Ja så var ...

2010-12-31 @ 15:51:17
... det sista dagen på året. Vi började med att ta en skönt promenad Micke, jag och hundarna, gick först förbi rastgården, så de fick springa lite lösa. Sen gick vi ner till kanelen och hemåt, var nog ute nästan en timme, tänkte bäst att passa på för resterande promenader kommer inte bli så långa, det blir bara ut och kissa och in igen!

Önskar er alla Gott Nytt år!
När jag kom ...

2010-12-30 @ 18:35:37
... hem stog det en bukett med röda rosor i köket!
Idag är det våran bröllopsdag, gifte oss 30/12-89!

Förra året åkte vi ju till Kiruna och firade vår 20 årsdag med att byta ringar och förnya våra löften!

Kolla igenom fotoalbumet, gud var unga vi var och smala! Ja idag är ...

2010-12-29 @ 17:13:39
... jag trött och en morgon till måste jag upp innan jag får sovmorgon. Det har varit en bra dag på jobbet i alla fall om än lite långa undersökningar.

Ska ta ut hundarna en sväng till i alla fall, när det är dax och gå ut gömmer sig Nova under sängen, de smäller lite då och nu ute, suck.

I morse när ...

2010-12-28 @ 19:46:47
... jag läste gårdagens Länstidningen blev jag glad när jag såg det här:

Men det följs ju inte det är ända problemet. Det har ju blivit något bättre när det inte får sälja så tidigt. Men det ska bli skönt när Nyårshelgen är över, fast de brukar ju fortsätta smälla en bit in i januari, suck.

Idag kom ...

2010-12-27 @ 21:38:37
... stödstrumporna jag och några arbetskompisar beställt från Cocoz, lite roligare än bara enfärgat. Ska beställa flera senare.


På väg hem ...

2010-12-27 @ 18:15:11
... från jobbet åkte jag förbi Animalen och köpte D.A.P. halsband åt tjejerna, så nu hoppas jag det hjälper!

Micke och jag har varit ute på en kortare kvällspromenad med Krita och Nova. Nova verkar aldrig få nog av snön, ska leka och busa hela tiden.


 

Promenad

2010-12-26 @ 16:04:01
Nu har jag varit ute med tjejerna på en promenad, gick ner till kanalen och hem genom skogen. Det var jätte skönt ute, bara -5 grader. När jag kom hem luktar det så gott, Micke håller på och gör köttsoppa, det ska bli gott.Titta vad jag ...

2010-12-26 @ 13:27:23
... hitta när jag gick igenom mina kort.

Visst är de söta! Nova var så liten tror hon är nio veckor här.

Godmorgon

2010-12-26 @ 12:38:54
Ja igår började de skjuta upp raketer, suck. De smällde precis ovan för huvuden på oss, både Krita och Nova blev rädda, Krita brukar ju inte bry sig. De bara drog och ville hem! Mötte t.o.m två hundar på vägen och de titta inte ens efter dem, jag måste gå och köpa antingen D.A.P eller Zylkene.

Jag tycker man borde förbjuda smällare och raketer, sen kunde kommunen ordna något som man kan gå och titta på om man vill! Stödj smällarupproret!

Ja så har ...

2010-12-25 @ 20:55:55
vi då kommit hem från mina föräldrar, ätit gott och umgåts. Min bror Kenta och hans familj var också där.

Den här "fina" tomten gjorde jag när jag var liten, den hänger med än!Tyvärr brosan så fastna du inte på något kort!

Godmorgon

2010-12-25 @ 10:25:36
Så var julafton över för detta året med. Vi var hemma hos Mickes ena syster Jeanette, alla Mickes syskon (förutom Linda som är i Thailand) och svärmor var där, vi umgicks åt gott och hade trevligt! Och äntligen fick jag se lilla Hugo, han var så söt!


Idag ska vi hem till mina föräldrar och äta gott igen!

GOD JUL

2010-12-24 @ 08:00:00
Vill bara önska alla en god jul!

Ja så var ...

2010-12-23 @ 19:50:22
... det städat och klart, skönt! Jenny och jag har klätt granen, det blev guld i år med. Skinkan står på svalning, sen ska den griljeras, Micke som fixar, sen blir det en god skinkmacka, mums!


Ja mycke hade ...

2010-12-22 @ 21:31:54
... vi att göra idag på jobbet, men det flöt på bra ändå! Hoppas det blir en lugnare dag i morgon.

Det har varit kallt ute idag, just nu är det - 21 grader. Lite för kallt för min smak, kan hålla sig runt -10 så man kan ta härliga långa promenader i snön.

Nu har jag nästan städat klart, bara toan på övervåningen kvar och Jenny har lovat fixa vardagsrummet i morgon! Sen ska vi sätta upp granen i morgon, får se om det blir guld eller silver tema i år!

Börja dagen med ...

2010-12-21 @ 21:40:48
... en härlig men kall (-14 grader) promenad med tjejerna. Sen vid elva hade jag tid hod sjukgymnasten, nu ska jag inte dit förrens den 12/1, känns långt dit men det ska nog gå bra. Sen var det lunch dax och sen tjejernas tur att gå ut igen, nu tog jag dem en och en. Krita har blivit så duktig och lyssnar jätte bra på mig när vi går själva, tänk om hon kunde vara lika duktig när jag går med båda. Nova hon vill bara busa och hoppa i snön, så henne får jag jobba lite med för att få henne gå lungt bredvid mig.

Sen efter Micke kom hem vid två åkte vi och handla. Vi ska inte ha så mycke julmat i år då vi inte är hemma på julafton, då ska vi till Jeanette (Mickes syster) och på juldagen ska vi hem till mina föräldra. Sen handla vi julklappar är nästan klar nu, känns skönt.

Sen har jag farit runt och städat, frostat av frysen, vilket jag borde gjort för länge sedan. Nu är det golven och övervåninge kvar, sen är det fint!
 

Godmorgon

2010-12-20 @ 10:06:19
Så var jourveckan över för den här gången. Fick ihop tio timmar över tid och nog sjutton känns det att man jobbat! Vi hade fyra patienter under dagen/kvällen i går, fick sen lunch vid två och middag vid nio, så vi var rätt sega när vi gick och la oss, sen sökte det i natt på oss vid tre och vi förberedde allt vid fyra blåstes det av och vi fick lägga oss igen. 

En sak som är jobbig med att sova på Solna är att de håller på och bygger precis utanför våra jourrum och hela huset för den delen, så man vaknar av grävmaskinerna varje morgon innan det är dax att gå upp.

Var ute på en kortare promenad med tjejerna, på ett ställe var snön så djup så tjejerna försvann helt, men det kämpa bara på framåt, så kul och se dem!


Nä nu ska jag ta och krypa ner i sängen en stund, lär få sällskap av två tjejer!

4:e advent

2010-12-19 @ 12:05:00
Ja dagarna går, redan 4:e advent!

Godmorgon

2010-12-19 @ 09:48:10
Sitter här på jobbet och surfar runt, vi har gjort i ordning labbet i fall det skulle komma någon patient, vi får väll se vad dagen har att erbjuda!

Det var jätte jobbigt att köra bil hit idag, halt och blåsigt ingen kul kombination!

När jag kom ...

2010-12-18 @ 15:01:55
... till jobbet i går fick Mai och jag lösa dag personalen och köra klart en patient, det hade haft och göra hela dagen. Sen hade vi lungt till klockan var halv tio och så fick vi jobba till halv två. Tog lite och käka och gick och la oss, jag somna nästan på en gång, men inte fick vi sova länge klockan fyra pep sökarn igen och så jobba vi till klockan sex. Men sen hade jag jätte svårt att somna, så jag har sovit nu i ett par timmar, men jag är fortfarande seg, ibland tar det tid att vakna!
 

Sitter här och ...

2010-12-17 @ 12:44:46
... väntar på att äggen ska bli klara, så jag kan äta min lunch. Var ute och sopa av bilen, det var tungt, säker tio centimeter snö var det. Tänkte det skulle bli enklare sen när jag åker till jobbet. Idag måste jag åka tidigare än jag brukar, så jag kan köra sakta i snön! Men förhopningsvis är det väll plogat över allt nu. De har t.o.m. varit och plogat parkeringen, gångvägen och runt portarna, det brukar ta flera dagar innan de kommer och gör det!

Godmorgon

2010-12-17 @ 10:41:56
Ja det fortsatte och snöa i stortsätt hela dagen igår. Så nu har tjejerna och jag varit ute och pulsat i snön. Bra träning för oss, men jag var genom svettig när jag kom hem, satt på mig för mycke kläder så klart! Det är ju någon plusgrad ute, så det är blöt snö, inte så bra för Novas päls, gud vilka snöbollar hon hade på benen och magen.
Godmorgon

2010-12-16 @ 11:06:41
Ja ute snöar det för fullt, hade tänkt att åka och handla idag men jag tror jag får vänta lite, så det hinner ut och ploga vägarna. Nova var glad över all snö i alla fall!


Var lungt på jobbet, hade två patienter när vi kom och inga mer sen. Men jag har haft lite svårt att sova ändå inatt. Ibland säger man saker man ångrar, inte det man sa, men hur man sa det, det bättre att vara tyst när man är irriterad och säga det vid ett annat tillfälle!

Godmorgon

2010-12-15 @ 11:39:21
Det känns som den här morgonen bara flyger iväg, hade tänkt hinna mera än jag gör. Börja med att jag sov till nio i stället för åtta och sen missa dottern bussen, så då fick jag skjutsa henne och vips var klockan halv elva innan jag fick i mig frukosten istället för nio som hon brukar. Får nog hoppa över yogan idag för den tar ju nästan en timme. Nog klagat!!!

Jag skulle inte ha något emot att sitta under den här palmen just nu  och njuta, kan riktigt känna hur varmt och skönt det var där!  Linda (Mickes syster) och Rikard (hennes sambo) är i Thailand just nu, vill också vara där. Vi ska åka till Thailand nästa nyår, men det känns långt dit nu!

Det blev inget ...

2010-12-14 @ 18:37:26
... besök på BB, inga besökare får komma in pga RS-virus. Så vi får vänta tills de kommer hem innan vi får se honom.

Varit hos sjukgymnasten, hon knåda bort några knutor och så fick jag ett träningsprogram. Så nu måste jag iväg och handla en pilates boll. Jag tränade när jag kom hem från sjukgymnasten, fast övningarna på bollen körde jag på golvet och stol.

Sen har jag varit ute med tjejerna en och en, Krita är så rolig och gå ut med själv. Drar nästan inget i kopplet och gör hon det kan jag bara harkla mig så drar hon inte mer. Nova vill bara busa i snön, hon studsar i snön och väntar på att jag ska sparka upp snön så hon kan hoppa upp och försöka fånga den.

Godmorgon

2010-12-14 @ 09:50:12
Ja så sitter jag nu här igen vid datorn och äter min frukost! Varit ute på en kortare morgon promenad med tjejerna och nu ligger de och väntar på att det ska få sin frukost när jag ätit klart.

När jag kom till jobbet igår fick vi lösa dag personalen, men sen var kvällen lugn, enda krukset var att TV gått sönder men vi satte oss på ett av jourrummen och kollade. Sen fick vi sova fram till klockan var halv fyra, då var det dax och upp och jobba. Sen han vi upp och vände i sängen innan de sökte igen och det var dax igen, sen jobba vi fram till klockan var åtta och vi fick gå hem.
 

Så när jag är klar med frukosten ska jag gå och sova några timmar, sen vid kvart över två ska jag till sjukgymnasen och efter det tänkte Sussie och jag gå och titta på lilla Hugo, ska bli kul att se honom! 

Ja igår kväll ...

2010-12-13 @ 09:21:01
... vid kvart i tio så kom lilla Hugo till världen och mina barn fick en kusin till. Ett stort GRATTIS till Pierre och Nayoung!

Varit ute på morgonrundan, gick förbi rastgården så tjejerna skulle få springa lite lösa. Men det tror det äger den när de är där, skällde ut två hundar som gick förbi utanför. Sen gick vi upp i skogen och där mötte vi två rådjur som tjejerna gärna sprungit efter om det kunnat!


Nu sitter jag här vid datorn och äter frukost i vanlig ordning, min jourvecka börjar idag har långvecka denna gång (mån, ons, fre, och sön) Hoppas den blir skaplig, hade tänkt få lite tid att åka och handla julklappar .

Det har inte ...

2010-12-12 @ 13:39:39
... kommit någon bebis än, men det har åkt in till förlossningen i natt. Sussie och jag var ute och gick med Ariru (stavning?) deras Golden retriver. Han är jätte jobbig och gå med för han dra hela tiden  och far runt. Men vi släppte honom och sprang och busa i snön, sen fick han följa med hem till Sussie, vet ju inte hur länge Pierre blir kvar på sjukhuset.

3:e advent

2010-12-12 @ 10:45:00
Va tiden går fort, redan 3:e advent och jag har inte handlat en enda julklapp än, kanske dax att börja tänka på det.

Morgon promis

2010-12-12 @ 10:15:00
Det är så skönt ute -7 grader, lagom kallt, sen är man nästan ensam ute!


De stannar alltid på samma ställe och spanar och luktar.


Nova hitta en fotboll i skogen som hon sprang och busa med länge, fick kasta bort den till slut så vi kunde gå på.

Flytten är klar!

2010-12-11 @ 17:02:11
Ja då har vi flyttat alla svärmors saker från Trosa till Södertälje. Gick utan problem, det var många som var med och hjälpte till.

Sen tror vi att det är bebis på gång (Nayong och Pierre), lite småvärkar och så, ska bli spännande och se om den kommer i natt.
                          

Trevligt besök

2010-12-10 @ 22:42:11
Har haft besök av min pappa i kväll, han hade skjusat mamma hon skulle ut och äta med jobbarkompisar och det bor ca 4.5 mil här i från. Så då passa han på att kommma till oss, och så bjöd vi på tacos och fika, man träffas allt för sällan.

Nä nu ska jag ta och krypa i säng, ska hjälpa svärmor att flytta i morgon!

Godkväll

2010-12-09 @ 18:48:41
Ja idag blir det tidig sänggång är så trött. Sover bra till klockan två, tre på nättern sen ligger jag och snurrar och slumrar, Micke är lika dan. Jag hoppas jag kommer sova bättre snart, det känns efter ett par nätter att man inte sover ordentligt. Ska ta och gå ut med hundarna och sen köra yoga och sen ska jag nog krypa till kojs och sova!

 

Idag började jag ...

2010-12-08 @ 17:14:06
... dagen hos sjukgymnasten, så skönt och få bort alla knutor. Jag behövde det idag, missade ju min tid förra veckan och så gjorde jag illa nacken lite igår, vi fick in ett hjärtstopp och jag skulle dra av byxorna och det skulle jag inte gjort! Nu när jag blivit bättre i nacken tror jag kan jobba på som vanligt, men jag måste nog lära mig att vara försiktig.

Idag för en ...

2010-12-07 @ 17:58:55
... vecka sedan ringde de till svärmor och sa att hon skulle komma till sjukhuset och att hon skulle ringa sina barn också. När vi kom dit var svärfar vaken och prata med oss, men han hade jätte jobbigt med andningen. Sen efter klockan ett på eftermiddagen blev han okontaktbar, men kämpa på enda till kockan var tio minuter efter två på natten. Vi saknar dig Seppo!

Seppo och Micke på Pierre och Nayoungs bröllop!

2:a advent

2010-12-05 @ 11:03:17
Ja så var det andra advent.

Det känns lite konstigt och försöka tänka att det snart är jul och man ska handla julklappar och så, mitt i allt det här,  begravningen blir i alla fall efter jul och nyår!

Godmorgon

2010-12-05 @ 10:05:28
Igår när jag satt framför datorn låg Krita i mitt knä som vanligt och sov. Men sen fick Nova för sig och också hoppa upp i knät, det blev lite trångt men finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Här kommer ...

2010-12-04 @ 11:18:29
... lite bilder från morgonpromenaden!Nu har Jenny ...

2010-12-03 @ 21:27:21
... och jag varit ute med hundarna på en härlig timmes promenad, det är så fint ute och luften är så frisk!

Idag har jag ...

2010-12-02 @ 21:07:26
... jobbat halvdag, Micke hade velat att jag var hemma hela men det gick inte. Kände när jag gick upp i morse att det hade varit skönt och varit ledig, sov ju inget natten mellan tisdag och onsdag och det blev inte så mycke sömn i går på dagen heller. När jag kom hem från jobbet åkte vi till Trosa med Sussi och Pierre och ordna med lite saker. Sen var vi förbi och hälsa på svärmor, hon bor hos Sussi nu. Ibland känns livet lite orättvist, varför kan man inte få leva och må gott utan hemska sjukdomar som skördar liv i förtid!

Vi gråter!

2010-12-01 @ 13:20:17
Idag är det sogens dag, min svärfar dog i natt efter många års kamp mot cancer. Vi var alla där när det hände och tog farväl. Vila i frid Seppo!

RSS 2.0