När jag kom ...

2011-01-08 @ 21:03:47
... ut till bilen satt det en lapp på framrutan:

"VAD ROLIGT ATT SE ATT KOMMUNENS RESURSER KOMMER TILL ANVÄNDNING, FINT PLOGAT. GOD FORTSÄTTNING"

När man bor i hyreslägenhet plogar de ju bara den allmäna delen av parkeringen och den egna rutan får man skotta själv. Micke fråga om inte en jobbar kompis kunde fixa det, och han är inte anställd på kommunen utan egen företagera som utför tjänster åt kommunen och han gjorde det efter sin arbetstid. Men det stack väll i ögonen att han ploga åt oss! De företaget som plogar åt oss är helt värdelösa, de kommer inte på flera dagar när det snöat och så plogar det inte bort ordentligt heller. Just nu regnar det ute, så vi kommer vara fin isgata i morgon!

Kommentarer
Postat av: Angelika

Det lät som de var svartsjuka:):)svar på din fråga I en så här stor kull valpar som 6 st så brukar de väga kanske runt 110 gr-170 gr mina vägde runt 200 de flesta den minsta vägde 148 gr. det är stort tiken är inte så stor så tänk vilken vikt hon burit på :) tack för all kommentarer:) nu ska vi försöka sussa lite har uppdatera både blogg facebook och hemsidan nu och skickat endel mail så nu är vi trötta Kram angelika

2011-01-08 @ 23:17:21
URL: http://www.fridsborgs.se
Postat av: Sara

Trist med sådana människor, och att de orkar lägga tid på att skriva en lapp och sätta på rutan? Kan inte annat än att skratta! Det är jättebra att låta hundarna hoppa upp på stenar och liknande :) Mitt och Golles nya trix är att jag säger "stolpe" han skringer fram till närmaste lyktstolpe och sätter framtassarna på den, sen springer han tillbaka och får en godis :) Hur är det med din nacke nu? Ha en bra söndag!

Sara

2011-01-09 @ 06:41:20
URL: http://twinkely.blogg.se/
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Att folk bara orkar!



2011-01-09 @ 10:14:03
URL: http://www.henrikolsson.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0