Weekend på Malmköpings camping.

2015-06-07 @ 18:19:00
I fredags hade Micke och jag tagit semester för att vi skulle åka iväg med husvagnen, första campningen för säsongen.
Vi ville inte åka så långt då vi bara skulle vara borta över helgen men vi ville åka någonstans vi inte varit förut, så då valde vi Malmköpings camping. En trevlig camping, inte så stor men jätte fint servicehus.
Solen tittade fram på eftermiddagen så vi fick en härlig kväll, Krita och Nova stortrivs när de får vara ute hela tiden.
Lördag förmiddag bjöd på regn men vi var en sväng in till Malmköpings centrum som inte hade så mycket att bjuda på och så klart tog vi promenader runt campingen.
Bakom campingen gick ett gamalt spår där det körde spårvagnar på och de dundrade på när de åkte bakom husvagnen så Nova satt och skakade ända tills det slutat regna, så jag tror hon trodde det var åskan som lät.
Men mot kvällen kom solen fram igen och vi kunde sitta ute och njuta i värmen. De hade även trubadur uppe vid restaurangen som vi gick och lyssnade på, en härlig kväll.
På söndag förmiddag efter promenad och frukost packade vi ihop och åkte hemåt. Kan tänka mig att åka tillbaka till Malmköpings camping igen, var en väldigt trevlig och välskött camping.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0