Sitter just nu ...

2011-07-10 @ 18:23:06
... i servicehuset och laddar datorn, använder Böda Hamns gästnät, mycke segare än jag är van vid men det fungerar. Än så länge har vi haft jätte bra väder på dagarna, i natt och förra natten har det regnat det är mysigt och ligga och somna till regndropparna mot tältet!

Idag har vi varit riktigt slöa, var iväg en sväng till Byxelkrok och hundarna fick bada, Nova simmade det brukar hon aldrig göra! Krita springer som vanligt och plockar upp stenar i vattnet. Måste hitta någon bra leksak som sjunker som hon kan plocka upp i stället!

Igår stack vi iväg från campingen vid tolvtiden bara för att helikoptern skulle komma hit och Nova tycker den är så läskig. Så vi var till Löttorp och handla, sen var vi till Skäftekärrs gård och promenarede runt lite. Så när vi kom hem hade helikoptern slutat köra runt vid oss.


Det är jätte många hundar här på campingen och Nova sköter sig riktigt bra med hennes förutsättningar. Krita är också riktigt duktig hon med, de stor trivs att få vara ute hela dagarna.

Kommentarer
Postat av: Marie G

Jag vill oxå till Öland....

Njut vidare hälsar Marie kvar i Tokstan

2011-07-10 @ 21:24:10
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0