Borstade Nova och ...

2013-04-21 @ 15:27:08
... efter den här högen kan man ju tro att hon inte har något hår kvar men det finns mer att ta bort. Nova tycker inte om att bli ryckt, så jag kör lite borts/ryckning och det bryr hon säg inte om men jag får ju inte bort allt som om jag skulle rycka, så jag får borsta henne igen till helgen så kanske jag får bort lite mera!

Kommentarer
Postat av: Quila o Ronja

Jaa, hur mycket päls finns det egentligen, undrar man ibland.
Konstigt att man inte har nakenhundar ;-)
Angående Fixodida, så har jag testat det, vid flera tillfällen, men nu konstaterat att det inte har någon som helst effekt :-( Synd!
Flera hundkompisar säger samma sak. Har inte hört någon som haft bra effekt av det. Har du hört någon som sagt att det hjälper?
(Dom där små barnbarnen, dom har riktigt envisa baciller. Men vad gör väl det) ;-)
Kram

Svar: Det var ju synd att det inte fungerar! Nej jag har inte hört något om det tidigare utan bara vad jag läst på produktinformationen.
Carina Duvefjord

2013-04-21 @ 20:21:49
URL: http://quilaoronja.blogspot.se
Postat av: Quila o Ronja

Det låter ju superbra.....bara ett pulver att strö över maten. Perfekt. Man blir ju så glad och hoppfull, varje gång det kommer nyheter på "fästingmedelmarknaden"
Jag har provat mängder av olika preparat, även väldigt giftiga, som jag egentligen inte gillar. Har aldrig haft en hund som fått någon fästingsjukdom. Jag ger mina hundar homeopatmedel. Dom får massor av fästingar, men blir inte smittade. Har/är fortfarande skeptisk till det, men törs inte låta bli. Många av våra hundkompisar använder sig av detta, och har aldrig blivit smittade. I vilket fall som helst, så skadar det inte.

2013-04-21 @ 20:32:53
URL: http://quilaoronja.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0