I morgon är ...

2009-12-07 @ 21:10:23
... det Novas tur att följa med Jenny till skolan. Får se hur det går, jätte bra träning för henne att träffa en massa hundar, men hon lär nog vara helt slut när hon kommer hem. Krita sov ju nästan ingenting den dagen hon var med Jenny, få se om Nova kan det.

Jenny har pratat med sin klasskompisar om att Nova är rädd för andra hundar, så de bara inte låter sina hundar gå fram till henne. När vi gått hundkurser har det gått jätte bra att jobba nära andra hundar, bara de inte kommer för nära, för då försöker hon springa där ifrån.

Kommentarer
Postat av: Skogens drottning

Jobbigt att hon är rädd för andra hundar, har det hänt något?



Ha det gott!

Postat av: leonora

Hoppas de går bra ändå!

Ha de gott!!

:-))

2009-12-08 @ 17:03:59
URL: http://metrobloggen.se/djurbarn
Postat av: Skogens drottning

Spännande att de får ta med sig djuren till skolan! Skulle nog inte låtit sonen ha med vare sig den nuvarande eller den förra hunden, för stora helt enkelt - hundarna alltså.

Jo du, den kommentaren funkar faktiskt bra :) Han ÄR snäll, men stor och skulle han bli förbaskad, vilket säkert kan hända, så vet man ju inte hur det går.

Min förra hund han var klart oförskämd av sig, han pinkade på små hundar han... skämmigt, men rätt ofarligt! Vet inte om han menade det som den ultimata förnedringen eller??? Men han såg jäkligt nöjd ut med sig själv efteråt i alla fall!



Ha det gott!

2009-12-08 @ 21:38:23
URL: http://skogsdrottning.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0