Semester 2020

2020-07-22 @ 14:41:43
Klev av jouren på måndag morgon, så skön känsla när man går hem första dagen och har hela semestern framför sig. De första dagarna tog vi det bara lungt, bara skönt att inte göra någonting.
(null)
(null)
(null)
På onsdagen 2 juli tog Jenny och jag och gick Måsnarenleden, den var 13,62 km och de tog oss 2 timmar och 49 minuter. En fin led, bra märkt, lätt att följa.
(null)
(null)    På torsdagen fick vi en nattgäst.
(null)
Sen kom det några gråa dagar med regn och rusk. Såg en del filmer och serier under dessa dagar.
(null)
(null)
(null)
Den 11 juli tog Jenny och jag en tur på sörmlandsleden. Vi fick skjuts av Micke till Östra Kallfors ca 2 km från starten på etapp 10 i Järna, vid slussbron i Södertälje vek vi av från etapp 9 och gick hemåt. Det blev 17,35 km som tog 4 timmar och 9 minuter att gå, vi tog en paus på vägen. Fram till sommarstugeområdet vid Lerhaga var leden jätte fin, sen blev det mer bebyggelse och en hel del asfalts att gå på, sen går ju leden genom Södertälje.
(null)
(null)
Micke kom med hundarna och mötte upp oss allra sista biten hem.
(null)
Sen flyter dagarna ihop lite, vädret blev bättre mot mitten av sista veckan.
(null)
(null)
(null)
Den 18 juli tog Jenny och jag en till tur på sörmlandsleden. Vi tog två bilar till Järna, parkerade den ena där och så skjutsade Micke oss till Mölnbo. Så vi gick etapp 12:1, ca 2 km på etapp 12 och etapp 11, det var en väldigt fin sträcka. Vi tog första pausen redan efter en timme, på en klippa vid sjön Akaren, skönt att sitta i solen. Gick sen vidare genom Vattgruvsmossens naturreservat, förbi de gamla gruvhålen många är igen fyllda andra är vattenfyllda. Efter tre timmar tog vi ännu en paus, för att vila benen lite. Efter 14,78 km och 4 timmar och 31 minuter var vi framme i Järna.
(null)
(null)
Sista dagen tog vi det bara lungt.
(null)
(null)
Vi höll oss hemma hela den här semestern. Kändes inte riktigt som det var läge att åka till någon överfull camping i dessa pandemi tider. Det  kommer ett nytt år och en ny sommar som  förhoppningsvis har bättre förutsättningar. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0