Campingplatser 2018

2018-12-14 @ 11:34:00
I år har vi besökt sex campingplatser, fyra som vi besökt tidigare och två nya bekantskaper. 

På sommrarna åker vi gärna runt till olika campingplatser men vi försöker hitta en camping inte allt för långt från där vi bor som vi kan ställa husvagnen på under längre tid men inte hittat den rätta än. Så nästa år får vi söka vidare.
 
 
Vilsta Camping och Stugby
(null)
Servicehusen var okej, campingen låg nära elljusspår (skidbacke och skidspår vintertid) nära in till centrum. Men det var ändå något som gjorde att vi kände att hit åker vi inte igen.

Malmköpings Bad och Camping
(null)
(null)
Jätte fint servicehus och campingen ligger jätte fint vid vattnet. Jätte trevlig och hjälpsam personal. Campingen var full när vi kom dit (kan tyvärr inte boka i förväg) men de hade ordnat med el utanför campingen på gräsmattan. Varit här tidigare och kommer besöka campingen fler gånger. 

(null)
Bra servicehus, stora campingtomter med grus där husvagnen ska stå. Bra promenadstigar bredvid campingen, nära till affärer enda nackdelen är att det inte ligger någon sjö nära. Besökt denna camping en gång tidigare och återkommer gärna hit.

Kronocamping Saxnäs/Ölands Camping och Stugby
(null)
Fina servicehus, en väldigt stor camping med 530 campingtomter, ligger fint vid vattnet. Okej promenadvägar i sommarstugeområdet bredvid campingen. Första gången vi var här, kan tänka mig att campa här igen.

Haga Park Camping och Stugby
(null)
En camping vi besökt många gånger och kommer besöka fler gånger. Bra servicehus, något slitna men städas bra så de är fräscha. Ligger fint vid vattnet, enda nackdelen är att det är stening strand.

Böda Hamns Camping
(null)
En av våra favorit campingar, bra servicehus och campingen håller på att rustas upp och har fått fler campingtomter, något små campingtomter. Ligger väldigt fint vid vattnet och hamnen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0