FAN jag blir ...

2009-12-06 @ 22:10:45
... galen på ungdomarna i den här staden! Nu när jag var ute med hundarna smälde de av en massa smällare, de smäller verkligen i tid och otid här. Affärerna ska ju inte få sälja ännu!

Nova är ju skit rädd, hon drar och vill bara hem, sen väll hemma springer hon upp på övervåningen och gömmer sig. Förra året höll hon till i duschen på övervåningen, där var hennes säkra ställe, fick knappt ut henne och kissa.

Kommentarer
Postat av: Marina

Hejsan vännen!

Stackars lilla Nova som blir så rädd av smällare. Jag fattar inte det heller vad dem får tag på smällarna för ingen få sälja det nu. Fingals pappa Konrad som jag hade han var lika rädd för smällarna. Vi hade ett rent helvete att försöka hjälpa Konrad att må bra. Tills slut fick vi droga honom så han kunde få lite lugn och ro. Som tur 'r har inte Fingal blivit rädd för smällare och raketer och jag hoppas att Tassen slipper bli rädd också. Själv är jag för ett förbud emot raketer och smällare för så här funkar inte. Dem säger att sådana saker inte ska säljas förrän på annandagjul men redan nu får ungarna tag på dem, Jag tycker att kommunen kan arrangera ett raketfyrverkeri och ingen annan. Karlskrona kommun som jag bor i gör det och det är bra. Så dem som vill se raketer får göra det där och sedan är det bra. Detta med smällare gör mig riktigt arg för jag vet hur djur lider av detta otyg. Sköt om er alla och ha en fortsatt bra dag.

Kram marina

2009-12-07 @ 08:46:34
URL: http://fingalsmatte.bloggspace.se/
Postat av: Emelie

dom sparar väl från förra året eller så e det sånna som har föräldrar och släktingar som jobbar i sina små affärer som ger dom till dom!

2009-12-07 @ 13:57:13
URL: http://emelieduvefjord.blogg.se/
Postat av: Skogens drottning

Ja smällare borde absolut förbjudas, miljöfarligt, skrämmande för djuren och en massa kostsamma skador - för nöjes skull! Stöd smällarupproret vet jag! Du hittar det här http://www.antismallarupproret.se/Teoman var ett nytt ord :)Ha det gott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0