Hundpromis

2010-01-19 @ 13:25:18
Kommer precis in från promenad med Krita, hon sköter sig bra, drar inte lika mycket nu som tidigare. Nu när det varit vinter och massa snö har vi haft flexikopplet mycke för att de ska kunna springa och busa. Men då har vi fått börja om lite med att gå ordentligt i kopplet och det känns som vi är på rätt väg i alla fall.

Nova gick jag med bort till centrum för jag tänkte vi skulle träffa på andra hundar. Det stog en där med två hundar men Nova såg dem inte för hon gick och titta på mig och gick fot genom hela centrum, hon är så söt. Men sen på tillbaka vägen möte vi en liten terrier som vi fick ett bra möte med. Körde klickern, vi stanna lite och så gick vi på, hon sköte sig bra. Mer såna möten tack!

Kommentarer
Postat av: Neha

Söta=)

2010-01-19 @ 14:28:27
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: www.emmelist.blogg.se

Hejsan! Vinn en rolig sak hos mig idag :) KOmmentera bara för att vara med :D Lycka till!



http://emmelist.blogg.se/2010/january/tavling-4.html

2010-01-19 @ 14:51:10
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Elin

HejHej!

Haft en bra dag?

2010-01-19 @ 15:31:05
URL: http://fleuree.blogg.se/
Postat av: Michaela

Tack för inlägget :) Härliga hundar du har.

2010-01-19 @ 16:44:43
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=Toyamiki
Postat av: Neha

Tack så mycket=)

2010-01-19 @ 16:54:21
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/
Postat av: Marina

Hejsan vännen!

Vi har börjat träna Tassen att gå snyggt i koppel nu. Det är inte så lätt när han vill gå åt ett håll och jag åt ett annant. Du frågade hur gammal Fingal är han är 3,5 år gammal. Han är en parningsvalp som jag fick när en tjej lånade Konrad som var min första russel till avel. Jag fick Konrad som omplaceringshund han hade inte haft det bra i sitt förra hem de hade misshandlat honom och hålli honom inlåst i ett litet rum i flera år. det var uppfödaren som tog honom tillbaka. Hon visste att jag hade tagit hand om flera omplaceringshundar så hon ringde och frågade om jag ville ha Konrad. Först var jag tveksam men åkte dit och han hoppade upp i min famn och lade huvudet på sned och med ögonen sa han ta med mig hem och det fick han. Efter detta så är min hundras jack russel för dem är mysiga och kloka. Det bästa Konrad gjorde var att rädda mig när jag fick min första hjärtinfarkt. Jag ville inte ringa på hjälp och han satt och vakade över mig i flera timmar innan jag ringde 112. När jag ringt gick han lade sig och sov. Hade jag inte haft honom så hade jag inte levt idag för jag vill vänta hem gubben så han kunde köra in mig till sjukhuset. Men hans vakande ögon och till slut kom med telefonen i munnen då insåg jag att det var nog dags att ringa på hjälp.läkarna var arga på mig för jag hade varit hemma så länge med min stora hjärtinfarkt men samtidigt glada över att min vovve fick mig på andra tankar. Så visst är russlar kloka och förståndiga. Fingal känner på sig när jag får kärlkrampsattack och hämtar medicin utan jag behöver säga det. Det blev en lång kommentar och jag hoppas att det inte gör något. Sköt om er alla och ha en fortsatt bra dag.

Kram marina

2010-01-20 @ 08:55:27
URL: http://fingalsmatte.bloggspace.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0