Har nu varit ...

2009-09-30 @ 13:40:34
... uppe ungefär en timme, känns som det är det jag årkar. Jag betala i alla fall räkningarna som jag glömde i går! Så jag säger väll godnatt igen!

Godmorgon

2009-09-30 @ 09:31:03
Setat och ögnat igenom aftonbladet. Orkar inte läsa! Jag mår värkligen skit idag. Jätte förkyld, näsan rinner hela tiden och har ont i huvudet. Hade 37,7 grader nu på morgonen, hoppas det inte blir så mycket mer. Nu går jag och lägger mig igen!

Det blev ...

2009-09-29 @ 21:46:31
... ingen ridninga idag. Vakna med lite ont i halsen och nu är jag jätte förkyld och hostig. Ska gå och lägga mig och se om jag har feber, då blir det inget jobba av i morgon. Fast är jag så här snorig går det ju inte heller så ba att jobba, kan inte luta huvudet framåt innan det rinner. Tror inte patientern skulle uppskatta det!Idag var ...

2009-09-29 @ 15:15:42
... jag och träffa Stina. Det gick riktigt bra. Nova var duktig, det går bättre för henne och träffa små hundar. Även om hon inte riktigt vågar gå fram och hälsa, så är hon nyfiken och vill framåt. 


Nu är det bara att fortsätta som vi gjort, det ger ju resultat i alla fall!

Hej Emelie ...

2009-09-29 @ 15:07:10
... här kommer receptet på muffins:

2 ägg
150 g margarin, smör
2 dl socker
1/2 dl vatten
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 msk kakao
1 msk vanillinsocker

Sätt på ugnen 225 grader, rör fett och socker poröst. Tillsätt ett ägg i sänder under omrörning, rör ner vattnet, blanda mjöl, kakao, vannilinsocker, bakpulver och rör ner de i smeten. Häll smeten i formar. Grädda i 10-12 minuter.

Hoppas det smakar gott!

Va kallt ...

2009-09-29 @ 10:13:05
... det var ute i morse, prata med Micke han sa det var nollgradigt när han gick i morse, han hade fått skrapa rutorna på bilen. Inte så kul, men det är väll bara att gilla läget.

Tobbe är hemma och är magsjuk, hoppas han inte smittar mer oss andra. Ställde in handspriten på toaletten till honom. Tur att vi har två toaletter, så han kan hålla till på den ena.

Lite bilder från promenaden i morse.


Nu har ...

2009-09-28 @ 18:33:24
... Micke och jag varit till Strägnäs och besiktat bilen, var bara två lampor som vi behövde byta, annars var allt bra. Micke fråga om länkarmarna hur det såg ut, de behövde inte bytas än de var okej och volvo som sa att de skulle bytas och det skulle kosta minst 6000:-, tur att vi inte la ut de pengarna.


Sen åkte vi förbi Jysk i Strägnäs och där hitta vi ett stort täcke till sängen, inte så dyrt heller 800:-. Så nu är vi glada och nöjda,

Godmorgon

2009-09-28 @ 09:52:02
Sitter här vid datorn och har precis ätit upp min frukost. Jag är helt slut! Jobbade nästan hela natten! Vi gick och la oss i går kväll vid tio och hade precis lagt oss till rätta och skulle sova då sökte de första gången. Ner och jobba och sen trodde vi att vi var klara, upp till jourrummen, la oss, han ligga i en kvart, sen sökte det igen, och sen jobba vi till klockan sex. Så jag har bara sovit två timmar nu på morgonen.

Det blev mycket jobb denna jourvecka också, kom upp i 13,5 timmars över tid. Det har varit mycket på jourerna sista tiden. hoppas det inte håller i sig Ska dricka upp mitt te sen ska jag krypa ner i den sköna sängen. Godnatt eller ska man säga godmorgon?

På ett av ...

2009-09-27 @ 11:14:41
... skåpen här på jobbet, är det en som satt upp en bild (tecknad serie) på en äldre dam lite rund och en pojke som är på väg ut i vattnet. Och pojken säger: VAD DU ÄR FIN MORMOR DU SER PRECIS UT SOM EN SUMOBROTTARE! Jag tycker den är så söt, för han tycker faktiskt hon är fin!

När jag var lite runt fem-sex år, var jag med pappa och några till på hastighetsåkning. På vägen hem i bilen satt jag och skröt om min pappa och så sa jag: MIN PAPPA HAN KAN ALLTING, HAN ÄR SOM EN PÅSENÖTTER! Jag hade hört min farfar säga det till min pappa och för mig gjorde ju pappa bara bra saker! Men min pappa säger att det är det bästa beröm han fått!

Godmorgon

2009-09-27 @ 09:23:30
Sitter här på jobbet. Har precis fyllt på, lagt fram och tömt sopor. Så allt är förberett om det kommer patient. Röntgen syrrorna är ute och far med apparaten uppe på avdelningarna. Sen får vi väll se vad dagen har att ge. Det är ju lite det som är tjusningen med det här jobbet, man vet aldrig hur dagen kommer att se ut!

Tobbe hitta ...

2009-09-26 @ 18:36:48
... den datorn han ville ha. Så nu är han nöjd.


Men Micke och jag hitta inte de täcket vi ville ha, det fanns inga stora täcken. Så vi fick köpa ett litet och så köpte vi ny påslakan.

Nova inviger täcke och påslakan, tror det fick godkänt.

Jenny och jag har precis varit ute med hundarna i skogen. Jenny höll på och hoppa med dem och jag försökte ta kort, men det är inte lätt. Antingen tar man för tidigt eller sent! Suck! Fick ett bra i alla fall.Ska snart ...

2009-09-26 @ 11:00:15
... åka ner på stan med Tobbe, han vill köpa en dator. Sen måste Micke och jag åka och köpa nytt täcke till sängen. Och sen har jag lovat Jenny att vi ska städa vindsförådet, så vi kan städa inne sen. Vi får se hur det blir.

Varit ute med hundarna på en mindre promenad när jag kom hem i morse. Det är jätte skönt ute.

Vi behövde inte upp och jobba i natt, men vi blev väckta av storlarmet vid halv tre. Larmet går i hela huset, lite irriterande när man sover som bäst. Men jag somna om efter i alla fall. 

Sitter just ...

2009-09-25 @ 19:07:20

... nu på jobbet. Vi jobba från de vi kom vid halv fyra till klockan sex. Vi fick avsluta två patienter de inte hunnit under dagen. Men nu hoppas vi att det är lungt ett tag, så vi kan se idol i alla fall.


Och jag hoppas denna lilla apparat är tyst i natt så vi får sova. Men man vet ju aldrig!


Skogspromenad

2009-09-25 @ 10:07:40
Här kommer lite bilder från morgonpromenaden. Det börjar bli så fint ute med alla höstens färger.


Det blev ...

2009-09-24 @ 19:45:08
... inget med Stina i kväll. Först var jag jätte sen, och stressa som bara den, på vägen dit såg jag blixten och hörde åskan och innan jag var framme vid Stina haglade det för fullt, stora hagel, trodde nästan det skulle bli märken på bilen. Så vi fick boka ny tid. Men hade jag var i tid, hade vi varit mitt i hagen och blivit dyngsura, så det var väll "tur" att jag var sen, eller vad man ska säga.

Det låg fullt med hagel på vägen och stora vatten pölar på vägen.


När jag kom hem såg himlen ut så här, snacka om omslag i vädret. Men det hade inte haglat så mycket hemma som borta vid Lina och Ronna.

Det blev som ...

2009-09-24 @ 13:42:46
... jag sa, jag sov bort det fina vädret. Efter jag kom in från promenaden med Krita så öppnade sig himelens portar, det regna när vi var ute också men inte så mycket. När jag gick med Nova regna det inte alls.


Hoppas det slutar till i kväll när jag ska träffa Stina ute och jobba med Nova, men det finns ju regnställ!

Sitter här ...

2009-09-24 @ 09:42:40
... och äter frukost, igen vid datorn. Har varit ute med hundarna i skogen, jätte skönt ute, solen skiner.


Fast jag ska aldelses straxt gå och lägga mig och sova bort det fina vädret. Var uppe och jobba tre och en halv timme i natt. Så jag är en aning trött nu.


Det "fina" jourrummet som jag sover i. Försökte sova en stund i morse, men det gick inte så bra de håller ju på och bygger utanför.  


Känner mig ...

2009-09-23 @ 12:56:53
... lite nyttig i alla fall. Har varit ute och tränat Krita och Nova idag, visseligan bara en kvart var. Men det är bättre än ingenting. Och de tycker det ju är så roligt båda två. Sitter här med en kopp te och några skorpor med sylt på. Ska snart ge hundarna mat och gå ut en sväng med dem. Sen bär det av till jobbet.Idol

2009-09-23 @ 11:03:11
Den här tjejen kan sjunga, hoppas hon går hela vägen!


Sitter här igen ...

2009-09-23 @ 09:24:22
... och käkar frukost. Varit ute med hundarna på morgonen, det är varmt ute fast man inte tror det när man tittar ut, det är mulet. Känner mig aldeles stel i hela kroppen, får nog skylla på ridningen i går. Men det var jätte kul att hoppa.


Krita försöker få fart på Nova, men Nova sitter i mitt knä och vill inte.

Varit och ...

2009-09-22 @ 21:14:28
... ridit. Jätte kul, vi hoppa, trodde inte jag skulle våga det på Snatch eftersom jag endast ridit honom tre gånger och jag inte riktigt vet vad jag har honom. Men det gick bra, han är duktig. Det ända som var jobbigt var att det blåste så dant och då såg han ju spöken över allt.När jag har ...

2009-09-22 @ 15:47:06
... jourvecka försöker jag gå ut med Nova och Krita var för sig mitt på dagen. Gjorde det i går och idag, Nova behöver det mest för att bygga upp självförtroendet. Men det är väldigt skönt att gå med en i taget. Jag hade klickern med mig och förstärkte med, gick igenom centrum och Nova tycker det är så läskigt men det gick riktigt bra idag när vi klicka oss igenom så glömde hon nog bort lite var hon var. Krita får man ju jobba med att hon ska va lugn och inte dra så mycket gick skapligt med henne.

Nu kommer Micke när som helst och då ska jag sätta på maten, köttsoppa på burk, väldigt avanserat! :) Men det blir alltid något lätt lagat på tisdagar eftersom Jenny och jag ska iväg till stallet. Det ska bli kul och rida.


Rädd för vatten?

2009-09-22 @ 11:47:42
Några katter som inte är så pigga på att bada!

Wet Pussy !Wet Pussy !
Wet Pussy !
Wet Pussy !

Gatumålningar

2009-09-22 @ 10:58:35
Kolla vilka häftiga gatumålningar.
Godmorgon

2009-09-22 @ 10:23:37
Inatt har vi inte behövt upp och jobba, men vi blev väckta kvart i sex, men det blev inget jobb. Men det är svårt att somna om då för man vacknar ju till och börjar klä sig och så var det bara att klä av sig igen. Men jag somnade om i alla fall, skönt!

Har varit ute med hundarna i skogen, var skönt ute fast det är mulet. Ska försöka komma ut och träna Nova idag med klickern. Ska ju träffa Stina på torsdag, få se om det går bättre den här gången. Hoppas det. Men jag har inte riktigt vant mig med klicker, tycker det är lite svårt och jag har den ju inte alltid med mig, kanske borde ha det!

Här kommer lite bilder från promenaden i morse!


Handlat på ellos

2009-09-21 @ 12:05:51
Nu har jag beställt ett par kängor från ellos. Hoppas de passar bra för jag behöver ett par bra kängor i vinter när jag går ut med hundarna.
Hundens och Kattens dagbok

2009-09-21 @ 11:10:25
Hitta den här lappen när jag städa lådan, något Emelie eller Jenny kommit hem med för länge sedan.


HUNDENS DAGBOK
07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i matte och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK
783:e dagen i fångenskap... Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglade saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna.
I morgon ska jag eventuellt ära ännu en krukväxt. Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.
I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj.
Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.
På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placeras i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras krimenella planer, Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade til som "allergi". Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.
De andra internerna smörar för våra fångvaktere och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inflr risken att någom tjallar. Hunde släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven. Fågeln däremot ger intrycket av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar varenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta. Det är bara en tidsfråga innan mina planer infrias...Godmorgon.

2009-09-21 @ 09:19:27
Sitter här vid datorn och äter frukost. Har precis varit ute med hundarna på en skogspromenad. Idag är det gråmulet ute och det har regnat tidigare men inte nu.Idag börjar jourveckan, har långvecka nu (mån, ons, fre och sön), får se vad dennna vecka har att erbjuda.


Var ut ...

2009-09-20 @ 19:28:50
... och träna Krita på fotbollsplan. Hon är jätte duktig, nu ska jag se till att komma ut med hundarna minst två gånger i veckan och träna dem. Så kanske man kan släppa dem lösa när vi går i skogen. Det vore jätte skönt att kunna lita på att de kommer när man ropar. Nu litar jag inte på dem, de kan dra hur långt som helst om det får upp spår, så det har inte varit lösa på jätte länge.På vägen hem såg vi den här söta lilla haren på vändplanen. Det finns så mycket harar runt omkring här, ser alltid några när man är ute.Hundkurs

2009-09-20 @ 12:08:47
Kom precis hem från hundkursen. Det gick bra. Nova är jätte duktig på stanna under inkallning. Sen efter kursen fick hon extra träning i att vara med andra hundar, gick så där men ändå okej för att vara Nova.


Jag trodde det var sista gången idag. Men det blir en gång till näst, nästa lördag. Bra för jag tycker det är kul.


Jenny och ...

2009-09-19 @ 19:09:59
... jag har varit ut med hundarna. Vi gick ner till kanalen för att testa att ta kort under vattnet. Blev inte så bra för att vattnet var grumligt. Ser fram emot och ta kort under vattnet i Thailand.
Hundarna tog ett dopp också.


Pennfigurer

2009-09-19 @ 17:14:40
Micke hitta några häftiga figurer gjorda av bara pennor.

Crazy Pencil Art

Crazy Pencil Art

Crazy Pencil Art

Godmorgon

2009-09-19 @ 09:56:09
Var jätte trött när jag vakna i morse, eller rättare sagt blev väckt av Nova. Blev på något bättre humör efter skogspromenaden. Jag fottade massor.

Jag börjar tycka mycke om den nya kameran.

Var precis ...

2009-09-18 @ 21:32:19
... ute med hundarna. Tog lite kort med nya kameran, testa lite olika funktioner. De här bilderna blev lite roliga.Satt och ...

2009-09-18 @ 17:17:58
... titta på idol igår och den här tjejen tycker jag var jätte duktig, härligt gung!
Nova var ...

2009-09-17 @ 20:00:42
... så söt när vi var ute nu och gick, Krita och hon hoppa upp på en stubbe som luta lite och var ihålig så när hon hoppa upp så satte hon sig i hållet. Visst är hon söt.


Har varit ...

2009-09-17 @ 18:00:20
... och hämtat ut våran nya kamera, det är en Olympus µ tough-6000. Laddar bateriet nu, så sen ska jag fota massor. Den är vattentät ner till tre meter. Det ska bli spännade att ta kort under vattnet.Godmorgon

2009-09-17 @ 05:41:38

Idag är jag verkligen skit trött. Den här lilla söta apparaten väckte oss vid två i nattt. Sen har den pipit med jämna mellan rum och inte orkar man gå upp och balansera på en stol för att stänga av den. Men tror du den pipit något efter vi gått upp, NÄ den är knäpp tyst.


Jah, jag och ...

2009-09-16 @ 20:41:48
... Jenny kom ut med hundarna och träna. Dem var jätte duktiga bådda två. Nova tyckte det var jätte kul idag och ville vara med när jag träna med Krita. Sen fick de springa runt och busa också, så nu sover Krita gott i mitt knä och Nova i sängen.


Idag tog ...

2009-09-16 @ 18:48:00
... det en och halv timme att komma hem från jobbet. I normala fall tar det tjugo till tjugofem minuter. Det hade hänt en bilolycka staxt efter Salem avfarten.

När jag kom hem möte jag Jenny i dörren hon var på väg ut med hundarna, så jag följde med och gick ut med hundarna. Om jag orkar ska jag ta ut i alla fall Nova och träna, kanske Krita få se hur trött jag är efter maten. Det är avsluting på fortsättningskursen på söndag. Det är synd att det går så fort, när man börja komma i gång ordentligt är kursen slut. Men det gäller ju att hålla på efter också inte bara sluta för kursen är slut.Krita och Nova busar runt på sängen.

Tisdag

2009-09-15 @ 21:44:52
Bästa dagen på hela veckan, varit och ridit. Gick jätte bra, kunde forma honom lite bättre än förra gången. Det känns som det kan bli skit bra med honom, hoppas jag får rida honom många gånger framåt.


Sitter här och dricker te, ska aldeles strax krypa ner i sängen, är trött. Varit ganska mycket på jobbet eftersom det är folk sjuka och vi inte kan köra på två lab utan kört lite omlott för att få det att fungera. Då blir det ingen vila emellan patientern utan bara att gå till nästa lab och jobba på en gång. Men det flöt på bra idag och i går, och det lär nog bli lika dant imorgon.

Godnatt!

Hej

2009-09-14 @ 19:48:04

Nova och Krita väntar på att få gå ut på promenad. Vi gick förbi affären för Jenny hade ett packet att hämta ut från Ellos.


Gick sen med Krita till fotbollsplan och träna med henne, hon var jätte duktig. Tittar på mig med förväntans full blick "vad ska vi göra nu matte". Man ser verkligen hur kul hon tycker det är.

Agility

2009-09-13 @ 20:31:43
Jag önskar Krita och Nova också skulle kunna detta, jag tror de skulle tycka att det var kul.
Tog en ...

2009-09-13 @ 19:20:57

... långpromenad med Krita. Hon gnällde som en galning i morse när vi åkte i väg med Nova så jag tänkte hon behövde ut och göra av med energi. Det ända var att det regna som bara den när vi gick iväg men det sluta efter halva vägen, var ute nästan en timme. Det var skönt med en långpromenad i alla fall.Nyss hemkommen ...

2009-09-13 @ 16:15:58
... från Skärholmen, varit där med Jenny. Hon hitta faktiskt något den här gången. Så hon får godkänt av mig, annars brukar vi springa runt i alla affärer och hon hittar inget som passar eller hon vill ha och blir jätte sur. Men inte idag!Hundkurs

2009-09-13 @ 12:04:48

Idag var det hundkurs igen. Nova var jätte duktig den här gången. I Veckan när vi tränat har nästan ingenting fungerat men nu var hon så duktig.


Thailand

2009-09-12 @ 21:08:13

Visa stora bilder

Visa stora bilder

Visa stora bilder
Satt just och sökte på Thailand och Koh Lanta, vi ska ju åka dit Micke och jag i slutet av januari. Börjar längta dit, det ska bli skönt att få koppla av, sola och bada och upptäcka Thailand.


Jenny och jag ...

2009-09-12 @ 18:56:45

... kom precis in efter att varit ute med hundarna på en långpromenad. Gick ner till kanalen, Nova bada men inte Krita. Sen gick vi förbi fårhagen så de fick springa lösa ett tag.
Nu har ...

2009-09-12 @ 13:54:03
... Micke och jag varit ute en sväng med hojen. Det var jätte skönt att åka inte för varmt och inte för kallt, aldeles lagom! Vi åkte Enhörna - Nykvarn - Tveta och hem.


I Enhörna var vi och titta på några tomter jag kollat på på nätet. Ligger jätte fint, men tyvärr har vi inte pengarna än, synd. Men det kanske dyker upp något liknade senare när vi har råd.Micke och jag ...

2009-09-12 @ 10:46:10
... har precis setat och tittat på avsnitet från idol i går. Endel är riktigt pinsama så jag går i från ett tag. Jag tycker det blir kul att titta när de kommer till de som fått biljett och kan sjunga. Krita somnade gott i mitt knä i alla fall!

Det var riktigt skönt ute i morse, inte lika kallt som i går morse. Man får väll hoppas att det här vädret håller i sig ett tag.

  
När vi kom hem var Krita och Nova jätte busiga, sprang runt och lekte med en boll.

Snart ska Micke och jag ut och åka hoj, det ska bli skönt. Det var länge sedan jag var ute och åkte nu. Micke har varit ute men jag har inte kunnat hängt med.

En bra låt

2009-09-11 @ 19:32:45
Här är Bright Eyes från filmen den långa flykten
Sitter här ...

2009-09-11 @ 19:01:23
... och väntar på att maten ska bli klar. Det blir tacos idag! Är jätte hungrig.
Krita och Nova sitter och tigger när Micke steker köttfärsen. Snälla huse kan du inte "tappa" lite!

Efter jobbet åkte Micke och jag och handla, efter vi packat in all mat sprang jag ett varv med damsugaren.Sen pusta jag ut en stund på balkongen, måste ju svalka sig lite!Va skönt ...

2009-09-10 @ 19:50:35
... att det är fredag i morgon, är jätte trött, jag är ju inte van att jobba måndag till fredag nu efter sommaren och semestern. Gör det nästa vecka också, sen är det jour vecka igen och denna gång är det långvecka.

Idag efter maten gick jag ut med hundarna en och en, brukar göra det på dagarna när jag är ledig eller jobbar kväll. Nova behöver verkligen vara ute utan Krita och bygga upp sitt självförtroende. Men jag träna med dem när vi gick och Krita är ju så duktig, Nova är det lite kom si kom sa med. Men det är bara att ligga i mera och träna.
Efter maten ...

2009-09-09 @ 21:06:41
... tog jag en liten kort promenad med hundarna. Sen gick Jenny och jag till fotbollsplanen och träna med hundaran. Krita är jätte duktig och tycker det är jätte kul. Nova kan hon med men hon är så busig så hon har svårt att koncentrera sig. Men det är ju bara att träna på. Sen körde jag lite klicker övningar när vi kom hem.


Jag undrar ...

2009-09-09 @ 16:38:16
... när jag ska sluta bli sur och arg när jag går förbi där pitbullarna bor. Tänker alltid på vad som kunnat hänt och hur nonchalanta de är när de fortfarande har hundarna lösa. Måste någon dö först för att det ska fatta något? Hoppas verkligen inte det.

Idag har det varit mycket på jobbet, vi hade två hjärtstillestånd samtidigt idag och det har nog inte hänt tidigare. Den ena patienten gick direkt till akut opertion och den andra gick till THIVA. Jag undrar om det kommer gå bra för någon av dem, man kan ju alltid hoppas på det men det såg mörkt ut.

Kom nyligen hem ...

2009-09-08 @ 21:39:49
... från ridningen. Det var jätte kul idag, jag fick en häst som heter Snatch han är bara fem år men han var jätte rolig att rida. Det blir kanske nya favoriten. Jenny var också super nöjd, hon fick rida en ny häst som heter Kurt han är också bara fem år. Det ser lovande ut för denna termin!!

Jenny och Snatch


Kurt

Nu ska jag ta och dricka upp mitt te och sen kryppa i säng, nöjd och belåten!

Jaha då sitter ...

2009-09-07 @ 19:31:43
... jag här vid datorn igen. Jag är jätte trött, får gå och lägga mig tidigt idag, det värst är att det är en femdagars vecka det är jag inte riktigt van vid och det är samma sak nästa vecka. När jag började på angio så jobba jag ju måndag till fredag och det var jätte skönt men nu när man har jour var fjärde vecka känns det tyngre med dessa veckor.

I morgon skall jag äntligen få rida igen, jobbade första gången och förra gången var jag ju sjuk. Det ska bli jätte kul, undra vilken häst jag kommer få, hoppas jag får Arak! Vi får väll se.

I dag tog jag rycktstenen och "borsta" hundarna med, det lossnade jätte mycket hår. Tänkt göra det länge men det har inte blivit av. Krita och Nova tyckte inte heller det var så obehagligt så det ska jag göra flera gånger!!

Här kommer lite bilder från långpromenaden i går. Jenny och jag var aldeles trötta i benen när vi kom hem, vi var ute över en timme. Vädret var okej när vi gick ut men det regna när vi kom hem.


Hundkurs

2009-09-06 @ 12:15:06
Jenny och jag kom nyligen hem från hunkursen med Nova. Hon var helt utflippad idag, svårt att få henne och koncentrera sig. Men jag tror hon är på väg att börja löpa. Det som var posetivt var att hon var ivrig och ville fram och hälsa på de andra hundarna, det har hon inte försökt med förut. De får ju inte hälsa på varandra och det har jag alltid tyckt varit jätte bra för Novas skull. Men nu måste vi ligga i hård träning den här veckan, både med det vi fick i läxa från kursen och klicker träningen. Så jag får värkligen rycka upp mig och ta tag i saken.


Skit!

2009-09-05 @ 10:41:03
I går paja våran dator, så nu är allt vi sparat i datorn borta, skit tråkigt! Det är inte första gången det händer, så alla kort i från kameran har jag i alla fall sparat på CD, men inte korten från mobilen, tänkte göra det härom dagen men dum som jag var gjorde jag inte det. Så nu ska vi gå och köpa en extern hårdisk, så inget går förlorat igen!

Idag ska Emelie och Jocke komma förbi en stund. Så jag måste sätta fart med att städa, ser förjävligt ut här hemma, skulle ju nästan behöva damsuga varje dag pga av att hundarna fäller men det orkar jag inte.

I morse fick jag med mig Jenny på långpromenad i skogen, skönt att ha sällskap! Hundarna tycker det är så skönt att gå i skogen, det busar med varann och far runt.
I går på kissa godnatt turen, försökte jag fota månen, men det gick inte så bra!

Månen är det vita ljuset!

Coyote ugly

2009-09-04 @ 20:01:52
Den filmen har jag sett många gånger men tycker fortfarande den är bra och LeAnn Rimes sjunger väldigt bra.
Precis ...

2009-09-04 @ 16:53:23
... hemkommen från jobbet, skönt att det är fredag, känner mig trött trots att jag bara jobbat torsdag och idag för jag var ju sjuk i början av veckan. Men vi har jobbat på bra idag, lite folk så vi har gått lite mellan laben för att få det att flyta och sen så klart kom det en akut patient mitt i lunchen, så det var bara att kasta i oss maten och in och jobba.

Sitter och väntar på att vi ska åka och handla mat. Undra vad vi ska äta idag, har ingen fantasi. Vi får se vad vi hittar för gott när vi är där.

Furminator

2009-09-03 @ 20:42:47
Den här verkar ju va jätte bra. Undrar om den funkar på Jack Russlar också som ska ryckas? Får väll ta och prova.
Jag blir så trött!!!!

2009-09-03 @ 18:26:48

Jenny och jag gick ut med hundarna, så hitta vi lite fall frukt. Hundarna leker med äpplena som de vore bollar. De hade jätte kul, så vi bestämde att vi skulle gå till fotbollsplanen så de fick springa lite. Vi sa sitt och så kasta vi äpplena och de sprang efter så kallde vi in dem och då kommer den svarta pitbullen i full fart och jag skriker bara "jävlar" (tänkte att nu är det kört) och ropar på Krita och Nova. Som tur är kommer inte den bruna pitbullen!

Jenny fångar in hunden och jag våra hundar. Vi hör hur de ropar på hunden uppe i skogen så Jenny släpper den så den får springa till dem men den vill ju till våra hundar, så Jenny fångar in den igen, hör att de ropar igen och den här gången springer den till dem. Men ingen av dem kommer ner och frågar hur det gick. Nova är ju skit rädd och skakar som ett asplöv och Krita blir arg hon skäller som bara den på hunden.

Snart kan vi inte gå någaonstans för att vara orolig att pitbullarna kommer. De kan ju inte ha hundarna lösa, den bruna är ju jätte agresiv och killen säger ju själv att den inte tycker om små hundar. Då är det ju bara att acceptera att man inte kan ha en sådan hund lös, men det verkar inte fatta vad som kan hända!

Har setat ...

2009-09-02 @ 11:15:39
... och läst en massa bloggar, det är kul och se vad andra skriver om. Börjar väll få några favoriter som jag alltid läser.

Idag mår jag mycket bättre, fortfarande ont i huvudet och nacken men ingen feber känsla, ska gå och jobba i morgon.Hundarna älskar och gå på den här lilla stigen övanför gångvägen, de ska springa och busa som galningar.

Planet 51

2009-09-01 @ 20:37:05
Den här filmen verkar jätte rolig, den måste jag se när den kommer ut.
Hund på skatebord!

2009-09-01 @ 15:25:53
Här ligger Krita och Nova lite efter. Tänk att vad man kan lära hundar!
Hemma och sjuk

2009-09-01 @ 10:17:14
Sitter här och tycker lite synd om mig själv för att jag är sjuk. I går kväll mådde jag rätt bra när jag la mig men i morse vakna jag med huvudvärk, känner mig skakig och värk i kroppen men ingen feber, får sällan feber nu förtiden känns bara så. Nåja nu har jag klagat klart!

Emelie kom förbi idag och hämta några papper till jobbet. Hon kommer hit i morgon igen. Tror hon är på väg bort igen. Jag vet att det är skit tråkigt att flytta hem igen när men en gång flyttat hemifrån, gjort det själv. Men det är så trevligt att ha alla samlade igen.

Nä ska gå och lägga mig en stund sen måste jag dusch!

RSS 2.0