Nu sitter jag ...

2010-09-08 @ 18:58:58
... här och väntar på att ungspannkakan ska bli klar, det blir sen mat varje dag nu, vet inte riktigt varför. Lite är nog att vi tagit hundarna direkt på långpromenader när vi kommer hem runt halv fem - fem. Hundarna har ju varit hemma med Tobbe för han är ju arbetslös, men han tar ju endast hundarna på korta kisspromenader. Annars är det ju med Micke på jobbet om dagarna och får massa stimulans, men det har märkts att de är lite rastlösa och börjat bråka lite med varandra. Så idag fick jag med Jenny med mig på promisen, körde jätte mycke hoppa upp på stenar och även lite balansgång. Krita fick även köra trädslalom idag, gick så där. Så det var riktigt trötta när det kom hem!

Nova hitta ett äpple som hon lekte med!

Krita kör trädslalom!

Kommentarer
Postat av: Carina

det ser ut att gå undan på trädslalomen :-) Var och körde vårt första träningspass på agilityn igår. Shit så skoj det var fast man bara testade på enstaka hinder och väldigt enkla kombinationer

2010-09-09 @ 05:36:10
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Marina

Hejsan vännen!

Tänk vad ett äpple kan vara kul för en liten russel.Tassen har en sak som han älskar att göra nör vi är ute och det är att leta efter snusprillor. Du hade så rätt på frågan om vilken som var Dandy och Tassen. Sköt om er alla och ha en fortsatt mysig dag.

marina

2010-09-09 @ 10:23:19
URL: http://fingalsmatte.bloggspace.se/
Postat av: Karoline

Vad duktig Krita är, ha ha verkligen full fart :)

2010-09-09 @ 23:26:14
URL: http://karolinesliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0