Firat midsommar

2010-06-26 @ 13:38:51
I torsdags efter jobbet åkte vi ut till Gnesta och till min mamma och pappa. Satt ute och grillade, var ner till sjön, satt ute hela kvällen, det var jätte skönt väder. 





Fredag morgon tog vi en skogspromenad, lurade ut Micke över stock och sten, det var ju ett tag sedan vi var där och de har ju skövlat skogen så stigen försvann efter ett tag och då fick ta oss fram bäst vi kunde, men vi kom rätt till slut i alla fall.

Sen vid halv ett tiden kom Kenta (min bror) Hillevi (hans sambo) deras barn Alexandra och Josefin, och Tobbe som de hämtat vid tåget, plus några bekanta till min mamma och pappa. De har ju midsommar firande vid Ullevi hembygdsgård och den ligger inte långt i från där mamma och pappa bor. Så vid ett knatade nästa alla i väg dit för att dansa runt midsommarstången, Micke och jag stanna kvar med hundarna och mamma och Tobbe var också kvar. När de kom tillbaka blev det fika. Sen åkte det alla hem förutom Tobbe som också skulle sova kvar.



På kvällen grilla vi kött och åt gott, efter det blev det fyrkamp, vi blev tre lag, mamma och pappa, jag och Micke och Tobbe och Jenny, Micke och jag vann!!!






Det var sol nästan hela dagen, men inget regn alls, när var det så på midsommarafton sist?  

Kommentarer
Postat av: Carina

Visst var det en riktigt härlig midsommarafton, vi hade oxå jättebra väder. Vad härligt ni hade det, kul med lekar. Jag jobbade igår och vi firade i lugn och ro hemma bara jag och Tim.



Jag är verkligen tacksam för vi har en hundbadplats vid havet. Många åker dit och ligger och solar och sen badar de med sina hundar. Sen är det mysigt att vara vid någon av sjöarna där det oxå är ok att bada hundarna. Ha en fortsatt mysig midsommarhelg.

2010-06-26 @ 17:11:19
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Karoline

Vilken mysig midsommar ni hade, härligt att kunna sitta på klipporna.



Hundarna är så söta på bilden, hi hi gillar öronen :)



Ja, det kommer nog att ta tid. Idag kändes han bättre, hoppas att det sitter i imorgon med.

På måndag måste jag få in honom för då kommer veterinären och hovslagaren och kollar igenom dem.



Ha en fortsatt härlig midsommar!!

2010-06-26 @ 22:44:33
URL: http://karolinesliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0