Berlin

2012-04-15 @ 10:31:35
Måndag 9/4:
Det var bara att pallra sig upp vid halv fem, staxt där efter ringde min mamma och sa att de inte kunde åka med då hon var magsjuk. Kändes lite avslaget men det var ju bara och ta oss till Skavsta flygplats, planet gick vid halv åtta. Väl framme i Berlin tog vi först buss, sedan u-bahn med ett byte, till hotellet Excelsior Hotel vi var framme vid tio tiden, det flöt på väldigt bra. Vi fick vårat rum på en gång, annars brukar man ju få vänta tills efter tolv. Titta vilken fin tavla vi hade på väggen!

Bestämde sedan träff med Tobbe vid Alexaderplatz, det var marknad där.

Strosa runt lite utan något bestämt mål, gick sen och satte oss och tog en öl och umgicks. På eftermiddagen skulle Tobbe träffa en kompis, så vi åkte tillbaka till hotellet och sov en stund. Sen på kvällen gick vi först en runda i Kurfurstendamm sen gick vi till en mysig restaurang och åt.

Tisdag 10/4:

Vi tog en promenad runt Berlins zoo, man kommer väldigt nära en del djur utan att gått in i på zoo,

och i parken bredvid, vet inte om den delen vi gick till hör Grosser Tiergarten, tror det i alla fall.

Vi var även och titta på Siegessäule.

Hade bestämt träff med Tobbe vid Hermannplatz, strosade sedan runt en stund innan vi gick till en Indisk restaurang och åt.

Onsdag 11/4:

Den här gången hade vi noga kontrollerat hur vi skulle ta oss till flygplatsen, det gick ett direkt tåg från Zoologischer Garten till Schönefeld flygplats. Så allt flöt på utan några problem och vi lämnade Berlin för denna gången. Får se när vi åker tillbaka nästa gång


Kommentarer
Postat av: emelie

vi vill följa med nästa gång : D

2012-04-15 @ 17:32:39
URL: http://emelieduvefjord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0