Berlin

2012-10-03 @ 15:44:00
Torsdag 27/9:
Upp tidigt och iväg till Arlanda, allt gick bra, Robin var jätte duktig. Väll framme blev det mycke åkande innan vi var framme vid hotellet Azimut och inte fick vi rummen på en gång heller. Så vi lämna in väskorna och så åkte vi i väg till Hermannplatz och strosa runt och sen åt vi på en mysig indisk restaurang. Åter till hotellet, när vi äntligen fick våra rum däcka vi och sov. Sen bar det av in till Stadtmitte och träffa Tobbe och allt vara bara bra med honom.
Fredag 28/9:
Åkte in till Friedrichstrasse för att möta Tobbe på hans lunch efter det blev det lite shoping och strosande runt.
Lördag 29/9:
Åkte vi till Görlitzer för att möta Tobbe, strosa runt lite och fika innan vi åkte vidare in till Französische strassa, var runt och titta bla. på Gendarmenmarkt, det finns så mycke gamla bygnader att titta på i Berlin. Sen var vi även in i en chokladaffär som har massa modeller i choklad.
Söndag 30/9:
Jaha alla affärer har stängt på söndagar! Så det blev en lugn dag, på kvällen var vi hembjudna till Tobbe och L, de bor i en jätte mysig liten etta.

Måndag 1/10:
Fick vi packa i hop allt för vi var tvugna och lämna rummen vid 11. Men vi fick lämna väskorna på hotellet och så åkte vi in för att träffa Tobbe på lunchen igen. Sen strosa vi runt innan vi åkte för att hämta väskorna och ta oss till flygplatsen och där fick vi sitta och vänta ett tag innan vi flög hem vid 21.30.
Det har varit en härlig resa och det var så kul att få träffa sonen igen. Får se hur länge det dröjer innan vi ses igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0