Idag är det ...

2013-12-07 @ 14:11:00
... kallt ute, så tjejerna fick ha sina tröjor på promenaden!
Sen har vi varit till Media Markt och köpt en ny dammsugare.

Kommentarer
Postat av: Bengt Westman

Hej Carina, jag skrev för lite drygt ett år sedan om vår Jack Russel Lilleman Fighter som kommer från samma föräldrar som din Nova om jag förstått saken rätt. Vi fick ett barn barn som heter Moa i november 2012 och Leo (som vi kallar hunden)blev så avundsjuk och gjorde utfall mot henne så vi tordes inte ha hunden hemma när hon var på besök. Nu har ett par några mil härifrån övertagit Leo, skönt att vi slapp ta bort honom som vi hade tänkt men tråkigt då vi saknar honom jättemycket. Vi fick tag i en Golden på 2,5 år istället som e jättemysig men han kan ju inte ersätta Jack Russeln riktigt. Roligt att läsa din blogg, Leo var också väldigt väldigt osäker mot andra hundar något som blev värre det sista året. T e x rök han ihop med en liten collie helt oprovocerat så att jag fick slita isär dem. Inte så roligt Ha en bra fortsättning.

/Bengt

Svar: Jag tror jag minns, han var ensam i sin kull och hade inte så trevlig förlossning om jag inte minns fel. Det var tråkigt att ni inte kunde ha honom kvar men det var ju tur att någon kunde ta honom. Man kan ju undra hur Novas andra syskon är, om de är lika osäkra de med! Krita och Nova har ju samma mamma men inte pappa och hon är inte alls osäker som Nova. Krita och Nova ryker ihop ibland så vi får dra isär dem, men det är alltid Nova som drar igång det. Jag har ju också ett barnbarn men där fungerar det bra. Känner nog att även om jag älskar rasen Jack Russell så blir det nog ingen mer, utan när den dagen kommer får de bli någon annan ras! Trevligt att du tycker om min blogg, du är välkommen in hit igen!
Carina Duvefjord

2013-12-27 @ 18:07:33
Postat av: Bengt westman

Hej igen, hur reagerar dina hundar på bilar? vår Lilleman Fighter var väldigt rädd och försökte jaga dem. Vill du se hur han ser ut våran Leo kan jag skicka några bilder om du har någon emailadress eller så. /Bengt

Svar: Nej bilar är inga problem. Ja det vore kul och se hur han ser ut, min e-post är [email protected]
Carina Duvefjord

2013-12-29 @ 15:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0