Russelljack´s Nova Night

2010-05-01 @ 22:11:14


Nova är en pigg och glad tjej, som är försiktig av sig, rädd för många saker bl. hundar, något vi jobbar dagligen med. Hon älskar att leka med saker som prasslar som tex. plastpåsar och hon älskar också att hoppa och leka i snö och vatten. Även Nova är med husse på jobbet om dagarna!



Ras: Jack Russell Terrier
Kön: Tik
Födelsedatum: 20080417
Färg: Vit brun & svart
Höjd: 30 cm
Hårlag: Broken

E: Cardi Bay Bill at Russelgården

U: Russelgårdens Gena


Nova något trött, men söt!


Mål 2010

1.
Största målet är att jobba med hennes räddlsa för andra hundar. Vill att vi ska kunna möta hundar på promenad och hon ska inte bry sig att det kommer en annan hund. Behöver absolut inte hälsa på andra hundar!
2. Träna mer lydnad så det sitter bättre.

Mål 2011

1.
Målet från 2010 står kvar, gick framåt ett tag men nu tycker jag det är som förut. Måste gå privatkurser och få hjälp och komma framåt.
2. Hon älskar att träna, så vi ska väll se vad vi kan hitta på, vad det blir har jag inte bestämt än agility, sök, lydnad.

Mål 2012

Målen från 2010 och 2011 står kvar, eftersom jag ej uppnåt dem än!

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Men gud så söta små bustroll! Nova har en sån där päls som man bara vill gosa in sig i och mysa med ju! Tror inte hon skulle uppskatta om jag slängde armarna om henne bara sådär dock :P



Om 30 dagar är jag valpägare till en bostonterrierhane, ska bli så spännande att komma in i valpvärlden! :D

2011-03-27 @ 15:41:33
URL: http://lillaotto.bloggplatsen.se
Postat av: Bengt Westman

Hej, Vi har tagit om hand en Jack Russelhane som heter Lilleman Fighter och enligt ett tidigare köpekontrakt heter hans mamma "russelgårdens Gena och hans pappa Cardi Bay Bill. Eftersom vi inte haft honom som valp har vi missat hans första år, det känns då som om det fattas något. Skulle vara väldigt roligt att komma i kontakt med någon som känner till något mer, vem som fött upp honom, kullsyskon etc. Enligt ett blogginlägg som jag läst skulle hans födsel varit komplicerad och man funderade då på att avliva honom. Tacksam för svar.

Svar: Hej Bengt, tyvärr vet jag inget om Novas syskon om de nu kommer från samma kull. Men du kan ju maila [email protected] som vi köpte Nova av och fråga henne. Hon borde i alla fall veta hans första ägare. Hoppas du får reda på det du vill.
Carina Duvefjord

2012-08-18 @ 10:24:43
Postat av: Bengt Westman

Hej, tog kontakt med Mary-Lou det och det gick bra det var hon som fött upp honom.

/Bengt

Svar: Va bra, var Nova och Lilleman kullsyskon eller du kanske inte fråga.
Carina Duvefjord

2012-08-19 @ 16:03:02
Postat av: Anonym

Hej igen, nä Lilleman var ensam och så stor att han höll på att fastna. De trodde att han var död men han levde. Han e född 2007 i oktober tror jag. Ha det Bengt

Svar: Okej, Mary-Lou berättade om den valpen för oss när vi skulle köpa Nova. Va skönt att det gått bra för honom. Nova är född i april 2008, så hon måste vara kullen efter honom. Ha det bra
Carina Duvefjord

2012-08-19 @ 21:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0