En weekend i Malmö

2015-09-07 @ 16:57:00
Sonen har flyttat tillbaka till Sverige efter att ha bot i Berlin några år, känns jätte skönt att ha honom på närmre håll. Jenny hade tagit ledigt från jobbet så hon kunde passa hundarna, så vi fick en hundfri helg.
 
Vi tog bilen ner på fredagen och det tog ca sex timmar att köra ner. Vi hade bokat rum på hotell Park Inn by Radisson. Det var ett fint hotell, kan tänka mig att bo här nästa gång med.
Vi bestämde tid och plats för att möta upp Tobbe och hans flickvän. Vädret visade inte sin bästa sida. Vi hittade en restauragn som passade oss allihopa, efter vi ätit strosade vi runt lite och hamnade på en pub en stund, sen tog vi oss tillbaka till hotellet och samnade ganska snabbt, man blir trött av att sitta i bilen en halvdag.
Lördag morgon bjöd lite bättre väder vi gick runt i Västra Hamnen där hotellet låg, Turning Torso låg väldigt nära vårat hotell..
Det bygdes väldigt mycke i Västra Hamnen.
Vi möte upp Tobbe och hans flickvän i centrum, vi började med en fika då det börjat och regna igen. Sen höll det på så hela dagen sol en stund regn en stund osv. Vi gick runt lite och tittade, Malmö är en väldigt fin stad.
Efter en lång dag sa vi hej då till Tobbe och gick tillbaka till hotellet, somnade ovagade även denna kväll.
 
På söndagen var det bara att bege sig hemåt efter frukosten.
 

RSS 2.0