Ja idag har ...

2010-10-31 @ 19:10:26
... jag inte gjort så mycke, Micke och jag var och handla på förmiddagen, men sen har jag inte gjort så många knop. Ganska skönt att bara ta det lungt med tanke på att vi var borta nästan hela dagen igår!

Hemma igen!

2010-10-30 @ 20:19:33
Kom nyligen hem från Emelie, god mat blev det kycklinggryta med ris! Alltid lika trevligt att träffa henne. Jag har busat lite med hennes katter, så Krita och Nova tyckte vi lukta så gott när vi kom hem.

Innan på dagen var vi hem till Mickes föräldrar. Idag mådde min svärfar ganska bra! Cancer är en j-l skit sjukdom!!!

Godmorgon

2010-10-30 @ 09:58:32

Var hos sjukgymnasten igår, hon fick bort den värsta huvudvärken, jätte skönt. Men idag är jag öm i nacken, men det brukar kännas lite dagen efter jag varit där. Skönt att jag är ledig i helgen i alla fall!

Idag ska vi först åka och hälsa på Mickes föräldrar, sen är vi bjudna på mat hemma hos Emelie, får se vad det blir!


Ledig!

2010-10-29 @ 09:16:59
Idag är jag ledig, så skönt, det har varit två jätte jobbiga dagar på jobbet, mycke patienter och dåliga patienter. Så både i onsdags- och torsdagskväll däcka jag vid åtta-tiden. Jag kan säga att min nacke har ju inte mått bra av det här tempot på jobbet, jag hoppas verkligen nästa vecka blir lugnare!

Varit ute med tjejerna på en morgonrunda, har köpt ett bälte att har kopplen i för att underlätta lite för min nacke, tycker den är bra.

Vilken dag!

2010-10-27 @ 18:37:44

Idag har vi haft fullt upp på jobbet, är helt slut! Jag lär däcka tidigt i kväll. Fick en jätte dålig patient som vi jobba med i flera timmar, jag håller tummarna att det går bra för honom.


Ja det fortsätter ...

2010-10-26 @ 11:28:05

... vara kallt ute, idag var det -3 grader när jag gick ut med hundarna.

Idag är jag ledig jätte skönt, har inga planer förutom att jag ska till sjukgymnasten vid två. Jag är mycke rörligare i nacken sen jag var där sist, så skönt!

Ja dagen var ...

2010-10-25 @ 10:31:49
... lugn igår, fick vår första patient klockan sex på kvällen men sen rulla det in patienter och vi jobba fram till halv två. Då var vi ganska trötta och slut Mai och jag, men sen kan man i alla fall inte somna på en gång när man lägger sig och så vaknar man tidigare än man ska pga bygget utanför.

Det är väldigt halt ute idag, igår regnade det och i natt blev det kallt, inte bästa kombinationen!

Jobb söndag

2010-10-24 @ 09:48:54
Ja så har jag långpasset idag, hoppas det blir skapligt. Vi har i alla fall gjort i ordningen labet och så, så i fall det kommer någon patienten är vi redo för det!

Igår kom Emelie och Jocke på besök, alltid så kul när hon kommer hem och hälsar på, ser henne allt för sällan när hon inte bor hemma. Men det är väll som det ska vara, vet ju hur man själv var!

Kom hem från ...

2010-10-23 @ 10:47:06
... jobbet för en stund sedan, det har frysit på under natten så parkeringen och på en del ställen på gångvägarna är som rena isbanan, inte kul. De är inte så bra på att röja snön här, de kanske hade räknat med att det skulle smälta bort, men inte de inte.

Igår när jag kom till jobbet fick vi lösa dagen och så jobba vi fram till klockan var sex. Sen hade vi lungt under hela kvällen och sen när jag sov som bäst vid tolv sökte de och så jobba vi fram till halv tre. Så jag tänker gå och lägga mig en liten stund. Micke åkte precis iväg och skulle sätta på vinterdäcken, så är vi rustade för vintern. Men jag hoppas det bara är tillfälligt, lite tidigt för vintern att komma,

SNÖ!!!

2010-10-22 @ 10:00:30
När man vaknar på morgonen och tittar ut va ser man då om inte snö! Men det var inte så kalt 0,6 grader, så det lär töa bort under dagen. Hoppas det är bra tills jag ska åka och jobba.Sjukgymnastik

2010-10-21 @ 16:00:33
Nu har jag varit hos sjukgymnasten, hon klämde och kände på min nacke. Mina muskler är jätte spända, särskilt på höger sida. Och det känns verkligen på vissa ställen när hon masserar, men det blir nog bra i slut ändan. Så nu ska jag dit igen på tisdag och fredag nästa vecka.

Kvällen var lugn ...

2010-10-21 @ 10:11:50
... i går, fick en patient staxt efter nio och så jobba vi fram till halv tolv, sen var natten lugn och jag sov faktiskt bra. Varit ute en sväng med hundarna på morgonen och sitter här och väntar på att det blir dax att åka till sjukgymnasten. Få se vad de hittar på!

Godmorgon

2010-10-19 @ 09:25:38
Ja kvällen var lugn i går, fick en patient vid halv två i natt och så jobba vi fram till straxt innan fyra. Så jag ska bara ta och äta frukost sen ska jag och tjejerna krypa ner i sängen och sova!

Jourvecka!

2010-10-18 @ 13:33:19
Och jag hoppas verkligen den blir lugn, så jag orkar med!!!
Men jag måste säga att det går sakta men säkert åt rätt håll och det känns så skönt!!!

Ja i går ...

2010-10-17 @ 11:32:39
... var ingen bra dag, hade jätte ont i nacken, suck. Kanske var för att jag jobba i fredags!? Idag känns det i alla fall lite bättre, jag fortsätter och kör på med mina yoga övningar för nacke och rygg, värme kuddar och så värktabletter och hoppas det hjälper. Ska i alla fall till sjukgymnasten på torsdag, så då hoppas jag få bra övningar med mig som kan stärka min nacke så jag mår bättre.

Så idag blir det tyvärr ingen agility heller, suck! Men när jag mår bra så ska vi träna igen min skruttfia!!!

Ja så har ...

2010-10-15 @ 18:10:21
... man jobbat en dag, gick skapligt men ont i huvud och nacke har jag haft och ett par snurr också. Så nu blir det vila som gäller i kväll!

Ja inte händer ...

2010-10-13 @ 20:07:44
... det mycke här hemma, mår dock något bättre idag. Kört lite övningar och värmekudde, så det har nog gjort sitt. Pratat med sjukgymnasten idag, eftersom det kommer bli ett par gånger jag måste gå, ska jag gå på Huddinge sjukhus. Då är det lättare att gå innan eller efter jobbet eller i början eller slutet av passet.  Men där var jag tvungen att he remiss, så jag fick ringa VC igen och be om den, hoppas det skickar den fort så jag kan komma dit nästa vecka. Ska vara hemma i morgon också men skall gå och jobba på fredag.

Jag är lite ...

2010-10-12 @ 10:28:00
... trött på mitt snurrande huvud, vill inte må så här! Vill va frisk och må bra! Har telefontid till sjukgymnasten i morgon, sen hoppas jag får komma till dem ganska snabbt. För när jag var där och prata igår hade det första lediga tid i november och det känns ju väldigt långt bort!

Har i alla fall varit ute med hundarna på en kort promenad på morgonen. Har lite dåligt samvete för dem när de inte får den träning och stimulans som det är vana vid.

Vårdcentralen

2010-10-11 @ 16:30:56
Nu har jag varit på vårdcentralen och det var som jag trodde min nacke som spökar. Trilla ju av en häst i april 2008 och landa på nacken och hade jätte ont efteråt, men gick aldrig någonstan, gick på värktabletter, vet inte så smart. Vi sjukvårdspersonal lever inte alltid som vi lär ut, dumt ja jag vet. Så läkarn tyckte jag skulle börja med sjukgymnastik och sedan börja gå på gym, jag som inte tycker om gym. Men ska jag slippa besvär i framtiden är det ju bara att gilla läget!

Frost!

2010-10-11 @ 11:18:40
Det var kallt nu på morgonen, låg frost kvar. Men antar att det var ännu mer tidigt i morse. Idag snurrar mitt huvud på, har fått en tid till vårdcentralen i eftermiddag, få se vad de säger. Nu ska jag gå och lägga mig en stund och se om det blir bättre.

Det blev ingen ...

2010-10-10 @ 19:03:07
... agility idag, snurrar mer i huvudet idag än i går skit jobbigt. Ska ringa vårdcentralen i morgon och se vad de säger.

Idag har vi ...

2010-10-09 @ 17:43:54

... först varit hem till min bror en sväng i Gnesta, efter det åkte vi hem till mina svärföräldrar i Trosa. Emelie körde jag tycker hon var duktig, första gången jag åker med när hon övningskör! Där blev vi bjudna på mat, köttbullar och potatis, jätte gott! Men svärfar mår inte så bra, han har ont i kroppen och vi vet inte om behandlingen hjälper, känns jätte jobbigt!

                 

Sen var meningen att jag skulle följa med hem till en jobbarkompis och en överasknings fest för att  fira att hon blivit 50 år, men nu har jag ont i huvudet och nacken och så snurrar det lite av och till. Så jag orkar inte följa med utan jag stannar hemma och tar det lungt i kväll.


Idag är jag ...

2010-10-08 @ 11:24:02
... hemma från jobbet, snurrar fortfarnade i mitt huvud, men något bättre mot igår. Tror det kommer från min nacke, så nu kör jag voltarensalva och värme, så ska det väll bli bättre!

Idag gick jag ...

2010-10-07 @ 18:05:58
... hem lite tidigare, är så yrslig i huvudet, hoppas det är tillfälligt, så det inte blir som förra året när det snurra i flera veckor. Så i kväll ska jag bara ta det lungt!

Emelie och Jenny ...

2010-10-06 @ 18:21:35
... var på modellfotografering i lördags, har bara sett några kort än som Emelie satt ut på sin blogg, men det var jätte fina kort här är ett på dem.

Jenny och Emelie

Jag tycke hösten ...

2010-10-05 @ 21:33:21
... är fin med alla sina färger, men jag tycker inte om att det blir så mörkt tidigt. Ska man göra något ute måste man göra det på dagtid så man ser vad man pysslar med och det är ju inte så lätt när man jobbar då. Så det fick bli lite träning inne och så blev det promenad med en i taget. Nu ska jag ta och krypa i säng så jag orkar upp och jobba i morgon igen.
Godnatt!

Ja så var ...

2010-10-04 @ 19:03:01
... måndagen avklarad bara fyra dagar kvar att jobba :) Det var segt att gå upp idag, sen är det så mörkt ute nu på morgonen, inte blir man direkt piggare av det heller!

Igår när jag var ute och gick med Krita möte jag en dam med sin hund, liten vit luddtuss, vet ej vad det är för ras. Jag tänkte nu ska jag verkligen få Krita att gå fint bredvid mig och inte bry sig om hunden. Krita gick bredvid mig, jag satte foten lite framför Krita hela tiden när vi gick så hon inte riktigt skulle se hunden hela tiden. Allt gick jätte bra, jag titta på Krita hela tiden. När jag precis gått förbi och skulle berömma Krita säger damen " Du är så j-a dum i huvudet" åt mig, jag tänkte vad gjorde jag nu för fel! Jag träna min hund, vill inte hon ska göra utfall, okej jag hälsa inte men jag ville ha full fokus på Krita. Inte så kul att höra, men jag tror damen inte riktigt "mår" bra. Ofta när man möter henne tar hon upp sin hund och muttrar lite, men det är ju inte kul och bli utskälld när man inget gjort.

Min lilla tjej ...

2010-10-03 @ 19:38:54
... skötte sig jätte bra idag på agilityn, jag blir så glad. Vet att det är lång väg kvar innan det blir som innan hon börja dumma sig. Men det är ett steg i rätt riktning och bara det känns jätte skönt!

     

Nu har vi ...

2010-10-03 @ 13:28:09
... kommit hem från Gnesta, vi var kattvakt men vi såg inte röken av katten, tyvärr. Sist vi var där jaga ju hundarna honom, så jag tror inte han våga komma fram, fast vi bara var vid lillstugan och hundarna var i inhägnaden. Jag ställde ut mat till honom uppe vid lekstugan, det var slut i morse, jag hoppas det var han som varit där och ätit.

Tur med vädret hade vi i alla fall ,solen sken! Vi var och strosa i skogen bådde fredag och lördag, så härligt. När jag är där längtar jag verkligen efter ett eget hus med tomt.

Kattvakt

2010-10-01 @ 15:04:39
Nu åker Micke och jag och hundarna ner till Gnesta. Ska bli skönt att bara vara Micke och jag, ungdomarna får klara sig själva! Vi ska vara kattvakt hela helgen för mamma och pappa ska åka bort.

RSS 2.0