Tränat lite ...

2010-05-06 @ 13:45:26
... med tjejerna inne, tass target, kampa och burträning. Samtidigt när jag tränar med den ena så ska den andra ligga still och det var svårt särskilt när jag körde kampa, men det är bara att öva på! Det har varit svårt att lära dem tass target men det börjar komma nu. Nova har börjat gå och lägga sig i buren annars också, det är jätte bra!

Varit ute en sväng till, trodde det skulle vara jätte skönt ute men det blåser så det är nästan kallt ibland. Satt en stund i solen på en bänk och tjejerna snosa runt. Sen kunde jag ju inte låta bli och fota lite också!
 

Kommentarer
Postat av: E ♡ Aspelin

Tack så mkt :) Fina hundar!

2010-05-06 @ 15:27:52
URL: http://emelieaspelin.blogg.se/
Postat av: Carina

Det är inte lätt att få den ena hunden att vara stilla medan men håller på med den andra :-) Tyson brukar gå efter när jag håller på och träna Enzo. Enzo är lättare att få att stanna kvar. Kul att det går framåt för er. Här har oxå varit rätt kallt idag framför allt om man kommit in i skuggan.

2010-05-06 @ 18:54:46
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/
Postat av: Marina

Hejsan vännen!

Så söta och nyfikna dem är dina söta russlar. Hos oss blåser det storm också och Tassen gillar inte att vara ute länge. Sköt om er alla och ha en mysig fredag.

marina

2010-05-07 @ 09:39:17
URL: http://fingalsmatte.bloggspace.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0