Godmorgon

2010-07-15 @ 09:44:34
Ja i natt fick vi upp och jobba, mellan ett och tre. Hade en patinet på kvällen så vi kom väll i säng vid elva tiden, hade sen svårt att somna, men när sökaren pep sov jag så hårt, det är svårt att vakna till då eller upp far man ju men man är så seg. Sen efteråt är det svårt att somna för då har man vaknat till! Så nu ska jag ta och krrypa ner och sova en stund, så kanske jag känner mig lite piggare sen!

Kommentarer
Postat av: Carina

Jag gör inte det så invecklat när jag lägger spår. Jag går själv spåret, alltså människospår. Börja med ca 100 meter, jag har kortare till Tyson. Och lägg en rolig grej i slutet, sätt ut snitslar så du vet var du gick in och kanske en på mitten och en på slutet om du är osäker hur du gått. Låt det ligga i ca 40 minuter eller mer. Ta sen hunden, jag brukar visa med handen och säga spår och förhoppningsvis så hittar dom det direkt :-) Jag använde även lite korv i spåret i början på Tyson men det behövs inte längre. Testa för det är jätteroligt :-) Hoppas du får en bra dag

2010-07-15 @ 10:03:27
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: E ♥ Aspelin

Tack så mkt :) Jaa, det var verkligen skönt med "lite" regn och åska. Luften blev renare och det var mycket skönare att vara ute. Det är bara jobbigt när det är så jättevarmt hela tiden :)

2010-07-15 @ 15:45:43
URL: http://emelieaspelin.blogg.se/
Postat av: Jeanette o lilla Rick

Blir man väckt är det verkligen skitjobbigt att somna igen..



Sv: ja dom där jaktinstinkterna är inte att leka med =)

Rick kan bara vara "lös" om han är riktigt, riktigt, riktigt trött och färdig. Han är inte lika pigg på att hitta på hyss (eller vad man ska kalla det) då. Men så måste jag gå jättefort oxå, så han känner att "shit, nu sticker mamma, bäst att springa med så hon inte går vilse" typ. Han är väldigt beskyddande och vakande av mig så han gillar inte att jag försvinner ifrån honom. Han kan gå ifrån mig, det ok enligt honom, men jag får absolut inte gå!

2010-07-15 @ 16:12:04
URL: http://mffhunden.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Sov gott då! ;) SV: Jag tycker själv att hon är sötast i hela världen (såklart!) :) Ja vi gillar den här campingen också, mysigt och väldigt hundvänligt!

2010-07-15 @ 19:39:10
URL: http://www.entjejenhundenhusvagn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0