Godmorgon

2010-07-18 @ 09:09:20

Sitter här på jobbet och har 23 timmar kvar att arbeta, usch va hemskt det låter när man satte timmar kvar att jobba. Nåja, har gjort i ordning labet så det är klart i fall/om det kommer några patienter idag, vi får se hur dagen blir!

I går kväll gick Micke och jag ut på en långis med hundarna, var lite svalare då. Men efter halva promenaden började det regna igen, sånt där härligt sommarregn, så det gjorde inget. Micke körde lite inkallning med hundarna, Krita sköter sig fint och kommer jätte bra, Nova kommer fint men racer iväg på en gång och kör några glädje varv innan hon så småning om kommer. Så med henne ska jag nu köra mycke inkallning. Sen fick Krita gå lite lös, ja kopplet satt ju kvar men ingen höll i det, hon skötte sig jätte bra kom direkt när jag ropa och höll sig nära oss!

Kommentarer
Postat av: Marina

Hejsan vännen!

Terreir är lite speciella men dem kommer att lära sig att komma vid inkallning. Fina bilder som vanligt på era underbara russlar. Jag håller med dig om att det behövs mycket mera regn. Sköt om er alla och ha en fortsatt bra dag.

Marina

2010-07-18 @ 09:17:44
URL: http://fingalsmatte.bloggspace.se/
Postat av: Carina

Skönt att kunna ha dom lösa lite. det där med inkallning känns som man aldrig kommer att bli färdig med utan det får man nog träna med hela livet. Ha det bra på jobbet

2010-07-18 @ 10:09:25
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Quila o Ronja

Hej!

Det blir ju lite si och så med ordentliga träningpass. För varmt helt enkelt ;-)

Ha en fortsat bra dag på jobbet.



Kram

Susanne

2010-07-18 @ 10:13:35
URL: http://quilaoronja.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0