Jenny och jag ...

2011-10-02 @ 20:01:59
... var ute med Krita och Nova. Och på en sekund flyger Krita fram och biter en groda, ingen av oss han reagera innan det var över. Men gud va den måste smakat illa, hon for runt och ruska huvuvdet och tugga fragga. Gick och tugga gräs hela vägen hem. Nu har hon lugnat sig, men ligger fortfarande och dreglar. Har googlat om det och vad jag fattar det som är inte grodor giftiga i alla fall. Man får ju hoppas hon lärde sig något och inte gör om det!

Kommentarer
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Stackars liten då - men hon lär väl inte göra om det? :P

2011-10-03 @ 05:20:50
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Helena

Stackars Krita! Grodor/paddor utsöndrar ett slem i huden när det blir bitna som smakar mycket illa! Inte undra på att hon dreglar! Kanske lär hon sig att hålla sig till råttor i forts!

SV: Jo, det där med hundmat är ju en hel vetenskap. Det bästa är ju om fodret är baserat på kött och inte på spannmål, men det verkar svårt att hitta pellets som är så. Det finns ett färskfoder som heter Vom som innehåller kyckling, lax och vom och är vitaminiserat. Jag tror jag ska prova det iaf till unghunden. Penny får nog äta veterinärfodret till viss del tills hennes levervärden stabiliserats.

Men allvarligt, visste du att torrfoder innehåller så mycket spannmål?

2011-10-03 @ 09:49:42
URL: http://nyadameeliza.blogspot.com/
Postat av: matthias

läste att det ska finnas nån sort som var giftig i sverige men den ska inte vara dödlig. Hunden kunde dock börja må väldigt dåligt men inget allvarligare. läste åxå att om hunden mår dåligt en längre stund efteråt och inte uppträder "normalt" så ska man kontakta veterinär.

2011-10-03 @ 19:11:38
Postat av: Quila o Ronja

Men usch o fy! Mina har gjort samma tabbe, men bara en gång. Dom mådde inte alls bra efteråt. Minns att jag "spolade" munnen på dom.

Det är nog inte speciellt bra, att bita i en groda, även om det inte är dödligt.

Kram

2011-10-04 @ 00:52:37
URL: http://quilaoronja.blogspot.com
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Sv: Hehe, det kan vara så :)

2011-10-04 @ 04:54:06
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0