Idag är jag seg!

2014-05-30 @ 15:57:00
Det var längesedan jag jobbade så mycke på ett 24-timmarspass, vi jobbade 18-timmar! Så jag har sovit bort ett par timmar av dagen. Det värsta är att jag har ett till 24-timmarspass i morgon och jag vet inte riktigt hur jag ska orka det!
 

I måndags fick Krita ...

2014-05-28 @ 10:55:00
... sin sista tablett Flagyl, hon har mått lite illa av den, så nu vill jag bara att magen ska vara bra så vi kan koncentrera oss på att benet ska bli bra.
Jag har min korta jourvecka (tis, tor och lör) den här veckan men eftersom det är Kristi himmelsfärds dag i morgon får jag två 24-timmars pass efter varandra, inte så kul men så blir det ibland.
 
Jag undrar var sommaren tog vägen, vill ha tillbaka det fina vädret vi hade i helgen, nu är det alldeles för kallt ute.
 
 

I tisdags morse vaknade ...

2014-05-21 @ 20:55:00
... jag av att Krita låg och skakade i sängen och tänkte nej inte mår hon väll dåligt igen men så var det, bara att gå ut med henne! Hon kastade sig på gräset och käkade, sen bajsade hon flera gånger, det sista som kom var slemmigt. Bara att ringa till Animalen igen och det sa att vi skulle komma dit. Veterinären klämde och kände på magen, den var väldigt spänd och lät som bara den fick nästan ont i magen själv när jag hörde den, de tog även blodprover men de var bra som tur var. Så de satte en kvaddel i nacken för att hon var lite intorkad och så fick hon tablett Flagyl, som hon ska äta i sju dagar. Nu håller vi tummarna för att hon blir bättre i magen! Det är så jobbigt att se henne må så dåligt!

Sjukgymnasten

2014-05-19 @ 21:41:00
Idag har Krita varit till sjukgymnasten igen, hade nästan inte alls ont när sjukgymnasten klämde och kände, jätte skönt! Krita fick laserbehandling igen, hon tycker apparaten är lite läskig men går med på det ändå. Vi ska fortsätta som tidigare med korta promenader men öka på med fem minuter hon får fortfarande inte gå i trappor och så ska jag fortsätta att massera och hon ska köra sin övning. På fredag ska hon på ultraljud, så får vi se vad det säger och hur hennes fortsatta behandling kommer se ut.

BAKSLAG!!!

2014-05-17 @ 13:38:00
Krita har mått lite från och till den här veckan, men igår mådde hon jätte bra och vi trodde det vänt. Men i morse var det inte bra igen och hon bajsade t.o.m. blod, så det var bara att kontakta veterinären igen. Det visar sig att hon har en inflammation på tjocktarmen, hon ska fortsätta med Pepciden och skonkost och så fick hon tillägg av Andapsin och Pro-kolin+ i några dagar. Hon fick även en smärtstillande spruta, både för magen och benet. Så nu håller vi tummarna att det vänder och hon mår bättre igen!

Pratade med veterinären ...

2014-05-13 @ 20:55:00
... igår, Krita ska hålla upp med smärtstillande ett par dagar, sen ska hon äta Pepcid två gånger per dag och skonkost och ska så göra så länge hon ska äta smärtstillande. Hon mår redan mycket bättre! Krita skall till sjukgymnasten igen den 19 maj, kan ju hoppas hon mår så pass bra då att hon kan slippa äta mer smärtstillande då!

Krita mår inget ...

2014-05-11 @ 17:02:00
... bra idag, på morgon rundan spydde hon två gånger och sen ytterligare två gånger inne, har inte velat dricka eller äta alls idag, förutom gräset hon tuggat i sig ute. Tror det är tabletten Climalgex som hon inte mår bra av, i fredags ville hon inte heller äta på förmiddagen, måste kontakta veterinären i morgon och se vad de säger.
Idag fyller Emelie 25 år, tänk vad tiden går! Robin har sin egen stil när han
fikar ;)
Emelie, Jocke och Robin har en ny liten kompis som heter Jack.

Svenska Kardiovaskulära Vårmötet 2014

2014-05-10 @ 17:48:00
I onsdags satte jag mig på ett tåg som tog mig till Malmö och vårmötet. Det har varit intressanta dagar, med bra föreläsningar och trevliga kvällar!
 
Mitt rum på hotell Comfort.
Temat på hotellet var rock!
Mai och jag på väg till kongressmiddagen som var i Swedbank Stadion.
Mycke folk var det, jätte god mat och bra underhållning, minns inte när jag dansa så mycke sist!
 
 

Det här med att ...

2014-05-06 @ 12:00:00
... Krita inte kan gå långa promenader är nyttigt för Nova att få gå själv med mig. Men hon är ännu mer försiktig nu när det är bara hon och jag men jag hoppas att det ska ge med sig med tiden.

Idag har Krita varit ...

2014-05-05 @ 20:00:00
... till sjukgymnasten, hon klämde, kände och stretcha och hon har fortfarande ont. Så det blev byte från Metacam till Climalgex som ska vara lite snällare mot magen för henne. Sen fick hon laser behandling och jag fick information om hur jag ska massera och en övning som hon ska göra. Sen skall vi tillbaka om ungerfär 1½vecka och sen ska hon på ultrljud om ca tre veckor, för man vill se hur det ser ut, bicepssenan är för kort/spänd och man vet inte varför, kan hänga ihop med att hon blev biten för ett år sedan. Krita skötte sig bra hela tiden!

Jaha så var det ...

2014-05-04 @ 09:10:25
... söndag och sista passet på jourveckan, får väll hoppas det blir lugnt men man vet ju aldrig, kan hända mycket på 24 timmar!RSS 2.0