Godmorgon

2010-08-18 @ 12:02:36
Ja så sitter jag då här framför datorn igen, jag tycker det är lite skönt och avslappnat att sitta här och läsa tidningen, bloggar och kolla mailen.

Men nu måste jag ladda för att städa, kan ju säga att lägenheten blivit lite eftersatt så här i semestertider. Så det är väll bara att kavla upp ärmarna och hugga in och börja röja, inget annat att välja på.
    

Kommentarer
Postat av: Hampus

Hejsan! såg att ni varit i thailand tidigare, har bokat samma hotell som er. så tänkte höra hur det var själva hotellet och stranden? för ska inte åka förnst i mars nästa år men tänkte ev om man ska byta hotell eller inte..

2010-08-18 @ 14:43:14
Postat av: Carina

Hej Hampus, hotellet i sig var det inget fel på, bra rum och så. Maten på Hotellet var inget vidare så vi åt bara frukosten där, finns jätte många bra restauragener i närheten på stranden. Stranden är fin vid högvatten, men vid lågvatten kommer det fram stora koraler, så det finns bara vissa ställen som man kan gå ut på. Så det beror ju på vad man vill ha ut av semestern, vi reste ju runt på koh lanta med tuk-tuk, ett ställe som är jätte fint är Clean Beach. Vi var nöjda med semestern i alla fall, du kan gå in under resa på bloggen så finns det kort där ifrån så får du se hur det ser ut.

// Carina

2010-08-18 @ 17:27:14
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej, vad var det för typ av frukost, fanns det mycket att välja på och så? Sen undrar jag lite över hur badrummet såg ut? Har varit i Thailand två gånger förrut och en gång var det inte alls så fräscht, tänkte hur det såg ut för er? Såg på bilderna och läste att ni snorklat mycket, det är även jag mycket intresserad av att göra under tiden jag är där, vad rekommenderar du? Gick det bra att snorkla på stranden vid hotellet? Tack så mycket för snabbt svar! /Hampus

2010-08-18 @ 17:50:08
Postat av: Carina

Det är lätt att missa städningen när man har semester, finns ju så mycket annat man vill göra när man är ledig :-)

2010-08-18 @ 21:33:45
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: Carina

Frukosten betod av te, rostad smörgås, ägg, ommelett, korv m.m., fick en meny och välja från, den var okej i alla fall. Toaletterna var helt okej, de städade rummen och toa varje dag! Jag har ju aldrig snorklat tidigare så jag tyckte det var okej, jag våga ju inte ut hur långt som helst, men man såg andra som snorkla långt ut. Men man kan ju ta lite båt turer till andra öar också för att se lite annat.

Hoppas ni får trevligt i Thailand, vi ska åka ner igen till nästa jul och nyår, ser verkligen fram emot det!

2010-08-18 @ 22:17:46
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0