Tränat agility

2010-05-02 @ 18:57:36
Nu har jag varit ute på fotbollsplanen och tränat agility med Krita och Nova, Jenny var med som hjälpare. Jag var till Rusta idag och köpte tunnel, så det körde jag med båda. Krita är jätte duktig, när vi närmar oss säger jag "tunneln" och hon springer igenom utan problem. Med Nova så får Jenny kalla på henne på andra sidan så går hon igenom utan problem.

Sen körde jag tre hinder på rad. Idag på kursen så diskutera vi lite olika fel vi gör och ett som jag gjort är att jag säger hopp för sent, för Krita har tagit ett steg framåt och fattar vad hopp är och säger jag det precis när hon hoppar så är det ju försent, det är säkert därför hon missat mitten hindret ett par gånger. Så idag bestämde jag att säga till en bit innan och precis när hon landar och ska till nästa och hon missa inte en enda gång, hon var så duktig. Med Nova körde jag ett hinder för att få in det, har ju börjat lite senare med henne, hon hoppa jätte bra.


Kommentarer
Postat av: Marina

Hejsan vännen!

Ja russlar gilalr verkligen agility.Tack för tipset att man kan köpa en tunnel på rusta då ska vi åka dit och köpa en. Tassen ahr fått prova lite inomhus med agility. ha en fortsatt bra dag och sköt om er.

Marina

2010-05-03 @ 09:03:36
URL: http://fingalsmatte.bloggspace.se/
Postat av: Athletes Fitness

Your site is best for specialist! i Like IT!

2011-05-16 @ 11:52:59
URL: http://athletes-fitness.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0