MOTIVATION!

2011-11-23 @ 21:14:12
Hur gör man för att hitta motivationen och glädjen i att träna igen? Har inte riktigt orken och lusten just nu! Får dåligt samvete, för jag vet ju hur mycket Krita och Nova tycker om när vi tränar!

Kommentarer
Postat av: Quila o Ronja

Jaa, det är frågan? Kanske har ni några hundkompisar, som också har lust att komma igång. Jag tycker man kan sporras av andra. Gå en kurs, eller, kanske öppen träning.

Hoppas du hittar motivationen igen, för det ÄR ju kul att aktivera hundarna.

Kram

2011-11-23 @ 23:19:15
URL: http://quilaoronja.blogspot.com
Postat av: Lisa

Vi tar paus i de lägena och bara kopplar av. Ingen mening att försöka pressa fram nåt, utan bättre att hitta på annat roligt istället så kommer träningssuget så småningom :)

2011-11-24 @ 20:15:04
URL: http://lathundarna.blogg.se/
Postat av: Britt-Inger

När jag är less brukar jag plocka upp kottar som jag håller i handen så de får min lukt och sen kastar jag in dem bland en massa nasra kottar och så får de ha sök på dem. Eller så tar jag en näve godis och kastar i högt gräs eller där det är snårigt och så blir det sök ogen. Eller så tar jag köttbullar som jag trycker fast på träden när jag lägger ett spår och sen är det sök igen. Jag är nog av naturen lite lat så jag försöker hitta lösnngar som inte kräver så mycket av mig, men där hundarna får jobba ändå. Britt-Inger

2011-11-25 @ 13:16:57
URL: http://cabam-cabam.blogspot
Postat av: Britt-Inger

Kolla in sidan som heter hundarna i min blogg där finns det en del tips längst ner. Annars så tänker jag att man måste få vara lite less och omotiverad ibland

2011-11-25 @ 16:45:56
URL: http://cambam-cabam.blogspot.com/
Postat av: Helena

Jag tror att du ska acceptera att motivationen tryter just nu och absolut inte gå och ha dåligt samvete, för då känns det nog ännu tråkigare. Kanske du ska göra något helt annat ett tag och koppla bort träningen. Rätt som det är kommer lusten tillbaka tror jag! Så brukar det vara för mig iaf!



Må så gott!

2011-11-26 @ 15:25:19
URL: http://nyadameeliza.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0