Har haft ...

2009-08-19 @ 19:33:04
... första privatlektionen med Nova, vi öva på att Nova ska fatta att klickern är belöning. Hon var duktig. Men Nova var rädd för Stina (hundinstruktören) och det har hon inte varit förut, ville inte gå fram till henne och hälsa. Men mot slutet gick det bättre, de sista gångerna vi träffat Stina har hon ju haft sina hundar med på hundpromenaderna, vet inte om det är det .

Men nu har Nova och jag fått uppgifter vi ska öva på, ett delmål är att hon ska kunna gå förbi på gångvägen där pitbullarna bor utan att bry sig. Nu tvärnitar hon och vill inte alls gå man får dra med henne.

Nu jävlar ska det bli bra!!!! Jag struntar i om hon inte vill hälsa på andra hundar men jag vill att man ska kunna vara ute och gå och hon inte bryr sig att det kommer andra hundar. Att hon inte ska behöva vara rädd hela tiden, det måste ju vara jobbigt för henne.

Nu ligger hon utslagen i korgen och snarkar. Hon och Krita var ju med på jobbet idag, de har ju haft "sommarlov" de med, så hon är nog slut efter det "jobbet"!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0