Ja så har ...

2015-07-30 @ 16:48:00
... dagarna sprungit iväg igen.
Semestern är slut och jag jobbar igen, började med min långa jourvecka (mån, ons, fre och sön) och den här veckan har jag extrajour (ons, fre och sön) då är man ändå lite ledig på dagarna, det känns skönt.
I måndags var jag med Emelie och Robin i badhuset, det märktes på honom att det var ett tag sedan, han var mer försiktig i vattnet, vilket är skönt.
Sen har Emelie varit på ultraljud och allt ser bara bra ut och det är en liten tjej de väntar. Robin har hela tiden sagt att han vill ha en lillasyster :)
 

I tisdags eftermiddag ...

2015-07-16 @ 12:23:00
... kom vi hem från Öland, va skönt att komma hem samtidigt som jag gärna stannat ett tag till.
 
Vi började våran semester i Linköping på Glyttinge camping. Det var väldigt varmt de dagar vi tillbringade i Linköping, så vi gjorde inte så mycket eftersom vi inte orkade i värmen.
Hittade ett motionsspår nära campingen med mycket skog som skuggade, perfekt att promenera i med hundarna.
Krita och Nova stortrivs att få vara ute nästan hela tiden.
Glyttringe camping var en trevlig och lugn camping, servicehuset var okej, städat och fint, hit kan jag åka igen.
 
Efter fyra dagar åkte vi vidare ner till Vetlanda och Östanå camping. En dag var vi hem till mina föräldrar och hälsa på och en dag kom de till campingen och såg hur vi hade det. Vetlanda var mycket större än jag trott.
Östanå camping låg väldigt fint nere vid sjön och var en trevlig camping men servicehuset var gammalt och slitet och städningen var obefintlig, så om inte det ändras tänker jag inte åka tillbaka hit.
 
Efter tre dagar åkte vi till Öland och Haga Park camping. De tre första dagarna vi var där blåste det så dant så vi trodde vi skulle blåsa bort men sen lugnade det ner sig. 
Från torsdag till lördag var det Öland roots festival så det var fullt på campingen de dagarna.
Festival området.
När festival camparna åkt.
Haga Park camping har vi varit på tidigare och kommer åka till igen, en lite större camping men ändå lugn, servicehusen är okej, städas regelbundet.

RSS 2.0