så rädd för andra hundar. Hon fattar ju inte vad hon går miste om. Men jag hoppas det blir bra tillslut.


Jippi, nu har jag semseter!!!!

2009-07-05 @ 15:18:11
Äntligen har jag semseter, va skönt!!!

I går jobbade jag hela dagen, det var skapligt mycke att göra, var helt slut i benen på kvällen. Det är jobbigt när man måste vara där 24 timmar i sträck. Men vi blev inte väckta inatt i alla fall vi fick sova, skönt.

Idag på fm var Micke och jag ute och åkte en sväng med hojen, va till Mariefred - Gnesta och sen hem. Det var så kallt, jag blev kall in i märgen. Va så skönt att komma hem och dricka te och bli varm. Sen somna jag framför tv.

Skall straxt gå upp på vinden och leta fram vårt gamla tält, brosan ska ha det och sen skall jag plocka fram alla camping grejorna, har ju inte använt dem sedan vi flytta förra året. Se vad som är helt och inte, sovsäckarna behöver säkert tvättas. Vi åker och campar någon gång i slutet av veckan. Va skönt det ska bli. Förra året campade vi inte för att Nova var liten valp. Så det ska bli skönt att komma iväg i år!!


Krita och Nova förra sommaren!!!

Visst är dem söta!!


Hej igen!

2009-07-03 @ 15:27:13
Satt och sökte på nätet på mitt efternamn Duvefjord och då upptäckte jag att det är, som jag fatta det, en liten, liten ö som ligger utanför Svalbard. Det tycker jag va häftigt. Jag räknade bara med att hitta släktens hemsidor.  


Svalbard


Duvefjord


Hej

2009-07-03 @ 09:59:37
Kom hem från jobbet i morse vid halv 9 tiden. Gick ut med hundarna, varm och skönt. Mötte grannen med sin hund och Nova har blivit jätte duktig skäller inte längre utan är intresserad av att hälsa men vågar inte riktigt. Det tar sig!!! 

Nu regnar det ute och jag hör åskan mullra långt bort. Det är väll typiskat att det ska bli regn nästan hela nästa vecka när min semester börjar. Jag hoppas värkligen att det slår om och blir sol igen, för annars blir det inte så roligt att tälta på semestern. Nog för att vi köpt nytt tällt som är 6000 rengntät mot vårat gamla som var 3000, så blöta lär vi inte bli men det är tråkigt att sitta och kura i tältet för att det regnar!


Nya tältet. 

Snart semester

2009-07-02 @ 11:23:07
Hej idag var det för varmt att gå ut med hundarna igen, de vill knappt gå alls när det är så varmt.
Igår var det svalt och skönt och vi kunde gå en längre promenad i skogen och det var lite fart på dem.


Krita och Nova balanserar på en trädstamm

Sen på em blev det varmt igen och vi var ner till kanalen och sola, Nova bada, Krita vill inte bada och det är lika bra det hon får bara ögoninflamation när hon badar. Emelie var med oss också, det är så kul när hon kommer och hälsar på.

Nu ska jag gå ut en sväng och sola, sen är det bara att göra i ordning sig och åka och jobba, fast snart är det semmester, söndag morgon kl. 8.00!!!!! Så skönt längtar!!!

Satt och kolla in campingplatser, vi åker ju alltid till Öland och Bödahamns camping och det ska vi i år också. Men I år hade vi även tänkt att stanna till i småland på vägen då det är tävlingar i Hillerstorp och vi har aldrig kollat på dem. Sen blir det bra social träning för Nova att träffa andra hundar. Nu har hon i alla fall 2 hundar som hon törs hälsa på, en annan jack russel och en liten terrier. Det är bra!! 


RSS 2.0